Horoscop 1 ianuarie 2022

Berbec
Puteţi părea închişi în sine şi secretoşi în ceea ce vreţi să studiaţi. Nu împărtăşiţi nici prietenilor apropiaţi.

Puteţi părea prea curioşi şi este recomandat să nu arătaţi un aer superior.

Taur
O confuzie legată de amici. Cineva vă va solicita ajutorul, fie el şi financiar. Nu prea ştiţi ce să faceţi, deoarece astăzi puteţi fi superstiţioşi în a da bănuţi.

Îi puteţi amâna pentru a doua zi.

Gemeni
Puteţi face compromisuri nepermise pentru a vă păstra imaginea în ochii celor din jur, mai ales în ochii partenerului de viaţă. Nu exageraţi, totuşi.

Tot aşteptaţi o validare, însă modul în care o obţineţi este foarte important.

Rac
Puteţi obţine apelativul că sunteţi idealist. Este adevărat că e nevoie de idei concrete şi mai ales în chestiuni legate de sănătate.

Trebuie să învăţaţi echilibrul şi măsura în toate, bucatele trebuie şi ele consumate cu limită.

Leu
Indecizii cu privire la viaţa sentimentală care vă pot da de gândit. Este bine ca relaţia să se bazeze pe reciprocitate. E bine să ne simţim apreciaţi la adevărata valoare.

Aşa vom alege corect şi aşa veţi face şi voi.

Fecioară
Este bine să fiţi independent chiar şi în relaţia cu partenerul de viaţă. Puteţi să puneţi sub semnul întrebării şi cariera şi să vreţi să alegeţi ceva pe cont propriu în viitor.

Balanţă
O putere de concentrare slabă azi. Este bine să începeţi anul cu uşurinţă. Nu exageraţi în petreceri cu prietenii.

Nu vă pierdeţi credinţa în propriile convingeri.

Scorpion
Trebuie să fiţi mai severi cu voi înşivă, deoarece puteţi idealiza anumite comportamente şi s-ar putea să aveţi până la urmă de suferit.

Nu ascundeţi secrete legate de bănuţi pentru că puteţi deranja partenerul.

Săgetător
Dificultăţi în a vă exprima sentimentele faţă de partener în casă. Vă puteţi face multe iluzii. E bine să rămâneţi corecţi în analiza pe care v-o faceţi şi în ceea ce gândiţi.

Capricorn
Puteţi fi influenţabili şi indecişi în a vă afirma punctul de vedere. Tocmai acest lucru trebuie să-l faceţi. Începeţi anul alături de cei dragi şi nu încurajaţi izolarea voastră.

Vărsător
Daţi dovadă de pasivitate şi de neglijenţă în cheltuieli. Vă gândiţi la următoarea destinaţie de vacanţă. Pot exista discuţii cu mamele. Mai bine nu începeţi discuţii în contradictoriu.

Peşti
Mai comozi în a vă afirma şi a demonstra lucruri azi. Puteţi fi şi mai influenţabil astăzi. Recomand să citiţi o carte de parenting pentru a vă ajuta în creşterea copiilor, dacă aveţi discuţii şi lucruri nerezolvate la acest capitol.