Horoscop 2 decembrie 2021

Berbec
Nesiguranța, îndoiala și lașitatea îi vor bântui pe Berbeci toată ziua. Multora le va fi greu să mențină lucrurile pe un făgaș echilibrat fără încredere și fără un sentiment de sprijin.

Depășind toate temerile și continuându-ți drumul, vei obține un succes de poveste. În caz contrar, s-ar putea să vă pierdeți partenerul, care va începe să se uite la persoane mai active și mai de succes.

Taur
O zi a săptămânii cu provocări maxime pentru Taur. Scapă de resentimentele față de partenerul tău, acceptă-i deciziile și dorințele, încearcă să nu-i percepi comportamentul scandalos. Până la ora prânzului, îți vei da seama că totul este neînsemnat și că ții cu adevărat la această persoană.

O izbucnire bruscă de tandrețe va arăta adevărata ta atitudine. Toate micile lucruri enervante vor părea dintr-o dată foarte dulci și ciudate din punct de vedere relațional.

Gemeni
Viața personală a Gemenilor poate lua o altă direcție decât cea pe care o plănuiseși. Pe tot parcursul lunii, veți fi bântuit de un sentiment de opresiune din partea soțului/soției și va trebui să faceți diverse concesii și, uneori, să cedați complet influenței.

Pe finalul zilei, veți plăti un preț uriaș pentru sentimentele dumneavoastră Încearcă să nu te dăruiești nimănui și stai departe de situațiile stresante.

Rac
Racii ar trebui să asocieze această zi cu dieta, exercițiile fizice și autodepășirea. În această zi, vitalitatea ta va fi la cote maxime. Ziua vă va oferi inspirație creativă.

Promite să-ți satureze viața cu evenimente interesante, dar chestiuni cruciale sau un accident brusc te vor distrage pentru o vreme de la activitățile tale preferate.

Leu
Astăzi va fi o zi cu vești plăcute pentru Leu. Vă veți afla în centrul atenției. Situația dumneavoastră financiară se va normaliza. Vei avea o motivație în plus pentru a te strădui să-ți atingi obiectivul mult planificat, iar acesta va începe să se concretizeze încetul cu încetul.

Este un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi din sfera comercială. Aveți mai multe șanse să primiți o propunere de afaceri. Arătați mai multă atenție celor dragi.

Fecioară
Fecioara va avea o zi foarte proastă, deoarece va trebui să se confrunte cu diverse probleme cu persoanele apropiate.

Este posibil să trebuiască să treceți printr-o trădare sau o ceartă cu prietenii apropiați. Dacă nu reușiți să ajungeți la un acord reciproc, situația ar putea depăși măsura.

Balanță
Astăzi ar putea exista o grabă excesivă la serviciu. Situația se va îmbunătăți puțin din punct de vedere material. Iar seara va prezenta momente de neuitat petrecute alături de persoana iubită.

Trebuie să înveți să te afirmi, după fiecare schimbare care apare în viața ta. Se recomandă precauție și proceduri de siguranță atunci când se lucrează cu utilaje.

Scorpion
Scorpionii pot avea un început de zi prost din cauza dorinței tale de a fi practic. Atracția ta pentru aderarea la tradiție sau pentru concentrarea asupra unui obiectiv specific ar putea fi percepută ca fiind prea rigidă. Există posibilitatea să vă anulați vacanța planificată, de dragul de a vă încărca cu noi responsabilități.

Capacitatea dumneavoastră de a fi conciliant în caz de conflict va diminua consecințele negative ale zilei. Visul de a cânta la un instrument muzical va însemna debutul unei bucurii plăcute.

Săgetător
Prea multă energie ar putea ieși din corpul tău. Starea dumneavoastră de bine se va schimba în rău din cauza influenței unei stări de spirit proaste. Încearcă să nu te simți trist.

Pentru a vă menține organismul sănătos și alert, includeți în alimentația dumneavoastră miere și ceai de plante. Trebuie să fiți foarte atent să nu vă răniți din greșeală.

Capricorn
Capricornii pot avea o situație delicată la locul de muncă. Există riscul ca șeful să vă rănească sentimentele, ceea ce este mai bine să nu faceți, pentru că veți adăposti resentimente profunde și veți aștepta ziua judecății.

Cel mai bine este să vă gândiți la situație și să găsiți o modalitate eficientă de a o rezolva. Nu vă adânciți în sălbăticie, pentru că cea mai bună cale de ieșire ar putea fi la suprafață.

Vărsător
Vărsătorii prezintă un risc ridicat de a începe să consume alcool în mod vicios din cauza instabilității emoționale și a incapacității de a-și înțelege sentimentele interioare.

Încearcă să te uiți la acțiunile tale din exterior, poate faci același lucru. Nu încerci să înveți din greșeli și, prin urmare, ești predispus să dai dovadă de slăbiciune. Nimănui nu-i pasă de slăbiciunea ta. Nu trebuie să o etalezi.

Pești
Ziua nativilor Pești va fi plină de o mulțime de situații diferite, momente neașteptate și înșelăciuni. Merită să amânați toate întâlnirile planificate și să reduceți comunicarea.

Trebuie să te concentrezi asupra planurilor tale și să nu te lași distras de diverse fleacuri. Există posibilitatea ca problemele de la serviciu să vă ocupe tot timpul liber.