Horoscop 15 septembrie 2021

Berbec
Ai tendința să strici cheful tuturor. Ai un comportament ofensiv și te repezi la concluzii fără să te gândești la consecințe.

Această atitudine s-ar putea să te coste câteva relații la locul de muncă, dar și în viața personală. Cel mai indicat ar fi să cântărești bine lucrurile pe care urmează să le spui.

Taur
Cunoscuții vin la tine pentru sfaturi. Se pare că astăzi ești persoana de care au nevoie și la care apelează pentru un sfat, o vorbă bună sau o încurajare.

Îți place noul rol, te simți în control și te bucuri că le poți fi de ajutor celor din jur.

Gemeni
Cu cât te străduiești mai mult să faci ceva, cu atât riști în a te sabota. Încearcă să te detașezi, să privești lucrurile cu alți ochi, poți chiar să ceri și sfatul cuiva în opinia căruia ai încredere. Nu te lua prea în serios.

Este mai degrabă o zi în care să-ți încetinești ritmul.

Rac
Este o perioadă bună, care te avantajează pe partea de visuri îndeplinite și aspirații.

Fă-ți o bucurie, astăzi, răsfață-te, meriți. Ai un spirit aventuros, tânjești după călătorii și te gândești cum să îmbini utilul cu plăcutul. Îți faci planuri pentru următorul concendiu.

Leu
Nu mai pierde timpul cu planurile și începe să acționezi. Simți o presiune din mai multe direcții, mai ales pe plan profesional, dar nu te lăsa intimidat. Astfel de situații au tendința să pară mai grave decât sunt cu adevărat.

Nu-ți pierde încrederea.

Fecioară
Este o zi în care răspunzi cu „da” la toate propunerile. Și vei fi răsplătit pe toate planurile, dar mai ales din punct de vedere financiar. Ai toate șansele să primești o mărire de salariu sau promovarea mult visată.

Ai muncit pentru a ajunge aici, iar acum este timpul pentru o recompensă.

Balanță
Astăzi trebuie să luați inițiativa. Este o atitudine care nu vă caracterizează, în general, însă s-au creat unele așteptări în ceea ce vă privește.

Aveți încredere că vă veți descurca, veți face față tuturor provocărilor. Este o zi în care reiei legătura cu niște persoane din trecut, care v-au influențat mult acea perioadă.

Scorpion
Nu este deloc întâmplător că te simți plin de energie, mai ales pe partea de creativitate.

Ai foarte multe idei pe care vrei să le pui în practică și ești încrezător că feedback-ul va fi pe măsură. Profită de oportunitățile ivite, nu apar foarte des.

Săgetător
Încearcă să nu iei lucrurile atât de în serios și acceptă faptul că, uneori, cele mai bune planuri vin din spontaneitate. Nu-ți impune limite sau restricții inutile și bucură-te de ceea ce-ți aduce clipa.

S-ar putea să întâlnești pe cineva care te va ajuta să avansezi în carieră.

Capricorn
Este o zi ideală pentru a cunoaște noi persoane, care s-ar putea să te influențeze pe partea de relații amoroase.

Cineva îți va cădea cu tronc și te vei gândi tot mai serios la un viitor împreună. Pentru nativii care deja sunt într-o relație, lucrurile n-au fost nicicând mai bune. Pasiunea plutește în aer, cu siguranță.

Vărsător
Azi simți că toată lumea are ceva cu tine, că încearcă să te saboteze. Nu mai lua lucrurile atât de personal și nu mai interpreta gesturi fără să ceri lămuriri.

Comunicarea este cheia. Ai curajul să discuți deschis cu ceilalți și vei vedea că situația nu este atât de neagră pe cât pare.

Pești
Îți vei dedica ziua prietenilor și familiei. Nici pe tine nu te neglija, este important să îți satisfaci mici capricii, să iei o pauză, să faci ceva ce te bucură cu adevărat.

S-ar putea să primești vești bune legate de niște sume de bani destul de mari.