Horoscop 16 februarie 2022

Berbec
Nimic nu vă stă astăzi în cale. Aveți toate armele să reușiți să vă îndepliniți obiectivele, mai ales cele profesionale.

Aveți o strategie bine pusă la punct și îi inspirați și pe ceilalți să vă urmeze exemplul. Se pare că ați descoperit rețeta reușitei și vreți să o împărtășiți și cu ceilalți.

Taur
Ați primit o veste neplăcută din partea unei persoane apropiate și nu știți cum o puteți ajuta. Indicat ar fi să discutați, să vedeți, concret, de ce are nevoie.

Și simplul fapt că îi sunteți alături, uneori, este de ajuns. Aveți puterea să îi inspirați și pe ceilalți să fie mai empatici, mai buni.

Gemeni
Aveți tendința să exagerați când vine vorba despre anumite situații. Fie că vă plângeți prea mult, fie vă puneți mai mereu în postura victimei, nu pierdeți vreo clipă în a atrage atenția celor din jur.

De data asta nu într-un sens bun. Schimbările bruște de dispoziție vă vor afecta relațiile cu cei dragi. Încercați să fiți mai cumpătați.

Rac
Dragostea plutește în aer, dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijați cariera. Nu sunteți într-o perioadă tocmai bună din punct de vedere financiar, însă aveți mari șanse să vă reveniți mai repede decât vă așteptați.

O moștenire sau o sursă suplimentară de venit o să vă readucă zâmbetul pe buze. Nu trebuie să vă pierdeți optimismul și dorința de viață.

Leu
Astăzi lucraţi într-un ritm lent, care nu vă stă în caracter. Epuizarea îşi spune cuvântul, după zile întregi de efort intens şi susţinut, iar eu vă recomand să luaţi o pauză. Nu vă faceţi aşteptări mari pe plan profesional! Mai bine vă concentraţi puţina energie rămasă pentru a vă reconecta cu persoanele dragi.

Un telefon de la un prieten cu care nu aţi mai ţinut legătura în ultima vreme vă va aduce o rază de entuziasm în a doua parte a zilei, iar veştile primite se anunţă extrem de bune.

Fecioară
Planurile pe care vi le-aţi făcut săptămâna trecută nu se mai potrivesc cu realitatea. Astrele prevăd o zi dificilă pentru nativii Fecioară, care parcă nu ar mai vrea să se ridice din pat. Totuşi, trebuie să vă înfruntaţi temerile şi să încercaţi să priviţi partea plină a paharului.

Banii ar putea fi o problemă, aşa că feriţi-vă de cheltuielile majore şi investiţiile riscante.

Balanță
Comunicarea cu cei din jur îţi dă mari bătăi de cap astăzi. Vei avea parte de o serie de schimbări care ar putea interfera cu rutina ta zilnică.

Un vecin sau o rudă ar putea fi bolnav și s-ar putea să te simți obligat să-i ajuți puțin. Este în regulă, dar încearcă să îţi faci ordine în agendă.

Scorpion
Problemele financiare te frustrează. Deşi nu este nimic grav, ar putea dura mult până ai putea să găseşti o rezolvare.

Vei pierde timp preţios dacă vei cădea pradă frustrării. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi vei găsi o soluţie cu mult mai mare uşurinţă.

Săgetător
O ceartă cu partenerul de viață te-ar putea face să te simți foarte descurajat și oarecum deprimat, astăzi. Cu toate acestea, probabil că ești prea agitat ca să poți purta o discuție calmă. Ai putea să-ți găsești o activitate care să te mențină ocupat întreaga zi.

Uită de această discuție aprinsă pentru o vreme. Acest lucru ar trebui să îți permită să vezi situația mai obiectiv, astfel încât să ai o stare de spirit potrivită pentru o împăcare, atunci când seara va veni.

Capricorn
Capricornii s-ar putea să se trezească în această dimineață cu moralul la pământ și să nu-și dea seama de ce. Ar putea exista un fel de dezechilibru fizic minor sau oboseala te-ar putea copleși.

Acest lucru te-ar putea scoate puțin din fire, mai ales dacă ești stresat de responsabilitățile de la muncă. Evită munca la calculator, dacă este posibil, și relaxează-te fie printr-o plimbare în parc, fie mergi la alergat.

Vărsător
Astăzi, Vărsători, s-ar putea să vă treziţi mai iritat decât de obicei de ciudateniile prietenilor, colegilor, partenerilor și copiilor. Nervii ar putea fi uzați și starea voastră s-ar putea strica.

În astfel de momente, cel mai bine este să rămâneţi concentrat și să faceţi efortul de a fi calmi. Puţin probabil să apară rupturi durabile, dar tensiunea cu ceilalți poate face o zi inconfortabilă.

Pești
Dificultățile temporare de acasă vă pot face să doriți să rămâneți și să le rezolvați mai degrabă decât să mergeți la muncă sau oriunde altundeva. Cu toate acestea, chestiunile legate de carieră pot fi și presante, așa că este posibil să fii într-o dilemă.

În acest moment, cea mai înțeleaptă decizie este probabil să aveţi grijă mai întâi de viața voastră personală. Problemele profesionale vă vor aștepta în continuare.