Horoscop 16 septembrie 2021

Berbec
Sunt anunţate evenimente de ultimă oră în cariera berbecilor.

Pot apărea relaţii tensionate, în special în relaţiile parteneriale. Nativii iși vor pierde calmul extrem de uşor astăzi, vă recomand prudenţa.

Taur
Taurii sunt în căutarea aventurilor şi a experienţelor noi.

Sunt sfătuiţi să lase departe concepţiile greşite care le pot afecta starea de spirit şi este recomandat să îşi folosească la maxim potenţialul. Este o zi numai bună pentru distracţie.

Gemeni
Gemenii vor fi extrem de sensibili astăzi. Emoţiile vor fi copleşitoare, și tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi va afecta. Vor exista câteva tensiuni şi în relaţiile de cuplu şi parteneriat.

Este recomandată răbdarea.

Rac
Joi, nativii zodiei Rac sunt predispuşi unor stări de vulnerabilitate, fiind mai sensibili decât în mod obişnuit. Poate că problemele personale vor părea copleşitoare, sau anumite persoane din trecut vor reveni în viaţa voastră, pentru a clarifica situaţii rămase nerezolvate. Este o zi prielnică pentru discuţii sincere, care ar putea vindeca răni emoţionale mai vechi.

Cu ajutorul lui Pluto, obstacolele care împiedicau comunicarea cu cei dragi vor fi depăşite.

Leu

Conjuncţia Soarelui cu Pluto promite o zi deosebită pentru nativii zodiei Leu. Energia va fi la cote maxime, iar efectele vor fi vizibile atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Este un moment prielnic pentru discuţii care vă pot influenţa viaţa pe termen lung, dar şi pentru decizii importante în cuplu.

Joi, cuvântul zilei este „echilibrul”, care va fi restabilit după o lungă perioadă de incertitudini.

Fecioară
Chiar dacă, de obicei, nativii zodiei Fecioară sunt în căutarea productivităţii şi a eficienţei, joi e recomandat să luaţi o pauză.

Este un moment potrivit pentru ruperea ritmului mult prea rapid de care v-aţi lăsat purtate în ultima vreme, mai ales că responsabilităţile urgente pot fi preluate şi de alte persoane, pentru scurt timp. Astăzi, echilibrul interior are prioritate în faţa oricărei alte sarcini.

Balanță
Sunteți foarte productivi la locul de muncă și aveți energie cât pentru trei oameni.

La capitolul finanțe sunteți avantajați, s-ar putea să primiți o mărire de salariu sau un bonus. Atenție, însă, să nu cheltuiți toată suma pe lucruri care nu vă sunt neapărat necesare.

Scorpion
Dragostea plutește în aer. Dacă sunteți singuri, fiți cu ochii în patru, cineva s-ar putea să vă facă inima să tresară de fericire. Dacă sunteți deja într-o relație vă bucurați de o perioadă plină de armonie.

Astăzi vă dedicați persoanelor iubite și familiei.

Săgetător
Învață să accepți schimbarea, este un lucru natural, firesc. Oamenii evoluează, la fel și tu.

Îmbrățișează noile experiențe și adaptează-te pentru liniștea ta sufletească. O persoană apropiată te va ajuta cu câteva sfaturi extrem de prețioase.

Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să nu ia decizii la cald și nici să nu intre în conflicte spontane, chiar dacă simt că sunt tratați necorespunzător sau că anumiți oameni încearcă să le pună bețe în roate. Păstrează-ți calmul și încearcă să afli ce intenții au cei din jur.

Observă, analizează și ține minte cine și ce spune. Te va ajuta pe viitor.

Vărsător
Vărsătorii care au dileme în dragoste trebuie să știe că indecizia este cea mai rea decizie. Mai bine să-ți asculți inima și să faci o alegere greșită, decât să pierzi toate ocaziile și rămâi mereu nehotărât. Nu vei ști niciodată dacă ai procedat corect și, mai rău, nu vei ști cum să faci nici pe viitor.

Momentele de indicizie tind să dea naștere la slăbiciuni de caracter.

Pești
Peștii nu trebuie să asculte de gura lumii. Nu e treaba ta ce crede fiecare și, oricum, oamenii au tendința de a exagera lucrurile rele.

În orice caz, nu încerca să schimbi păreri pentru că te vei lupta cu morile de vânt și vei da impresia că trebuie să oferi explicații. Trăiește clipa și bazează-te doar pe familie și cei dragi, în care ai încredere desăvârșită. Ei te cunosc cu adevărat.