Horoscop 11 decembrie 2021

Berbec
Berbecii vor să fugă de responsabilităţi şi nu îi deranjează să rămână singuri. Dar o ieşire cu prietenii este benefică, vă puteţi încărca cu energie şi chiar rezolva unele probleme.

Taur
Pe TAURI cei din jur s-ar putea să îi considere oportunişti din cauza atitudinii lor. Imaginea voastră este importantă, deci, mare grijă cum sunteţi percepuţi.

Gemeni
Nativii GEMENI vor fi destul de reci în relaţii, însă, eu recomand să fie joviali, aşa cum s-a obişnuit majoritatea. Altfel, cei dragi se vor simţi daţi la o parte.

Rac
Conflictele îşi pot găsi rezolvarea dacă RACII văd partea bună a lucrurilor şi nu sunt prea analitici pe plan relaţional.

Leu
LEII tind să fie neserioşi când vine vorba de bani. Nu neapărat intenţionat, aşa că mai bine sunteţi sinceri şi recunoaşteţi dacă nu puteţi ajuta pe cineva cu un împrumut, de exemplu.

Fecioară
Relaţiile FECIOARELOR sunt în prim plan azi. Dacă daţi dovadă de maturitate, veţi rezolva neînţelegerile şi astfel puteţi discuta despre o vacanţă.

Balanţă
BALANŢELE, însă, sunt avantajate pe tot ce ţine de sănătate. Puteţi face schimbări care să vă schimbe benefic stilul de viaţa, dar esenţial este să nu ignoraţi durerile.

Scorpion
Lăcomia nu trebuie să îşi facă simţită prezenţa când vorbim de SCORPIONI. Tindeţi să vă gândiţi doar la câştigul vostru, dar important este să aibă de beneficiat toate părţile.

Săgetător
Nativii SĂGETĂTOR trebuie să fie atenţi la dorinţa lor de dominare. Astăzi exageraţi puţin, mai ales în raport cu familia. Atenţie, partenerul de viaţă s-ar putea să răbufnească.

Capricorn
Lipsa de încredere de sine a CAPRICORNILOR va veni la pachet cu o doză de pesimism privind studiile. Ba chiar veţi vrea să amânaţi o deplasare.

Vărsător
VĂRSĂTORII tind să îi sufoce pe cei dragi cu dragostea lor. În special prietenii beneficiază de tratament preferenţial, iar aceşti nativi le oferă ajutorul numaidecât, chiar şi financiar.

Peşti
PEŞTII vor să se afirme cu orice preţ, dar nu este ziua potrivită să iasă în evidenţă, ci să fie liniştiţi.