Horoscop 1 februarie 2022

Berbec
Vă simţiţi bine în pielea voastră, iar acest lucru se va reflecta şi în felul în care vă comportaţi la muncă. Colegii vă apreciază pentru felul în care puneţi problema.

Aveţi tendinţa de a vă solicita poate prea mult în anumite situaţii. Nu trebuie să exageraţi. În viaţă cel mai bun lucru este echilibrul.

Taur
Nativii acestei zodii simt fluturi în stomac şi au parte de întâlniri romantice greu de uitat. Pentru unii dintre voi, există şansa să începeţi o relaţie cu adevărat serioasă.

Din punct de vedere al relaţiilor de prietenie, vă simţiţi apreciat şi susţinut. Cei dragi vă sunt alături chiar şi în cele mai grele momente.

Gemeni
Folosește energia puternică pe care o simți astăzi pentru a ajunge în miezul problemei și pentru a da la o parte pătura care acoperă adevărul. Deschide-te lumii și arată-le oamenilor din jurul tău că ai mult mai multe de oferit decât ai dezvăluit până acum.

Preia controlul și descoperă cum viața de zi cu zi ți se va îmbunătăți dacă începi să îți comunici nevoile.

Rac
Încearcă să nu te lași furat de evenimentele care se desfășoară cu rapiditate în jurul tău. În cele din urmă, știi ce este bine și ce este greșit, așa că nu te compromite pe tine și nu îți călca inutil mândria în picioare.

Fii cu ochii deschiși la ceea ce se întâmplă în cercul tău de prieteni, dar nu interveni pentru a schimba cursul unei dezbateri, dacă nu simți cu adevărat că trebuie să faci asta. Controlează ce poți, dar nu-ți face griji pentru celelalte situații.

Leu
Trebuie să vă găsiți calmul în această perioadă tulbure, altfel lucrurile vă vor scăpa de sub control. Nu ezitați să cereți ajutorul atunci când simțiți că nu mai puteți face față.

Cei dragi vă sprijină necondiționat, sunt alături de voi și vă vor întinde o mână la nevoie.

Fecioară
Fecioarele se confruntă cu unele probleme financiare cauzate de iresponsabilitatea lor. Cei dragi v-au atras deja atenția că nu știți să vă gestionați banii și că s-ar putea să dați de greu, dar nu i-ați ascultat, iar acum suportați consecințele.

Vă gândiți să vă împrumutați la prieteni fără știrea partenerului.

Balanţă
Canalizeaza-ti energia și ai grijă și să o folosești cu înțelepciune. Aceasta este o perioadă destul de transformatoare pentru tine, iar corpul tău poate trece prin multe schimbări. Ai capacitatea de a face o impresie extrem de puternică asupra oamenilor astăzi, așa că gândește-te înainte de a acționa.

Această energie se poate manifesta și poate avea un impact neplăcut asupra celor din jur dacă nu este folosită corespunzător.

Scorpion
S-ar putea să existe un mare conflict în viața ta pe care pari aproape neputincios să-l controlezi în acest moment, dragă Scorpion. S-ar putea să simți că un război se declanșează în jurul tău și tot ce vrei este ca acesta să se oprească.

Indiferent dacă vă dați seama sau nu, aveți un rol de jucat în această situație și cu siguranță aveți puterea de a afecta rezultatul acestei certuri. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale și mergi mai departe.

Săgetător
Există forţe care par să lucreze împotriva ta azi, dar fii conştient că ai puterea să scoţi ceva pozitiv din asta. Foloseşte acest conflict pentru a găsi echilibrul într-o situaţie instabilă şi încearcă să nu deranjezi prea mult superiorii tăi.

Ai multă dorinţă, iar acţiunile tale sunt destul de puternice. Ia în considerare să te înscrii la un curs sau pe o cale spirituală.

Capricorn
Oamenii pot părea insensibili faţă de sentimentele tale, însă încearcă să nu te laşi afectat de asta. S-ar putea să simţi nevoia să te manifeşti sub o formă fizică şi ar trebui să faci asta, dar de o manieră constructivă.

Ieşi afară din casă şi fă o plimbare sau o alergare uşoară pe lângă un lac sau râu. Eliberează-ţi mintea din cuşca în care a stat şi caută o nouă perspectivă asupra vieţii.

Vărsător
Calitățile tale de lider te pot face un câștigător clar în fiecare aspect al vieții. Nu luați decizii pripite sau care vă pot pune în pericol interesele.

Problemele juridice legate de o proprietate se vor rezolva și este posibil să primești o sumă importantă de bani. S-ar putea să recuperezi o datorie de care uitaseși.

Peşti
Astăzi, ești dispus să-ți asumi riscuri și să faci eforturi suplimentare pentru binele tău și al familiei tale. Nu vrei să mai aștepți oportunități și, cel mai probabil, începi să le creezi singur, cu mult curaj și îndrăzneală.

Ai foarte multă încredere în tine și în calitățile tale și nu este exclus să preiei funcții de conducere. În plan financiar, trebuie să fii atent la cheltuieli.