Horoscop 12 decembrie 2022

Berbec
Berbecii ar trebui să evite dicuțiile, fie că este vorba despre colegi sau persoane apropiate.

Unele cuvinte ar putea fi interpretate greșit și se pot isca scandaluri. Ziua nu este potrivită pentru negocieri în afaceri. Sfatul meu: conduceți cu atenție!

Taur
Este o zi în care Taurii ar trebui să fie mai chibzuit cu banii, altfel se vor îngropa în datorii.

Acționați rațional și nu vă expuneți la riscuri financiare inutile. Dacă intenționați să semnați vreun contract, citiți cu atenție fiecare cuvânt.

Gemeni
Pentru Gemeni, preocuparea pentru ceilalți nu va lăsa pe nimeni indiferent. Mulți vor simți intuitiv că le poți oferi cele mai bune sfaturi.

O veche iubire apare la orizont și realizezi că nu mai vrei să pierzi timpul. Decizia îți va schimba viața radical.

Rac
Cu Luna în zodia lor, Racii sunt mai întreprinzători și mai aproape de obiectivul lor în afaceri. Ceea ce lucrați, pregătiți și planificați de mult timp poate prinde viață.

Încrederea în sine și cuvântul potrivit la momentul potrivit vor fi atuurile tale cheie pentru a avea succes.

Leu
Pentru Lei, deși planetele îi încurajează să comunice și să fie sociabili, nu vor avea chef de asta. Te vei simți cel mai bine acasă, făcând ceea ce îți place.

Dacă ai o probleme în relația de cuplu, este posibil ca partenerul să îți ceară să purtați o discuție sinceră și deschisă.

Fecioară
Fecioarele îi vor pe cei dragi la telefon și le vor împărtăși gândurile și tot ceea ce li se întâmplă.

Vei fi dependent de prieteni și de viața socială, iar alții îți vor căuta compania. Astăzi, complimentele te vor face foarte fericit.

Balanță
Pentru Balanțe, sfatul meu este să încerce să fie mai diplomați, iar reacțiile lor să nu fie violente.

Dacă ai încredere doar în tine și în forțele tale, nu vei ajunge departe. Învață să cooperezi! Nu-ți impune părerea partenerului tău și nu-l întrerupe la mijlocul propoziției.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi într-o dispoziție romantică și dornici de evenimente amoroase.

Vei fi atras de tot ce se abate de la cotidian și obișnuit, vei tânji după călătorii și experiențe noi. Acceptă o invitație de a ieși cu prietenii, chiar dacă nu ai chef să mergi nicăieri.

Săgetător
Mâinile și gândurile Săgetătorilor vor fi constant ocupate. Vei face în mod constant ceva și vor fi puține momente pe care le vei dedica lecturii sau unei alte activități relaxante.

Îți vei concentra energia asupra evenimentelor care umplu viețile altora. Tot ceea ce li se întâmplă altora s-ar putea reflecta în viața ta.

Capricorn
Indiferent cât de bine ai crede că îți ascunzi sentimentele de cei dragi, ei văd totul. Dacă vă împărtășiți grijile și îndoielile cu ei, vă veți da seama că multe dintre ele sunt nefondate.

Nu acordați atenție oamenilor invidioși cărora le place să bârfească pe spatele altora. Ai grijă de portofel, telefonul mobil și alte obiecte de valoare și nu te certa cu șefii sau colegii.

Vărsător
Vărsătorii vor dovedi a fi excelenți organizator. Nu adânci conflictele amoroase, mai ales dacă partenerul tău nu este predispus la certuri.

Dacă suprimați nevoia de a domina, veți obține mai multă satisfacție în viața privată.

Pești
Veți fi atrași de locuri care oferă oportunități și unde puteți întâlni oameni interesanți. Celibatarii sunt pe cale sa cunoască o persoană care le va plăcea.

Chiar dacă nu îți întâlnești sufletul pereche, nu vei duce lipsă de emoție și distracție bună.