Horoscop 12 februarie 2022

Berbec
Berbecii ar trebui să își controleze atitudinea față de anumite persoane care nu le sunt atât de apropiate.

S-ar putea că acestea să nu guste glumele lor.

Taur
Iubirea este pe primul loc astăzi pentru Tauri. Sunt mai romantici decât de obicei, iar partenerul de viață va aprecia din plin asta.

Gemeni
Prietenii reușesc să le ridice moralul astăzi Gemenilor. Îi vor duce într-un loc în care vor uita de toate grijile.

Rac
Racii vor cunoaște astăzi o persoană care le inspiră autoritate și putere. Colaborarea și prietenia pe care o vor lega îi va face să se simtă protejați.

Leu
Leii ar trebui să își ia inima în dinți și să treacă la acțiune. Ceva îi frământă de foarte mult timp, însă dacă nu vor acționa s-ar putea să aibă surprize neplăcute.

Fecioară
Fecioarele au de luat o decizie importantă astăzi. Trebuie să dea dovadă de maturitate și să se bazeze pe lucruri concrete.

Balanță
Balanțele vor face pace cu o persoană cu care au fost extrem de apropiate. Astăzi se vor regăși si vor petrece momente speciale împreună.

Scorpion
Scorpionii au discuții importante cu partenerul de viață. Trebuie să stabilească anumite criterii după care se vor ghida de acum încolo.

Săgetător
Nativii Săgetător au șansă să plece într-o călătorie care le va schimbă perspectivele. Pot cunoaște acolo o persoană specială sau pot obține un job de succes.

Capricorn
Capricornii și competiția sunt cei mai buni prieteni astăzi. Au o ambiție nemărginită, ceea ce îi va conduce către succes.

Vărsător
Vărsătorii vor scapa de situațiile tensionate, iar asta este motiv de sărbătoare. Spre seară vor revedea un prieten sau o rudă dragă sufletului lor.

Pești
Iar în viața Peștilor apar astăzi câteva cheltuieli neprevăzute. Nu e cazul să își facă griji pentru că partenerul le sare în ajutor.