Horoscop 20 august 2021

Berbec
Este posibil ca in ultima perioada sa te fi suprasolicitat si sa fie nevoie sa iei o pauza, sa te odihnesti mai mult, sa-ti regasesti echilibrul, sa nu mai insisti sa controlezi tu totul, pentru ca acest lucru poate fi in detrimentul sanatatii tale.

Taur
Semnul tau zodiacal se afla in sfera vietii sociale si este posibil ca, pe langa faptul ca vei socializa din plin, vei avea posibilitatea sa te afli intr-un rol special, de mediator, de cel ce aduce intelepciunea, ba poate chiar de conducator, de lider.

Esti increzator in propriile idei si viziuni si vei reusi sa te impui sau sa-i convingi si pe ceilalti.

Gemeni
Cuvintele care ar descrie cel mai bine aceasta zi sunt: intuitie, imaginatie, creativitate, visare, comunitate, echipa.

Energia creatoare va veni de la oamenii care te inconjoara, de aceea alege-ti cu intelepciune persoanele cu care interactionezi.

Rac
Astazi vei actiona dupa reguli, vei tine cont de regulamente, vei respecta programe, instructiuni si vei cauta sa bifezi tot ce-ti arata agenda. Te tii de plan, iar acest lucru iti aduce liniste, siguranta.

Si oricate sarcini vei bifa astazi, cele mai frumoase rezultate le vei vedea in sfera relatiilor.

Leu
S-ar putea sa fie nevoie sa iesi din zona de confort, dar acest lucru nu-ti aduce disconfort. Vei trece astazi prin cateva schimbari pe care nu le-ai anticipat, dar de care nu vei fi prea surprins.

Este foarte bine aspectat sectorul familiei, caminului. Sunt posibile discutii clarificatoare cu cei dragi.

Fecioara
Per total, ai parte de o zi echilibrata, fara mari evenimente. Este un moment bun pentru acele activitati pe care le-ai tot amanat in ultima vreme, dar care te-ar ajuta sa te mai destinzi. Care sunt hobby-urile si pasiunile?

Ar fi bine sa fii mai practic si mai chibzuit, si atunci iei anumite decizii legate de sectorul financiar.

Balanta
Este posibil sa te intersectezi astazi cu diferite persoane, iar acestea sa aiba pareri diferite decat cele pe care le ai tu. Ai grija ce informatii preiei, ce opinii analizezi, nu te lasa prea usor influentat, mai analizeaza, fii realist, ramai cu picioarele pe pamant.

Este foarte posibil ca ideea ta, traseul ales de tine sa fie cel de care ai nevoie, de aceea nu te abate prea mult din drum.

Scorpion
Focuseaza-te pe legaturi, conexiuni, prietenii. Relatiile tale sociale, fie ca sunt de prietenie, fie ca sunt de colegialiate conteaza enorm pentru tine, de aceea indemnul astrelor este sa incerci sa le consolidezi pe cele care sunt cu adevarat importante.

Daca ai de reparat ceva, de iertat, de depasit, acum e momentul.

Sagetator
Ar fi bine sa fii mai atent astazi cu sectorul finantelor, pentru ca ai tendinta sa exagerezi, sa nu calculezi prea bine, sa faci unele achizitii poate de care nu prea ai nevoie.

Este un cadru astral bun pentru intalniri, vizite, scurte deplasari, escapade, explorari.

Capricorn
S-ar putea sa simti ca dimineata esti cumva mai agitat, te cuprind anumite emotii, stari, apar ganduri amestecate. Ai nevoie de o pauza, de relaxare. Adopta o atitudine linistita, pozitiva si vei observa imbunatatiri in interiorul tau.

Este un cadru astral bun pentru activitati facute individual, in solitudine.

Varsator
Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar astazi chiar debordezi de creativitate si de jovialitate. Esti o bucurie pentru cei dragi, emani pozitivitate si esti un bun prieten pentru cei care au nevoie de suport, de ajutor.

Reusesti sa te mobilizezi si sa-i mobilizezi si pe ceilalti.

Pesti
Nu mai amana, nu mai lasa frustrarile si nemultumirile sa te copleseasca. Este timpul sa iei atitudine in fata situatiilor mai dificile, sa faci un pas in fata, sa-ti ceri drepturile, sa nu te mai eschivezi de la responsabilitati.

Este un moment sa incepi ceva nou, sa incerci, sa te agati de o oportunitate.