Horoscop 10 decembrie 2021

Berbec
Berbecii au o zi bună. Te simți calm și echilibrat și mai tolerant decât de obicei față de dispozițiile mercuriale și pasiunile celorlalți. Ca ziua să îți meargă și mai bine, nu ar fi rău să îți iei o pauză de la programul încărcat și să-ți dedici câteva minute.

Nu ești obișnuit cu astfel de îngăduințe, dar astăzi poți face o excepție. Îți va face bine.

Taur
Ai o zi plină, ești extrem de conectat la tot ce se întâmplă. Simți o mare satisfacție când vezi că te apropii din ce în ce mai mult de atingerea obiectivelor ambițioase pe care ți le-ai propus și ai senzația că viața ta începe să prindă sens.

Mai sunt multe de făcut pentru a ajunge acolo unde îți dorești, însă ești pe drumul cel bun.

Gemeni
Vei fi extrem de fermecător astăzi. Dacă aveți dorințe sau vise sau dacă vă gândiţi poate la o mărire de salariu, acesta este momentul să vă exprimați acele gânduri.

Trebuie doar să dai glas la ceea ce vrei și să lași farmecul tău să facă restul. O veste importantă poate să vă pună pe gânduri în a doua parte a zilei.

Rac
Aceste ultime luni au fost grele pentru că posibilitățile tale au părut limitate. Ai depus efort recent pentru a încerca să-ți aliniezi visele cu realitatea. Eşti mai hotărât ca oricând să întocmeşti planuri măreţe, să ieşi în evidenţă, să te faci plăcut de către ceilalţi.

Din punct de vedere al sănătăţii, poate ar fi bine să mergi la un control de rutină.

Leu
Este o zi a descoperirilor pentru nativii Leu. Fie că este vorba despre noi cunoştinţe, tehnologie sau relaţiile cu cei din jur, veţi afla lucruri surprinzătoare care vă vor influenţa pe termen lung.

În plus, astrele deschid uşi nebănuite, aşa că nu ezitaţi să profitaţi de oportunităţile care vi se aştern în cale. Prietenii vă vor fi alături şi veţi simţi, ca niciodată, sprijinul celor dragi. Spre finalul zilei veţi fi chiar mai energici decât dimineaţa.

Fecioară
Gândurile nu le dau pace nativilor zodiei Fecioară. Ideile se derulează cu o viteză uluitoare în mintea voastră, iar planurile de viitor ar putea suferi modificări importante dintr-un capriciu de moment. Eu vă sfătuiesc să nu vă pripiţi şi să luaţi decizii doar după ce vă consultaţi cu familia sau colegii de muncă.

Poate ar fi bine chiar să notaţi pe o foaie care sunt obiectivele voastre principale şi unde vă doriţi să ajungeţi, pentru a vă organiza mai bine şi a nu risca să vă ia valul.

Balanţă
Te vei confrunta cu probleme financiare dacă vei continua să cheltui banii nechibzuit, mai ales în luna cadourilor.

Fă-ți o listă, nu te abate de la ea și gândește-te bine dacă chiar ai nevoie de acele produse sau nu. Poate vei descoperi că aceste cheltuieli iraționale ascund, de fapt, niște probleme emoționale.

Scorpion
Este o zi dificilă la locul de muncă. S-au acumulat foarte multe frustrări pe fondul oboselii și simți că nu mai faci față activitățillor de zi cu zi.

Poate este timpul să faci un pas înapoi, să iei o pauză și să-ți pui gândurile în ordine.

Săgetător
Abia așteptați liberele pentru a vă relaxa. V-ați făcut deja planuri de sărbători cu cei dragi și abia așteptați să îi răsfățați cu cadouri.

Atenție la cum cheltuiți banii, să nu vă treziți pe minus când aveți nevoie mai mare de ei.

Capricorn
Mici probleme de sănătate vă pun pe gânduri și vă gândiți să mergeți la un control. Nu așteptați trecerea sărbătorilor și acționați acum. Mai bine preveniți decât să tratați.

Și la locul de muncă apar mici tensiuni, dar totul se poate rezolva cu calm și diplomație.

Vărsător
S-ar putea să fi fost posomorâţi în ultima vreme, dar astăzi ar trebui să vă refaceţi starea de bine. Puteți porni în călătorie cu încredere deplină în aspectele voastre astrologice. Veţi fi chiar mai atrăgători decât de obicei, iar oamenii vor găsi farmecul vostru irezistibil.

Există promisiunea multor experiențe pline de satisfacții în cariera și viața voastră amoroasă!

Peşti
Radiaţi, iar strălucirea voastră îi depășeşte pe toți ceilalți astăzi. Sunteţi un star! Dorința voastră este comandă pentru oricine. Oamenii din jurul vostru pot conta pe voi ca să le fiţi lideri.

Deși vă place acest rol, nu trebuie să uitați să vă răsfățați cu mai multe plăceri private. Un mic cadou pentru voi, o aventură pentru distracție sau poate ceva timp singuri poate fi ceea ce aveţi nevoie.