Horoscop 10 ianuarie 2022

Berbec
Este un timp bun pentru a deveni serios în privinţa artei. Probabil te-ai născut cu un talent, dar nu îi acorzi suficient respect precum cineva care are doar o fracţiune din abilitatea ta naturală.

Trebuie să realizezi că ai puterea să faci lucruri grozave dacă îţi pui talentul la încercare.

Taur
Mintea îţi oferă multă siguranţă, iar asta îţi permite să explorezi lumea. Găseşte noi modalităţi să aduci dragostea în viaţa ta.

Legătura dintre Soare şi Lună o să aducă echilibru în viaţa ta.

Gemeni
Nu presupune că persoana la care vrei să ajungi îţi primeşte mesajele. Probabil ai aşteptat un răspuns, crezând că persoana te ignoră.

Dar poate această persoană nu a înţeles întrebarea pe care vrei să o adresezi. Când vine vorba despre probleme de dragoste, vei reuşi însă să spui lucrurilor pe nume.

Rac
Nu ești foarte dornic să îți analizezi sentimentele, iar asta i-ar putea descuraja pe cei care vor niște răspunsuri din partea ta.

În ceea ce privește viața amoroasă, dai peste niște mici obstacole, dar nimic din ce nu se poate rezolva prin comunicare și diplomație.

Leu
Un telefon neaşteptat, de la un vechi prieten, ţi-ar putea marca ziua. Te va suna cu veşti bune, deşi s-ar putea să fie într-o dispoziţie melancolică.

Ar putea fi o conversaţie lungă, al cărei rezultat îţi va schimba viaţa, fără să îţi dai seama. Ziua va fi una plină de surprize plăcute.

Fecioară
Vei primi nişte bani. Fie că este vorba despre un bonus, fie că ţi se returnează un împrumut mai vechi, nu este nimic surprinzător pentru tine.

Nu-i cheltui totuşi imediat ce-i primeşti. Aşteptaţi câteva zile, apoi apelaţi la ajutorul unui consultant financiar.

Balanţă
O întâlnire cu grupul tău de prieteni va fi highlight-ul zilei. Poţi chiar cunoaşte oameni noi şi interesanţi care îţi vor deschide mintea.

Totuşi, fii precaut pentru că în acel grup de persoane cineva are o agendă personală în ceea ce te priveşte.

Scorpion
Începutul unei noi prietenii sau al unui nou proiect – asta ţi-au pregătit astrele. Ziua ar trebuie să treacă foarte repede pentru că adrenalina va fi la cote maxime.

Seara, veţi împărtăşi întreaga experienţă cu partenerul sau cu un membru al familiei.

Săgetător
Sunteți într-o dispoziție deosebit de aventuroasă, dragi Săgetători? Acesta este genul de zi în care puteți încerca aproape orice nou și totuși puteți ieși întregi din asta.

De ce să nu vă înscrieți la un maraton, să luați lecții de alpinism sau să conduceți într-un loc în care nu ați mai fost niciodată? Oriunde ați ajunge, ar trebui să găsiți liniște și o stare de conștientizare sporită. Nu ezitați. Dacă ceea ce aveți în vedere implică un risc minim, mergeți!

Capricorn
Studiul științelor oculte, fie că sunt istorice sau experimente practice, ar trebui să se dovedească fascinant și iluminator pentru voi astăzi. Astrologia, alchimia, numerologia sau plantele medicinale sunt toate domenii interesante, iar mintea voastră ar trebui să fie în mod special adaptată la ele.

Un avertisment: feriți-vă de profesorii lipsiți de etică. Puteți citi sau nu lucrările unuia, dar rămâneți totuși sceptici. Chiar și în astfel de zile, nu credeți tot ce citiți sau auziți.

Vărsător
Oportunitatea de a face o călătorie cu avionul, poate pe cheltuiala altcuiva, ar putea să vi se întâmple astăzi, Vărsătorilor. Acest lucru poate fi legat de afaceri sau ar putea fi educațional într-un fel.

Aceasta este o zi bună pentru a călători sau a face aranjamentele pentru asta. Călătoria promite a fi una interesantă de care vă veți aminti mult timp. Faceți ceea ce trebuie pentru a le aduna pe toate și apoi mergeți! Bucurați-vă de ziua voastră.

Peşti
În seara asta v-ar putea veni niște vise destul de bizare, dragi Pești. Simbolurile pot include oameni sau obiecte la care nu v-ați fi gândit niciodată în mod conștient într-o sută de ani.

Cu toate acestea, au un sens pentru voi azi. Așezați-vă și faceți o listă cu simbolurile și evenimentele din vis, apoi încercați să analizați ce înseamnă ele pentru voi. Visul vostru încearcă să vă spună ceva important. Profitați din plin de el.