Horoscop 14 august 2021

Berbec
Fără îndoială, perioada actuală, cam furtunoasă pe toate planurile, nu ți-a permis să te dedici complet partenerului.

Azi te vei întreba dacă, în adâncul sufletului, nu ai nevoie să iei o pauză de la toate problemele emoționale cu care te confrunți sau să porți o discuție serioasă cu persoana iubită.

Taur
Persoana iubită sau părinții, ce alegi? Este întrebarea pe care ți-o vei pune pe parcursul acestei zile. Indicat este să nu mai iei totul personal și să-ți amintești că fiecare este responsabil pentru alegerile sale în viață.

Poate este timpul să pui piciorul în prag și să nu-i mai lași pe ceilalți să-ți spună ce e bine și ce nu.

Gemeni
Dacă ai impresia că partenerul tău nu te-a ascultat în ultimul timp și nu ți-a acordat suficientă atenție, poate ar trebui să mergi să-i vorbești înainte ca lucrurile să escaladeze.

Tensiunile de acasă se vor resimți și la birou.

Rac

De-a lungul zilei de astăzi, vei începe să-ți dai seama ce-ți dorești cu adevărat. Se poate ca noile povești de dragoste să te stimuleze, însă indicat este să rămâi în alertă.

Leu
Va fi o zi pe care vei prefera să o dedici copiilor sau partenerului. Cu toate acestea, timpul nu-ți permite să petreci suficient timp cu cei dragi. Dacă te simți tensionată, mai bine te retragi.

Fecioară
Există momente în care puterea de anticipare, pe care o deții, devine impresionantă. Nu visezi, ci mai degrabă, te gândești doar la lucruri pe care le poți realiza și acționezi.

Dacă ai o relație, azi poate fi momentul ideal pentru a face schimb de parole.

Balanță
În acest moment este posibil să te confrunți cu probleme emoționale. Dacă dorești să faci schimb de idei profunde cu partenerul tău, cel mai bine ar fi să încerci peste câteva zile.

Deocamdată ești prea supărată și lucrurile pot degenera.

Scorpion
De-a lungul acestei zile oarecum tensionate, s-ar putea să ai o mulțime de îndoieli. Fie vrei să spui adevărul, fie te gândești că e mai bine să-l ții pentru tine.

Săgetător
Vei încerca să te debarasezi de partea sensibilă a tuturor lucrurilor și mulți te-ar putea acuza că ești insensibilă.

Nu uita, lucrurile nu sunt adesea atât de simple pe cât par la prima vedere, așa că e indicat să nu ai o atitudine rece.

Capricorn
Destul de des membrii semnului tău sunt criticați pentru că nu sunt tocmai specialiști în relațiile personale.

Cu toate acestea, pe tot parcursul zilei de azi pozițiile planetelor vor facilita o bună comunicare cu toți cei aflați în impas emoțional.

Vărsător
Astăzi poate fi dificil pentu tine să rămâi cu picioarele pe pământ, cu toate emoțiile care te invadează. Ar trebui să încerci să nu iei lucrurile prea în serios.

Este cel mai bun mod pentru a evita să te lași copleșită de îndoieli.

Pești
Astăzi ar trebui să-ți lași instinctele să vorbească. De asemenea, dacă simți că ai suficiente motive pentru a alege, nu ar trebui să amâni decizia.

Ai acea capacitate de a alege căi pe măsură ce mergi.