Horoscop 13 decembrie 2021

Berbec
Berbecii trebuie să fie mai chibzuiți cu banii, mai ales în această perioadă. Cei dragi vor înțelege dacă nu puteți să onorați cadourile dorite.

Pe viitor vă puteți ajuta de liste de cheltuieli și de un buget stabilit în ziua salariului.

Taur
Taurii au o perioadă aglomerată la locul de muncă, pe ultima sută de metri înainte de vacanță apar tot felul de urgențe.

Era de așteptat că se va ajunge aici, mai ales că în ultima perioadă ați cam „chiulit” când a fost vorba de sarcini de serviciu.

Gemeni
Gemenii au o zi plină de energie, simt că pot muta munții din loc. Profitați de această stare de bine, ieșiți la plimbare, admirați orașul în această perioadă sau petreceți timp alături de cei dragi.

Mai presus de orice cadou, vor aprecia compania voastră.

Rac
Nu este cea mai grozavă perioadă din punct de vedere social pentru raci. O relație la care țineau mult s-a răcit brusc, iar nativii acestei zodii sunt confuzi.

Cel mai indicat ar fi să discutați cu persoana respectivă, poate trece printr-o perioadă dificilă, iar toată această situație nici nu are legătură cu voi.

Leu
Eşti interesat să aprofundezi anumite subiecte de care ai devenit brusc interesat. Setea de cunoaştere nu o să fie uşor potolită. Prietenii şi familia sunt fascinaţi de dedicarea ta.

Pe plan profesional, nu trebuie să te laşi copleşit de sarcinile recente. O să te descurci mult mai bine decât crezi, iar colegii o să reprezinte un real ajutor.

Fecioară
Nativii acestei zodii sunt concentraţi pe viaţa amoroasă. Îşi dedică mai mult timp pentru activităţile de cuplu, pun la cale planuri alături de persoana iubită.

Deja vă gândiţi care ar fi cel mai potrivit cadou pentru sărbători şi vreţi ca totul să iasă perfect. Nu trebuie să vă stresaţi însă prea tare. Totul se va rezolva.

Balanţă
Un obiectiv destul de recent pe care ți l-ai stabilit poate părea puțin copleșitor. S-ar putea să te întrebi dacă vei reuși. Din punct de vedere financiar, amânaţi orice cheltuieli, mai ales dacă nu sunt unele urgente.

O stare de spirit mai echilibrată o să vă prindă bine, în special în viitorul apropiat. Bugetul de sărbători trebuie gestionat cu atenţie.

Scorpion
O să te simți deosebit de optimist și entuziasmat de viață. Vei avea o mulțime de idei grozave despre ce să faci cu ziua ta, dar, din păcate, capacitatea ta de a pune aceste planuri în mișcare va fi probabil redusă de alte responsabilități.

Pe seară, ai mai multă libertate pentru a petrece timp alături de cei dragi.

Săgetător
Latura ta spirituală îşi va face simţită prezenţa azi. Discuţiile despre religie şi revelaţiile de natură spirituală te va face să-ţi expui convingerile.

Nu e neapărat un lucru bun pentru că asta se poate întoarce împotriva ta. Nu e momentul să încerci să-i convingi pe alţii de ceva.

Capricorn
Prietenii tăi s-ar putea confrunta cu probleme financiare şi s-ar putea să vă ceară ajutorul. Nu ar fi o idee bună să-i ajuţi, cel nu puţin nu azi.

Abilitatea ta de a vedea dincolo de aparenţe te va ajuta în acest caz.

Vărsător
Comunicarea cu familia sau cu persoană iubită suferă azi. E clar că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Nu e cazul să te simţi frustrat, e doar o pasă trecătoare. Până mâine, lucrurile vor reveni la normal.

Peşti
Ai planuri pentru o vacanţă sau pentru continuarea sau completarea unor studii.

Acest lucru te distrage de la sarcinile zilnice, dar cu puţin efort vei reuşi să treci ziua cu bine.