Horoscop 15 februarie 2022

Berbec
Berbecii au o zi plină de provocări. Partenerii vă cer să luați o decizie crucială cu privire la viitorul vostru și implică și posibilitatea mutării în afara țării.

Vă este teamă să faceți un pas atât de mare, dar ar putea să fie exact ceea ce aveați nevoie.

Taur
Sunteți neliniștiți cu privire la unele probleme de familie, dar acestea se pot rezolva prin comunicare.

La locul de muncă, pe de altă parte, aveți o dispoziție bună și sunteți activi, dar v-ați dori ca eforturile voastre să fie observate mai des de șefi.

Gemeni
Vă așteaptă o zi cu multe surprize, mai ales pe plan emoțional. O să vă simțiți împliniți și gata să cuceriți pe toată lumea.

Pe plan profesional trebuie să vă puneți ordine în obiective și să stabiliți ce este cu adevărat important pentru voi: atmosfera sau aspectul financiar.

Rac
O problemă de sănătate vă dă bătăi de cap în această perioadă. Riscați să se agraveze dacă nu luați decizia să mergeți la un control amănunțit.

Nu aveți de ce să vă temeți, mai bine preveniți decât să tratați. Atenție și la persoanele care v-au pus gând rău.

Leu
Oaspeţi neanunţaţi s-ar putea ivi azi la uşa nativilor Leu. Surpriza va fi, însă, una plăcută, aşa că nu vă faceţi griji. Bucuraţi-vă de micile momente spontane ale vieţii şi uitaţi de grijile de la locul de muncă pentru că totul are o rezolvare.

Vă simţiţi extrem de sociabili şi e o idee bună să ieşiţi în oraş seara, în compania celor mai buni prieteni. Eu vă sfătuiesc însă să nu faceţi investiţii majore pentru că s-ar putea să aveţi de pierdut.

Fecioară
Extrem de intuitivi, nativii Fecioară au azi toate simţurile în alertă. Aveţi idei de milioane şi cu energia voastră puteţi muta munţii din loc. Cu un strop de noroc din partea astrelor, toate planurile voastre au sorţi de izbândă, însă fiţi precauţi!

Există o persoană cu intenţii ascunse în jurul vostru, care ar putea profita de succesul profesional în propriul avantaj.

Balanță
Zi excelentă în care simți că ai putea cuceri lumea. Te simți puternic și hotărât și dorești să faci tot ce este necesar pentru a-ți atinge obiectivele. Ai ambiții mari și astrele sunt în favoarea ta.

Aceasta este o zi excelentă pentru a căuta un nou loc de muncă, pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a începe un proiect de succes.

Scorpion
Un partener de afaceri sau partenerul de viață ar putea să-ți scoată în cale o oportunitate de neratat. Astăzi este posibil să fii nevoit să redactezi sau să semnezi acte cu valoare juridică extrem de importante pentru viitorul dumneavoastră.

Există oportunități de călătorie. Încrederea și entuziasmul te pot face extrem de atractiv, mai ales pentru partenerul de viață.

Săgetător
Munca grea și bunul simț ar putea în sfârșit să dea roade. Săptămâna aceasta vor avea loc câteva schimbări benefice la locul de muncă.

Astăzi te vei simți deosebit de energic și te decizi să faci o curățare temeinică casei tale. Totuși, nu încerca să faci asta pe cont propriu. Implică-ţi şi membrii familiei.

Capricorn
Perspectivele care pot apărea din trecut ar putea să fie foarte benefice. Le poți folosi ca sursă de inspirație pentru un proiect creativ.

Ar trebui să te simți deosebit de romantic și sexy astăzi și s-ar putea să vrei să mergi la cumpărături. Persoana iubită ţi-a pregătit o surpriză.

Vărsător
Casa voastră ar putea avea nevoie de ceva curăţenie, astăzi, dragi Vărsători. Voi și ceilalți membri ai gospodăriei dumneavoastră puteți decide să vă uniți forțele și să duceți totul la bun sfârșit.

Acest lucru ar putea implica pur și simplu o curățare amănunțită sau ar putea însemna reparații majore, poate instalații sau electrice. Nu vă fie teamă să apelați chiar la un profesionist.

Pești
Așteptaţi-vă astăzi la multe scrisori și telefoane de la iubiți, prieteni apropiați sau copii, Pești. De asemenea, poate doriți să faceţi şi voi câteva declaraţii. S-ar putea să vă fi venit în cale câteva informații pozitive și interesante pe care veți dori să le împărtășiți celor apropiați.

Veți dori să vă asigurați că vă amintiți orice ați învățat, deoarece s-ar putea dovedi valoros în viitor.