Horoscop 1 decembrie 2022

Berbec
Ceea ce simţi nu este în acelaşi plan cu ceea ce faci în mod practic. Vei continua să-ţi duci planurile la bun sfârşit, doar că nu va mai exista acel entuziasm de la început.

Nu e cazul să intri în panică, ai nevoie de o scurtă pauză, apoi totul va reveni la normal.

Taur
Dacă ai cheltuit prea mult în ultima perioadă, e timpul să echilibrezi balanţa.

E ceva ce trebuie făcut pentru a nu experimenta o stare de frustrare inutilă mai târziu.

Gemeni
Vei simţi o nevoie accentuată de a te rupe de lume şi de a te izola puţin. Nu e o idee rea, vrei doar să te relaxezi puţin.

Rezistă totuşi tentaţiei de a întrerupe orice contact cu lumea exterioară pentru că s-ar putea să ratezi o informaţie importantă.

Rac
O posibilă ceartă cu un prieten, plecată de la bani, ţi-ar putea afecta ziua. E posibil să fie vorba despre o sumă ce trebuie dată înapoi sau un membru al familiei care să aibă nevoie de ajutor.

Încearcă să rezolvi situaţia cu calm, banii nu merită să strici o relaţie de prietenie.

Leu
Vei avea preocupări de natură spirituală.

Te vei dedica studierii altor religii şi a fenomenelor de natură spirituală, dar nu uita să faci şi o pauză din când în când pentru a nu te suprasolicita.

Fecioară
Vrei neapărat o vacanţă, iar mintea îţi fuge la destinaţii precum India, Egipt sau Israel.

Sunt destinaţii care se potrivesc firii tale mistice aşa că nu mai sta pe gânduri şi programează o escapadă în una din aceste destinaţii.

Balanță
Unul dintre prietenii lor s-ar putea să pună nativii într-o situație dificilă. Din nefericire, ziua se petrece într-o tensiune exagerată la masa de sărbătoare, iar niciuna dintre persoanele implicate nu-și dă silința de a rezolva problema.

Scorpion
O ceartă cu persoana iubită te va deprima. Comunicarea e cheia pentru a rezolva orice fel de problemă.

Ţine cont însă: „sincer” nu înseamnă neapărat „brutal”, aşa că atenţie cum îţi alegi cuvintele.

Săgetător
Energia ta va fi la cote minime, la fel şi dorinţa de a socializa. Te vei refugia în proiectele pe care le ai de rezolvat şi vei dori să treci neobservat.

Ai grijă totuşi să nu ratezi complimentele sincere care îţi vor mai însenina ziua.

Capricon
Vei simţi o atracţie electrizantă faţă de o persoană pe care abia ai cunoscut-o.

Dacă se poate, organizează o seară romantică. Dacă nu este posibil, urmăreşte un film de dragoste.

Vărsător
Membrii familiei ar putea fi supărăţi din pricina ultimelor evenimente petrecute în sânul familiei, iar aceste energii negative s-ar putea răsfrânge asupra ta.

Cel mai bine ar fi să nu vă implicaţi şi să lăsaţi lucrurile să se rezolve de la sine. Profitaţi în schimb de ocazie pentru a pune în practică planuri mai vechi pe care le-aţi tot amânat.

Peşti
S-ar putea să-ţi ajungă la urechi o serie de bârfe, dar nu le lua în serios. Sunt venite din partea unei persoane mai tinere, fără experienţă de viaţă.

Dacă bârfele nu te vizează, atunci rezistă tentaţiei de a participa la astfel de discuţii.