Horoscop 17 decembrie 2021

Berbec
Astăzi este o zi grozavă pentru nativii Berbec. Sunteţi capabili să realizaţi destul de multe în timpul zilei, lăsându-vă seara liberă pentru distracţie.

Odată ce terminaţi cu toate sarcinile importante, fie la serviciu, fie acasă, vă puteţi bucura de timp de neuitat alături de prieteni.

Taur
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului trebuie să fie echilibraţi şi să trăiască în armonie astăzi, în ciuda oricăror greutăţi întâmpinate la serviciu.

Weekendul vă aşteaptă cu tot felul de noi oportunităţi, aşa că nu vă adânciţi în treburi care vă vor lua ore bune pentru a fi duse la bun sfârşit.

Gemeni
S-ar putea să îţi fie greu să respecți sarcinile de pe agenda de lucru astăzi. Eşti cu gândul în altă parte şi îţi este greu să te concentrezi. Nu îţi face griji prea multe din cauza asta.

Poate că Universul îţi spune că este în regulă să nu te concentrezi. Păstrează-ți calmul. Nu este nevoie să te stresezi pentru ceva care există doar în mintea ta.

Rac
Ieși în oraş și distrează-te azi. Mergi într-un loc nou sau fă o plimbare lungă afară cu prietenii.

Ai multă energie, așa că împărtășește-ți entuziasmul cu ceilalți. Ia o pauză de la lume și începe să trăieşti o astfel de aventură.

Leu
Puneţi pe hârtie toate gândurile pe care le ai. Scrieţi sentimentele într-un jurnal sau scrie-le oamenilor pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

Aveţi foarte multe lucruri de împărtăşit indiferent dacă vă daţi seama sau nu de acest lucru. Este o zi bună pentru a ieşi la distracţie, alături de prieteni.

Fecioară
Sunteți expertul certificat pe multe subiecte, așa că răspândiți-vă cunoștințele în jur. Alții vor ţine cont de cuvintele voastre. Folosiţie-le cu atenţie.

Aventurile neaşteptate care se vor ivi astăzi vă vor distra. Nu vă faceţi griji pentru ce va urma, tot ce trebuie să faceţi este să ieşiţi şi să vă distraţi.

Balanţă
Nu-ți face griji atât de mult pentru ceilalți astăzi. Treaba ta este să te distrezi.

Păstrează lucrurile echilibrate, nu aprofundând prea mult într-un anumit subiect sau proiect. S-ar putea să descoperi un talent neexploatat sau un nou interes. Bucură-te de acest talent.

Scorpion
Dacă nu te exprimi astăzi, oamenii ar putea avea impresia că ceva nu este în regulă. Persoana cu care vorbești poate crede că te plictisește. Participă şi tu la dialog.

Părerile puternice zboară, iar a ta este la fel de valabilă ca a oricui altcuiva. Păstrează-ţi vioaie stare de spirit.

Săgetător
Îndreptați-vă agresivitatea în direcția corectă astăzi. Acest lucru nu ar trebui să fie prea greu, deoarece cunoașteți și înțelegeți semnificația unei lucrări bine făcute și ceea ce este necesar pentru a realiza lucrurile.

Sunteţi nerăbdători să daţi drumul la anumite proiecte. Aţi făcut organizarea și planificarea. Aveți încredere că știți exact cum să procedați.

Capricorn
Astăzi nu este o zi pentru a vă relaxa. Există o chestiune practică foarte importantă care trebuie rezolvată înainte de a vă putea angaja în orice activitate uşoară.

Evenimentele de seară vor fi distractive și pline de satisfacții atâta timp cât îndepliniți sarcinile zilei, lăsându-vă mintea liberă de obligații.

Vărsător
Pentru nativii zodiei Vărsător, ziua de vineri este una in care sănătatea le poate da puțin de furcă. O răceală te poate scoate din formă, așa că, eu te sfătuiesc să nu iei iei decizi importante.

În plus, ar fi înțelept și prudent să fii foarte atent ce confesiuni faci și cui le faci, pentru că este o zi în care poți fi extrem de vulnerabil, iar acest lucru poate să te coste.

Peşti
Nativii Pești au astăzi multă intuiție, sunt foarte sensibili, dar, în același timp, realiști. Vei intui foarte bine emoțiile celor din jur, dar tu vei ști exact ce să le spui celorlalți și cum să-i încurajezi ca să poată merge mai departe.

Azi este o zi în care te afirmi și s-ar putea să îți pavezi drumul succesului prin deciziile pe care le iei sau le faci.