Horoscop 2 decembrie 2022

Berbec
Nativii Berbec vor să facă mai multe lucruri deodată, dar poate ar fi indicat să renunțați la activitățile care nu vă aduc nici un beneficiu.

Atenție la aspectul financiar, se anunță o lună cu multe cheltuieli și s-ar putea să intrați în economii. Fiți cumpătați.

Taur
Taurii au o zi dificilă și nu îi ajută nici faptul că se simt obosiți. Din fericire, cât de curând urmează cteva zile libere de care veți profita din plin, și pe bună dreptate.

În ultimele luni ați muncit enorm și v-ați dedicat fiecărui proiect în parte.

Gemeni
Gemenii ar trebui să își organizeze timpul într-un mod inteligent.

Nu vă aruncați în prea multe proiecte, mai bine vă concentrați doar asupra unuia singură, dar care să vă aducă și satisfacții. Nu îi neglijați pe cei dragi, s-ar putea să vă reproșeze.

Rac
Ambiția este cuvântul ce-i definește cel mai bine pe Raci, în aceste zile.

Vreți să demonstrați cu orice preț că vă puteți descurca în orice circumstanță, dar totul vine cu un preț, nu uitați asta. O problemă vă apasă pe suflet, dar nu știți cu cine să discutați.

Leu
Leii sunt avantajați pe partea de comunicare. Vreți să petreceți ziua alături de cei dragi și să vă bucurați de liniște în sânul familiei.

Sunteți deja cu gândul la sărbători și la vacanță, dar nu uitați de cele câteva sarcini care v-au rămas de bifat în agendă.

Fecioară
Fecioarele trec prin momente dificile, mai ales din punct de vedere financiar. Cheltuielile impulsive din trecut au repercursiuni asupra prezentului.

Abia acum realizați că puteați fi mai cumpătați, dar va fi o lecție pe care nu o veți uita.

Balanță
Cu Balanțele va fi ușor să socializam. Sunteți deschise față de cei din jur, dar nu este un moment bun pentru a lua decizii importante.

Cel mai bine ar fi să cereți sfatul unei persoane cu mai multă experiență, în care să aveți încredere.

Scorpion
Scorpionii vor fi în centrul atenției. Cei din jur vă vor complimenta, iar pentru că sunteți susținuți în sectorul prieteniei, veți avea parte de discuții interesante.

Sunteţi avantajaţi şi pe partea profesională, iar noul an v-ar putea aduce o ofertă care să vă schimbe viața.

Săgetător
Săgetătorii au o zi plină de evenimente. La job s-ar putea să aveți multe lucruri de făcut, dar dacă aveți de rezolvat chestiuni importante, va fi floare la ureche.

Sunteți persoanele care nu se dau bătute și aveți și rezultate în acest sens.

Capricorn
În schimb, Capricornii au parte de un amalgam de vești, fie ele pe plan amoros sau financiar.

În plus, timpul liber de care dispuneți vă poate ajuta să puneți la cale un plan de afaceri. Iar anul 2023 vă poate aduce numai surprize pe plan profesional.

Vărsător
Aveți mai multă încredere în voi și în instinctele voastre. Din păcate nu este o perioadă grozavă pe plan amoros.

S-ar putea ca până la finalul anului să luați o decizie dureroasă și să petreceți singuri sărbătorile de iarnă.

Pești
Nativii Pești au o intuiție ce depășește orice limită. Încercați să nu vă axați doar pe muncă și oferiți mai multă atenție familiei, mai ales în această perioadă.

Aveți foarte multe planuri pentru noul an și multă energie pentru a le pune în aplicare.