Horoscop 15 ianuarie 2022

Berbec
Berbecii au parte de dificultăţi pe plan relaţional, iar reproşurile sunt incluse. Tindeţi să fiţi prea curioşi în anumite privinţe şi îi veţi deranja pe cei din jur.

Taur
Taurii, în schimb, se vor confrunta cu o dificultate materială şi vor avea nevoie de rezerve, de economii. Şi acestea se vor epuiza rapid, iar soluţia rămâne să cereţi ajutor familiei.

Gemeni
Nativii Gemeni au o percepţie greşită asupra anumitor lucruri, iar singurul mod prin care o pot modifica este să fie deschişi şi să discute cu cei din jur pentru a clarifica.

Rac
Pentru unii Raci s-ar putea să fie destul de greu să deosebească adevărul de minciună, mai ales dacă sunt implicate persoane dragi lor.

Dacă nu aveţi curajul să confruntaţi pe cineva, măcar sfătuiţi-vă cu cineva în care aveţi încredere.

Leu
Confuziile legate de prieteni nu vor lipsi în cazul Leilor. Iar dacă abordaţi subiecte existenţiale sau care ştiţi că vor duce la conflicte, s-ar putea să încheiaţi relaţiile cu unii dintre ei.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de provocări care le va destabiliza. Sunteţi nelămurite şi în privinţa unei relaţii în care nu ştiţi ce să faceţi, să o încheiaţi, să o începeţi, să schimbaţi ceva.

Balanţă
Nu tot ce cred Balanţele este şi real. Ar trebui să ştiţi asta, pentru că sunt mari şanse să pierdeţi încrederea cuiva sau invers.

Sfatul meu este să găsiţi o cale simplă prin care să comunicaţi eficient.

Scorpion
Scorpionii se simt bine dacă se află în centrul atenţiei, dar în raport cu persoana iubită nu vă deschideţi deloc azi.

Săgetător
Şi Săgetătorii îşi exprimă destul de greu sentimentele, iar asta vine la pachet cu dificultăţi în relaţiile lor. Cereţi o părere obiectivă dacă aveţi de făcut alegeri majore.

Capricorn
În ceea ce priveşte sănătatea, Capricornii ar trebui să fie mai atenţi şi să se pună pe ei pe primul loc. Cu atât mai mult dacă vă simţiţi neapreciaţi şi lipseşte armonia în relaţiile voastre.

Vărsător
Am tot vorbit de planul relaţional, unde şi Vărsătorii au probleme azi. Legătură cu o figură maternă va fi pusă la încercare, însă, dacă trebuie să prijiniţi pe cineva drag, nu ezitaţi.

Peşti
Am ajuns la ultimii nativi. Peştii care lucrează azi au de rezolvat unele situaţii, iar acasă este nevoie de maximul lor de atenţie. Găsiţi un echilibru între cele două.