Horoscop 17 noiembrie 2022

Berbec
Berbecii își doresc o schimbare, să încerce ceva diferit azi. S-ar putea să fie vorba de o mutare, o relocare sau un job nou.

Taur
Emoțiile Taurilor ating cote maxime. E posibil să fiți mai posesivi decât de obicei, iar acest instinct vă poate complica viața considerabil.

Gemeni
Azi Gemenii ar trebui să se axeze pe relaxare. Sunteți mai sensibili, așa că… încercați să vă controlați emoțiile… mai ales dacă vă aflați într-un conflict.

Rac
Energia Racilor este molipsitoare. Asta pentru că aveți capacitatea de a vă ridica moralul, atât vouă cât și celor din jur.

Leu
Leii sunt foarte geloși și teritoriali azi. S-ar putea ca partenerul de viață să vă enerveze, așa că… ar trebui să fiți atenți cum reacționați.

Fecioară
Nativii Fecioară au nevoie de spațiu. Cei din jur nu prea respectă asta și vor mereu ceva de la voi. Încercați să gestionați situațiile cu răbdare și calm.

Balanţă
Balanțele ar trebui să se concentreze pe ce este important pentru ele. Nu băgați în seamă chestiunile mărunte care vă pot distrage atenția foarte ușor.

Scorpion
Sensibilitatea Scorpionilor este mai amplificată. Tocmai de aceea ar trebui să evitați persoanele care tind să gândească negativ și să vă concentrați pe oamenii dragi.

Săgetător
Azi Săgetătorii simt nevoia să fie lăudați și să-și petreacă timpul cu persoana iubită. Asta înseamnă că și emoțiile vor fi intense, așa că… profitați în voie.

Capricorn
Capricornii își doresc să se bucure de liniște. Preferați să faceți lucrurile de unii singuri, iar dacă aveți de luat o decizie privind o achiziție majoră, o mutare sau o relație de iubire, ascultați-vă intuiția.

Vărsător
Vărsătorii vor avea parte de întâlniri și discuții în familie. Pe lângă asta, este o zi bună pentru a face schimbări în casă, a redecora sau cumpăra lucruri noi.

Peşti
Nativii Pești au ocazia să vorbească cu șefii despre o mărire de salariu, un Bonus sau să renegocieze termenii unui contract de muncă.