Horoscop 2 octombrie 2021

Berbec
Berbecii vor afla noi informaţii care le-au fost ascunse până acum.

Comunicarea în familie este foarte importantă, iar sentimentele interioare ar fi bine să fie ţinute în frâu, altfel lucrurile vor degenera. Puneţi-vă ordine în gânduri şi faceţi lucrurile pas cu pas pentru a nu greşi în alegerile voastre.

Taur
Vi se cere să vă depăşiţi limitele, iar asta vă poate face să deveniţi tensionat. Cu toate astea, puteţi încerca să ieşiţi din zona de confort, iar apoi rezultatele se vor vedea.

În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile merg foarte bine. E posibil ca pe seară să mergeţi împreună la cină sau pur şi simplu să vă bucuraţi de un film. Nu încerca să te contrazici cu colegii de serviciu, pot avea dreptate şi îţi va putea părea rău.

Gemeni
Weekendul vine cu o dorință mare de schimbare pentru nativii zodiei Gemeni. În special, în plan sentimental. Atenție, însă, riscați să-l faceți pe partener să se simtă confuz, să nu mai înțeleagă ce se întâmplă. Sfatul meu este să nu vă expuneți frustrările, pentru a nu genera conflicte. Mai bine îi arătați partenerului că aveți nevoie de el.

Seara, o plimbare împreună va face minuni.

Rac
Astăzi, Racii sunt de neoprit, fără frică, iar asta îi impresionează pe cei din jur. Reușiți să duceți la bun sfârșit orice sarcină vă propuneți și nu vă temeți să vă asumați mai multe angajamente, deși ultima perioadă nu a fost tocmai ușoară pentru voi. În plan amoros, fiți dispuși să faceți compromisuri și să îi acordați partenerului atenția necesară.

Seara, o veste neașteptată vă va pune pe gânduri.

Leu
Leii au nevoie de o zi de respiro. Este un moment propice să încetați să mai alergați pentru țelurile altora și să vă întoarceți la ceea ce vă doriți pentru dumneavoastră. Fie că ești singur sau deja ești îndrăgostit, puțin romantism venit din partea ta nu strică. Bucurați-vă de o zi de sâmbătă departe de colegii de la birou și încercați o ieșire în natură.

Vă va încărca de energie.

Fecioară
E sâmbătă și tot ce își doresc Fecioarele este să petreacă ceva timp în spatele ușilor închise. Luna trece prin leneșul Leu, încurajându-vă să vă recuperați, să vă odihniți și să vă reconectați cu propria spiritualitate. Partenerul de viață va fi bucuros să vi se alăture în această zi de leneveală.

Uită de proiectele de la serviciu și fă ceva distractiv azi.

Balanță
Astăzi priveşti lucrurile într-un mod cu totul detaşat şi optimist. Universul este de partea ta în această perioadă.

Planeta conducătoare, Venus construieşte legături în această perioadă. Asocierea dintre plantele Venus şi Saturn îţi stimulează starea de spirit şi te face să te simţi capabil şi încrezător, dar trebuie să fii foarte atent în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

Scorpion
În calitate de Scorpion, eşti obligat în mod natural să priveşti sub suprafaţa oricărei circumstanţe în care te afli. Planetele te încurajează să priveşti lucrurile într-un mod cât mai calm, pe măsură ce Mercur retrograd intră în interacţiune cu Pluto. Această interacţiune e posibil să nască anumite frustrări.

Însă, din fericire, întâlnirea lui Venus cu Jupiter poate ajuta la atenuarea tensiunilor şi la calmarea lucrurilor.

Săgetător
Noi oportunităţi profesionale se ivesc în calea nativilor zodiei Săgetător, care se simt motivaţi de o ambiţie puternică.

Posibilităţile sunt peste aşteptări, iar ideea în sine ar putea provoca unele temeri, care se vor dovedi, cel mai probabil, nefondate. Norocul vă însoţeşte la tot pasul şi v-ar putea aduce o sursă neaşteptată de venit, aşa că profitaţi din plin!

Capricorn
Este un moment prielnic pentru planuri de viitor şi călătorii. Gândul vă poartă către locuri noi, îndepărtate, în ciuda frigului de afară. Entuziasmul vostru este contagios, iar gesturile frumoase şi atenţia pe care o împărţiţi, cu generozitate, celor din jur, vor consolida relaţiile cu persoanele dragi.

Este o zi favorabilă şi pe plan sentimental, mai ales spre seară, când astrele le poartă noroc în dragoste nativilor.

Vărsător
Atenție la sănătatea voastră. Încercați să evitați efortul de orice fel, mai ales la locul de muncă.

Epuizarea își spune cuvântul și vă afectează tot mai mult. Nici la capitolul bani nu sunteți prea norocoși în această perioadă.

Pești
Este o perioadă ideală pentru a reaprinde focul pasiunii în relația voastră. Nativii singuri s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche, așa că fiți cu ochii în patru, fiți deschiși șanselor pe care vi le oferă cei din jur.

Tânjiți după o iubire ca-n povești, aceasta ar putea fi șansa voastră.