Horoscop 17 august 2021

Berbec
Berbecii se distrează cu cei mai buni prieteni în această zi și se bucură de timpul liber pe care îl au la dispoziție. Astrele arată că nu vor interveni situații neplăcute în această zi, dar vor avea de pus la punct câteva detalii în legătură cu o vacanță sau o scurtă călătorie.

Ziua se încheie destul de bine, deoarece primesc un răspuns pe care îl așteptau de ceva timp sau obțin un lucru foarte important.

Taur
Taurii sunt ocupați toată ziua cu o mulțime de treburi care se adună pe parcursul zilei. În prima jumătate a zilei s-ar putea să aibă o problemă cu niște haine sau accesorii și vor încerca să corecteze o situație. Iar la final de zi primesc o surpriză plăcută din partea unei rude.

De asemenea, această zodie își face mari griji în legătură cu o comandă sau un produs pe care îl așteaptă de ceva timp.

Gemeni
Gemenii sunt ocupați toată ziua cu o mulțime de treburi. Astrele arată că s-au adunat multe lucruri de făcut în legătură cu un proiect sau chiar la locul de muncă. De asemenea, în această zi gemenii vor întâlni o persoană, care o să-i schimbe planurile pentru zilele următoare.

Acest nativ mai poate face și câteva cumpărături extrem de importante pentru ei și familia lor.

Rac
În această zi racii se simt fericiți și împliniți în sânul familiei. S-ar putea ca un gest al unei rude sau prieten să-i emoționeze foarte mult. Iar în a doua parte a zilei vor lua o decizie spontană de a vizita o persoană, care poate deține informații utile.

Poziția planetelor arată că poate avea noroc la bani dacă vor răspunde la timpul potrivit unei persoane.

Leu
Leii își vor îndeplini un vis în această zi și tot datorită unei persoane din viața lor. În prima parte a zilei vor fi extrem de fericiți și mulțumiți de tot ce se întâmplă. De asemenea, s-ar putea ca unele cuvinte să-i motiveze să se apuce de treabă sau poate chiar de un proiect nou.

Astrele mai adaugă că în cazul în care au un partener de viață, acesta s-ar putea să fie gelos din cauza unui om care îi acordă zodiei leu prea multă atenție.

Fecioară
În această zi fecioarele s-ar putea să își îndeplinească un vis. Vor fi foarte fericiți și binedispuși încă de la primele ore ale zilei. De asemenea, pot primi și o noutate bună din partea unui om, pe care de ceva timp nu l-a văzut.

În a doua parte a zilei vor vizita un loc mai special, care o să-i readucă aminte multe amintiri frumoase, dar și mai triste. Iar la capitolul viață intimă pot interveni câteva modificări, care o să-i placă.

Balanță
Balanțele vor trăi niște emoții puternice în această zi, pentru că sunt înconjurați de cei mai apropiați oameni. De asemenea, o persoană importantă din viața lor se va hotărî să facă un gest foarte frumos și emoțional.

Iar a doua parte a zilei va trece destul de liniștit și balanțele vor simți că sunt iubiți și apreciați. La capitolul viață personală totul începe să devină mai clar.

Scorpion
Este o zi excelentă pentru activități legate de bani și investiții. În această zi scorpionii știu foarte bine să își conducă banii și să aleagă cu atenție proiectele sau persoanele în care trebuie de investit.

De asemenea, poate cunoaște o persoană interesantă, pe care de la început nu o va înțelege și poate chiar nu o va suporta, dar la final de zi lucrurile se vor schimba.

Săgetător
În această zi săgetătorii sunt norocoși la bani. Chiar dacă este o zi plină de evenimente și momente neprevăzute, acest nativ nu își găsește liniștea până nu duce până la capăt o sarcină importantă.

Iar în a doua parte a zilei săgetătorii se vor gândi la o schimbare, pe care urmează să o facă la capitolul dragoste. S-ar putea ca o persoană să nu fie încântată de acest lucru.

Capricorn
Capricornii în această zi sunt înconjurați de mulți oameni și cu ochiul liber se va observa că radiază de căldură și entuziasm, lucru care îi atrage pe ceilalți.

De asemenea, realismul și răbdarea îi va ajuta să ducă până la capăt un lucru sau proiect pe care l-au început de ceva timp. Stelele arată că finalul zilei îi aduce o noutate plăcută în legătură cu cariera lor.

Vărsător
În această zi vărsătorii petrec timpul alături de cei dragi și fac câteva lucruri la care visau de mult timp. Această zodie este destul de îndrăzneață și poate pune câteva întrebări care vor scoate la iveală detalii neștiute de ceilalți.

De asemenea, a doua jumătate a zilei o va petrece într-un loc mai special cu cei mai apropiați oamenii. S-ar putea să primească și câteva cadouri.

Pești
Peștii petrec o zi alături de cei dragi și se bucură de liniștea pe care o au în sânul familiei. Este o zi destul de liniștită și relaxantă, dar pot interveni câteva situații neprevăzute legate de o sumă de bani. De asemenea, în a doua jumătate a zilei se vor preocupa de un eveniment sau vor planifica o vacanță pe care și-au dorit-o de ceva timp.