Horoscop 10 septembrie 2021

Berbec
Astăzi s-ar putea sesiza că anumite persoane din familie nu sunt îndeajuns de cinstite cu voi, dragi Berbeci, în special în ceea ce privește munca prin casă. Nu vă mirați dacă auziți scuze! Acest lucru ar putea fi iritant, dar nu vă lăsaţi copleşiţi, discutaţi sincer, evitaţi conflictele.

Alegeţi să împărţiţi sarcinile şi efectuaţi ceea ce v-aţi propus.

Taur
Cei aflaţi sub semnul Taurului ar putea începe un nou proiect. Aveţi multe idei, dar cu toate acestea, este posibil să nu vă puteţi decide în privinţa a ceea ce vă place mai mult. Puneţi toate lucrurile în balanţă şi găsiţi soluţia câştigătoare.

Dacă aveţi nevoie de o pauză nu ezitaţi să vă oferiţi una.

Gemeni
Nativii Gemeni ar putea avea nevoie de ajutorul unei persoane influente, cu mai multă experienţă în domeniul profesional în care activează. Nu vă fie teamă să cereţi un sfat, s-ar putea să vă fie de folos în proiectele pe care le demaraţi.

Evitaţi conflcitele, s-ar putea să fie multă tensiune la serviciu astăzi.

Rac
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racului vor fi vizitaţi de o persoană apropiată, fie o rudă ori un prieten. Bucuraţi-vă de companie şi nu ezitaţi să cereţi sau oferiţi ajutor în cazul în care aveţi nevoie unul de celălalt. Dacă aveţi frământări este necesar să le verbalizaţi.

Toate vor trece de la sine, nu vă faceţi griji.

Leu

Confuzia vă înconjoară problemele financiare. Cineva apropiat ar putea fi lovit de cheltuieli neașteptate, iar această persoană ar putea să vă ceară un împrumut. Veți dori să o ajutați, dar indiferent de ceea ce vi se va spune, nu pare că situația lor se va îmbunătăți în curând.

Dacă decideți să împrumutați banii, acceptați că nu îi veți mai vedea o vreme.

Fecioară
Astăzi v-ați putea simți extrem de aventuroși. S-ar putea să fiți tentați să participați la activități riscante, cum ar fi drumețiile în sălbăticie.

Nu este o zi bună pentru asta. Planificați o călătorie pentru viitorul apropiat, dacă doriți, dar astăzi este mai bine să vă satisfaceți natura aventuroasă citind cărți polițiste, vizionând filme de spionaj sau explorând locuri aflate în apropierea de casei.

Balanță
Poate că v-ați agitat prea mult în ultimele zile şi aţi depus prea mult efort, aşa că s-ar putea să vă treziți cu dureri musculare. Ar trebui să continuați să faceți mișcare, dar încercaţi să mai luaţi o pauză atunci când corpul dă semne că nu mai poate.

Uitați de jogging și de aerobic şi încercaţi ceva mai relaxant cum ar fi yoga.

Scorpion
Evenimentele supărătoare legate de un prieten ar putea să te facă un pic confuz. Situaţia nu este ceva la care te-ai fi putut aștepta, așa că tu și ceilalți încercaţi să-i găsiţi un sens, o rezolvare. Ar trebui încheiată cumva în următoarele câteva zile.

Încercaţi să faceţi şi activităţi care să vă mai distragă pentru a nu cădea pe o pantă a întristării sau a grijilor.

Săgetător
Se anunţă o zi agitată pentru nativii Săgetător. Pot să apară conflicte în familie sau cu prietenii. Încercaţi să nu puneţi paie pe foc.

Fiţi înţelegători şi încercaţi să nu vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ, chiar dacă aveţi dreptate.

Capricorn
Nu este o zi bună pentru a călători cu avionul. Nici măcăr pentru a planifica una.

Aşteaptă câteva zile dacă poţi, timp în care poţi verifica dacă sunt toate în ordine pentru a evita momente neplăcute atunci când o să pleci.

Vărsător
Astăzi, nativii zodiei Vărsător ar putea fi afectați în plan financiar, în special tranzacții, de tot felul de defecțiuni tehnice. Poate fi vorba despre un bancomat stricat sau despre o disfuncționalitate a sistemului de banking. S-ar putea să fie nevoiți să facă plățile numerar.

În plan amoros, există prea multă confuzie, așa că sfatul meu este să mai așteptați câteva zile.

Peşti
Astăzi este posibil să simțiți nevoia puternică de a fi alături de prieteni, dar odată ce îi găsiți, este posibil să nu vă bucurați prea mult de compania lor. Cineva are o dispoziție proastă și a fi alături de această persoană ar putea să vă strice ziua.

Seara, o cunoștință cu care nu ați mai vorbit de multă vreme vă va da o veste importantă.