Horoscop 11 februarie 2022

Berbec
Nativii Berbec nu au timp de discuţii profunde sau de promisiuni de viitor acum. Relaxaţi-vă şi evitaţi orice subiect care vă poate crea un disconfort uriaş.

Gândiţi-vă bine dacă aveţi nevoie de o schimbare.

Taur
Un obiectiv legat de afaceri sau finanțe, care este foarte important pentru tine, te-ar putea obliga să acorzi mai multă atenţie hârţogăraielor. Depuneţi efortul necesar şi la final vă veţi bucura de rezultate.

Totuşi, ai grijă să nu fii atât de prins într-o căutare a perfecțiunii încât să te stresezi. Uneori, atenția obsesivă poate sabota chiar obiectivul pe care vrei să-l îndeplineşti.

Gemeni
Gemenii sunt plini de energie și au în vedere multe proiecte care îi entuziasmează. Vă simțiți odihniți, gata să doborâți orice obstacol, iar starea voastră de spirit e la cote înalte.

Aveți grijă de sănătatea voastră în această perioadă.

Rac
Racii au de depăşit un obstacol care îi blochează emoţional. Nici răbdarea nu este punctul vostru forte în această perioadă, un aspect la care să vă gândiți să-l schimbați.

Aveți o atitudine rece față de persoane apropiate, iar asta vă poate dăuna pe viitor.

Leu
Astăzi s-ar putea să vă gândiți să faceți o investiție de timp, energie și poate puțini bani într-un proiect creativ. Acest lucru ar putea implica și tehnologia modernă într-un fel. Ai putea avea mai mulți colegi care doresc să lucreze cu tine la acest proiect și, prin urmare, întreaga întreprindere ar putea fi foarte interesantă.

Asigurați-vă că nu pierdeți din vedere detaliile practice, altfel rezultatul s-ar putea să nu fie cel dorit.

Fecioară
Cărțile, prelegerile și alte surse de informații referitoare la chestiuni spirituale, metafizice sau religioase ți-ar putea face mintea să lucreze.

Ceea ce citiți sau auziți probabil că va fi fascinant, dar s-ar putea să fiți prea copleșiți pentru a înțelege acest lucru chiar acum. Ocupă-ţi timpul cu altceva, iar în viitor lucrurile se vor aşeza de la sine.

Balanță
Un exces de ambiție te-ar putea face să-ți canalizezi o mare parte din energia ta fizică și mentală în orice activitate pe care o faci acum, Balanță.

Acest lucru ar putea implica activităţi creative sau punerea în aplicare a unor proiecte la care v-aţi gândit în ultima perioadă.

Scorpion
O vizită a unei persoane apropiate te poate face să tresari de bucurie, dragă Scorpion. Spre după-amiază totuşi îţi vei concentra atenţia asupra redecorării unor zone din propria locuinţă.

Ai putea fi tentat să cumperi mai multe obiecte decorative decât ai cu adevărat nevoie, aşa că cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături pentru câteva sfaturi la nevoie.

Săgetător
Săgetătorii își doresc să lucreze de acasă, astăzi. Ai putea fi obosit din punct de vedere fizic și psihic din cauza muncii prea intense, dar mai ai multe sarcini importante de îndeplinit. S-ar putea să dai un randament mai bun de pe propriul teritoriu, fără a fi nevoit să lupți cu problemele de trafic sau de parcare.

Ai tendința de a fi foarte conștiincios în ceea ce privește munca, uneori în detrimentul tău. Nu face asta astăzi, altfel ai putea avea regrete.

Capricorn
Veștile pe care le poți primi despre afacerea pe care o ai sau despre oamenii pentru care lucrezi ar putea ridica unele îndoieli cu privire la viitorul tău în această organizație. S-ar putea să simți că nu ajungi nicăieri.

S-ar putea să te gândești la posibilitatea de a schimba locul de muncă sau chiar cariera. Cineva poate oferi un tip de oportunitate pe care nu ai luat-o niciodată în considerare până acum. Gândește-te bine și nu lua o decizie pentru câteva zile.

Vărsător
Astăzi, nativii Vărsător au planuri ambițioase și își pun mintea la contribuție ca să le ducă la bun sfârșit. La serviciu, s-ar putea să apară unele probleme, cel mai probabil te va deranja remarca unui coleg.

Sfatul meu pentru tine este să fii pozitiv și să nu apleci urechea la bârfe. În plan amoros, dacă ești implicat într-o relație, poate a venit timpul să treci la un alt nivel.

Pești
Pentru nativii Pești vă recomand să acordați mai mult spațiu partenerului de cuplu, în special în prima parte a zilei. Dacă nu faci asta, s-ar putea să apară unele certuri, însă lucrurile se vor așeza favorabil spre seară.

Dacă nu ești implicat într-o relație, o nouă iubire ar putea apărea la orizont. Important este să-ți asculți inima.