Horoscop 17 februarie 2022

Berbec
Cărțile și filmele te inspiră și te fac să îți dorești să te implici în activități artistice. Te simți inspirat și o plimbare printr-o galerie de artă sau un muzeu te-ar putea ajuta în procesul creativ.

Este o zi îmbucurătoare din punct de vedere emoțional.

Taur
Simți nevoia unei schimbări și s-ar putea să vrei să începi cu redecorarea casei. Nu te complica cu proiecte majore, care presupun mult efort fizic și bani cheltuiți, ci ai în vedere mai degrabă lucrurile care țin de estetică.

Cu siguranță, orice decizie de decorare ai lua astăzi este una corectă. Asta pentru că ai un simț estetic nativ care trebuie doar pus în valoare.

Gemeni
Viaţa este frumoasă – te bucuri din plin de această replică, mai ales că totul merge ca pe roate. La muncă începi să vezi rezultate pe măsura efortului depus, iar conducerea îţi va oferi cât de curând o promovare.

Nici pe plan amoros nu stai rău. Găseşti iubire şi înţelegere din partea persoanei dragi. Cât de curând planifici o excursie care să te scoată din ritmul cotidian.

Rac
Ai un tonus excelent şi simţi că nimic nu te poate da înapoi. Prietenii îţi sunt alături chiar şi în cele mai dificile momente. Chiar dacă eşti ocupat cu treburi casnice, asta nu înseamnă că nu o să te distrezi şi nu o să ai parte de momente magice alături de cei dragi.

O să fie o perioadă foarte bună pentru a economisi bani. Acest lucru te va ajuta mai ales pentru următorul concediu.

Leu
Leii sunt foarte creativi, se bucură de energie și bună dispoziție. Aveți de făcut câteva drumuri, pe la instituțiile statului, așa că înarmați-vă cu răbdare.

Nu amânați nimic, aveți ocazia să vă bucurați de mai mult timp liber.

Fecioară
Atenție la cum vă cheltuiți banii și nu pierdeți din vedere de ce ați decis să economisiți, în primă instanță. Tentația e mare, dar nu cedați atât de ușor. Pe termen lung, vă prinde bine să fiți cumpătați, chiar dacă vi se pare că aveți lipici la bani.

Câștigurile neașteptate îți pot lăsa impresia că ai la dispoziție mai mulți bani de cheltuit, dar nu te lăsa amăgit.

Balanță
Ai parte de multă imaginaţie astăzi. Interesul tău pentru chestiunile mistice este la cote maxime. Călătoria în locuri îndepărtate poate părea deosebit de atrăgătoare și s-ar putea să visezi să zbori în India, Israel, Egipt sau Irlanda.

Toate acestea sunt minunate atâta timp cât rămâi cu picioarele pe pământ. Planifică o călătorie dacă poți. Alătură-te unui grup de meditație. Lasă-te dus de val!

Scorpion
Câteva veşti minunate cu privire la bani și carieră ar putea veni în calea ta astăzi. Bunătatea și simpatia ta firească pentru ceilalți te-au ajutat să-ți faci niște prieteni buni, care sunt și contacte valoroase în ceea ce priveşte afacerile. Acest lucru cu siguranță dă roade.

Simțul tău estetic este la cote maxime, așa că aceasta este o zi grozavă pentru a începe orice proiecte creative pe care le ai în minte. Succesul vine cu siguranță în calea ta!

Săgetător
Săgetătorii își încep ziua cu un conflict minor între ei și partenerul de viață, iar apoi ziua va continua cu o reuniune plină de lacrimi și multă liniște până la mijlocul după-amiezii. Sfârșitul zilei vă găsește pe voi doi plănuind fie o excursie romantică în străinătate, fie o plimbare până la restaurantele pe care doriți să le încercați!

Discuțiile despre chestiuni spirituale sau psihice vă pot aduce, de asemenea, mai aproape. Una peste alta, este o zi tumultuoasă, dar romantică.

Capricorn
Intuiția, imaginația și perspicacitatea Capricornilor le-au servit bine la locul de muncă, iar acum urmează să-și primească plata. Ți se poate oferi o mărire de salariu, un comision sau poate o șansă de a investi în companie. Stima ta de sine va primi cu siguranță un impuls!

De asemenea, s-ar putea să descoperi că devii și mai intuitiv decât de obicei, iar oamenii te admiră din această perspectivă. Bucură-te de tot. Meriți din plin!

Vărsător
Astăzi te poţi aştepta să ai parte de o zi romatică şi idilică. Te simţi foarte cald şi senzual şi tinzi să îţi vezi partenerul din viaţa ta printr-o sticlă roz. El sau ea s-ar putea să te vadă în acelaşi mod.

Dacă îţi doreai o cină în doi, cu lumânări, şampanie, trandafiri roşii, astăzi e momentul potrivit. Şi nu uita de muzica de vioară!

Pești
O persoană care studiază tratamentele naturiste s-ar putea să te viziteze azi ca să îţi împărtăşească nişte idei. Ai tendinţa să fii preocupat de chestiunile care ţin de sănătate şi s-ar putea să vrei să afli mai multe despre ierburi şi despre nutriţie, dar şi despre vindecarea spirituală.

E un moment bun să îţi antrenezi abilităţile de vindecare, pentru că sensibilitatea ta e la cote înalte şi eşti mai mult decât capabil să îţi activezi energiile tămăduitoare.