Horoscop 1 octombrie 2021

Berbec
Astrele spun că ziua de 1 octombrie 2021 este pentru tine. Ieși din zona de confort și totul se va rezolva de la sine. Vei face față oricărei situații, indiferent de context și de provocări. Spre finalul zilei, Luna formează conexiuni de susținere cu Soarele energizant și Marte, ceea ce îți facilitează implicarea în noi proiecte.

Spontaneitatea și creativitatea sunt la capacitate maximă.

Taur
Simți că trebuie să te retragi din realitatea dură a zilei de azi. Ai nevoie de liniște și de multă odihnă pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care ești implicată. Opoziția Lunii cu Saturn va evidenția blocajele actuale ale carierei care îți stau în cale.

Din fericire, vei reuși să-ți găsești echilibrul în viață și să fii un ajutor de nădejde pentru cei din jur.

Gemeni
Azi, o problemă din trecut va reveni în viața ta. Tot ce trebuie să faci este să găsești soluția salvatoare, dar pentru acest lucru ai nevoie de puțină liniște. Planurile de viitor au nevoie de o examinare mai atentă. Indiferent cât de energică te simți, trebuie să scapi de starea de agitație și să iei cea mai bună decizie pentru tine și partenerul de cuplu.

Nici în sfera amoroasă lucrurile nu stau foarte bine, așa că uită de tot și eliberează-te de problemele trecutului.

Rac
Ești foarte devotată partenerului de cuplu, familiei și cercului de prieteni. Azi trebuie să-ți aduni toate resursele pentru a rezolva problemele unei persoane apropiate. Opoziția dificilă a Lunii cu Saturn aduce probleme în sfera amoroasă.

Comunicarea este cheia pentru fiecare situație conflictuală, așa că nu ezita să-ți spui părerea și să aduci în prim plan așteptările pe care le ai de la persoana iubită.

Leu
Universul îți activează pe deplin exprimarea de sine astăzi. Nu mai încerca să te ferești de lumina reflectoarelor. Trebuie să fii mereu mândră de rezultatele pe care le ai și să dai dovadă de multă putere pentru a face față criticilor persoanelor neavizate. Nu este deloc bine în relația de cuplu, trebuie să iei o decizie.

Nu mai sta pe gânduri dacă nu te mai regăsești în brațele partenerului actual.

Fecioară
Este important să ai o pauză doar pentru tine pe parcursul zilei de azi. Ai multe probleme de rezolvat atât în sfera sănătății, dar și la locul de muncă. În loc să te agiți și să nu ajungi la niciun rezultat, mai bine încetinești ritmul pentru o perioadă. De asemenea, nu uita de talentele pe care le ai.

Te pot scoate din rutina pe care deja nu o mai suporți.

Balanță
Ești foarte fericită de mai mult timp, iar acest lucru îți creează o stare de neliniște. Trebuie să te relaxezi în ceea ce privește cariera și să-ți îndrepți toate eforturile spre reconectarea cu prietenii. Vei trece cu bine și peste blocajele din relația de cuplu.

Ai nevoie să exprimi tot ceea ce simți și vrei neapărat ca toți cei din jur să știe ce au de făcut pentru a rămâne alături de tine.

Scorpion
Nu poți să nu te preocupi de traiectoria ta profesională astăzi. Luna trece prin Leul care se preocupă de sine, iar ziua de azi e ideală pentru a înfrunta proiecte ambițioase. Apar probleme în jurul familiei și în casă, dar cu calm le vei rezolva pe toate.

Trebuie să iei frâiele în mâini și să înfrunți orice situație conflictuală care apare azi.

Săgetător
Cu greu poți rămâne într-un singur loc pentru o bună perioadă de timp. Trebuie să scapi cât mai repede de rutină și de orice fel de obligații și să pleci în căutarea aventurii, dacă asta te face fericită.

Vei avea ceva probleme la nivel de comunicare, dar întâlnirile cu prietenii sunt cele mai bune pentru a te elibera și a scăpa de stresul cotidian.

Capricorn
Vrei un spațiu numai pentru tine, cu multă liniște și în care să-ți pui în ordine gândurile. Orice fel de sentimente față de partenerul de cuplu trebuie eliberate, doar așa va înțelege ce simți cu adevărat pentru el. Vei întâmpina câteva probleme în plan financiar, dar economiile pe care le ai te vor ajuta să ieși din impas.

Ia cele mai bune decizii pentru tine. Există șanse mari să fii promovată la locul de muncă.

Vărsător
Nu mai înțelegi nimic din ce se întâmplă în relația cu partenerul de cuplu. Trebuie neapărat să verifici starea actuală a relației pentru a merge mai departe. Ai nevoie de o perspectivă nouă în viața ta pentru a găsi fericirea pe care ți-o dorești de ceva timp.

Nu mai sta prea mult pe gânduri și vezi care sunt cele mai bune soluții.

Pești
Azi vei elimina multe dintre sarcinile pe care le aveai în program. Ți-au adunat toată energia și ai dus la bun sfârșit multe dintre proiectele în care erai implicată. Ziua aceasta este pentru planuri.

Weekend-ul se apropie cu pași repezi, așa că nu ezita să pleci într-un loc în care să scapi de rutina zilnică și să-ți pui ordine în gânduri.