Horoscop 13 ianuarie 2022

Berbec
Berbecii nu prea au chef de nimic, însă, când vine vorba de bani se vor activa şi dau dovadă de putere.

Cu toate acestea, azi sunteţi dornici de cunoaştere mai degrabă, decât de resurse materiale.

Taur
Taurii s-ar putea să se simtă exploataţi de prieteni.

Aşa că mai bine vă orientaţi către partea amoroasă şi discutaţi despre o posibilă relaţie, cei singuri, sau despre evoluţia uneia existente.

Gemeni
Neglijenţa îi va costa pe Gemeni. Astăzi sunteţi dezinteresaţi de oamenii din jur, dar mai ales de partenerul de viaţă.

Eu vă recomand să regăsiţi motivaţia pentru a fi mai apropiaţi de cei dragi.

Rac
Şi Racii s-ar putea să fie acuzaţi de neglijenţă, dar la serviciu. Iar cei care aveţi relaţii de lungă durată sau sunteţi căsătoriţi sunt şanse să vă răzvrătiţi şi să vă izolaţi de persoana iubită.

Leu
Cei mai egoişti nativi de azi sunt Leii. Nu este cea mai bună tactică să vă impuneţi cu orice preţ, fără să ţineţi cont de părerea celor din jur, pentru că le veţi pierde admiraţia şi afecţiunea.

Fecioară
Imaginea Fecioarelor va avea de suferit dacă se gândesc că pot înşela pe cineva. Nu neapărat pe plan amoros.

Chiar dacă vă simţiţi puternic pe moment, ulterior veţi suferi considerabil.

Balanţă
Neatenţia la detalii şi tendinţa să fie haotici la birou, le creează probleme Balanţelor. Luaţi în seamă atenţionările, dar şi semnalele privind sănătatea voastră.

Scorpion
Astăzi subiectul principal când vorbim de Scorpioni este planul financiar. Nu riscaţi şi nu investiţi decât dacă sunteţi 100% siguri că puteţi suporta o pierdere.

Săgetător
Săgetătorii, în schimb, nu ar trebui să rişte nimic legat de familie. Tindeţi să fiţi cheltuitori şi să achiziţionaţi lucruri în secret pentru binele vostru. Dar se va afla.

Capricorn
Nativii Capricorn sunt justiţiari în conversaţiile de la job, dar şi destul de pretenţioşi. Veţi acumula multe informaţii pe care nu prea vreţi să le împărtăşiţi cu cei din jur.

Vărsător
Cheltuielile exagerate sunt tipice pentru Vărsător azi. Vor fi pentru oamenii dragi, aşa că este greu să aveţi un buget fix şi preferaţi să nu le spuneţi nimic.

Anturajul poate dăuna relaţiei de iubire, aşa că mai bine vă concentraţi doar pe partenerul de viaţă.

Peşti
Iar Peştii sunt foarte comozi şi nu vor să facă nimic. Nici măcar treburile casnice simple. O să vă izolaţi, ca să nu fiţi nevoiţi să vorbiţi sau să ascultaţi pe cineva.