Horoscop 20 decembrie 2021

Berbec
Nativii Berbeci sunt plini de energie în această zi. S-ar putea să mergeţi la shopping pentru a vă cumpăra anumite produse care să vă ajute într-un anumit domeniu de activitate.

Concentraţi-vă la serviciu şi daţi dovadă de eficienţă.

Taur
Nu vă atașați prea emoțional de munca dvs. astăzi. Veţi avea un succes mai mare atunci când vă veţi îndepărta de ceea ce încercaţi să obţineţi.

O perspectivă mai neutră asupra problemei vă va face mult mai eficienţi în a rezolva lucrurile. Aveţi putere și ar trebui să o folosiţi.

Gemeni
Aflarea adevărului într-o situație este cheia pentru cei aflaţi sub smenul zodiacal al Gemenilor. Astăzi poate doriți să duceți lucrurile la un nivel mai înalt.

Acest lucru nu se poate întâmpla până când toate faptele nu sunt clare. Emoțiile voastre puternice vor fi încărcate cu energie. Nu vă războiţi cu cei din jur.

Rac
Nativii Rac sunt copleşiţi de emoţii puternice. Sunteţi predispuşi să acţionaţi impulsiv şi să lăsaţi raţiunea în plan secund, aşa că fiţi atenţi la acţiunile voastre pentru a nu le regreta mai târziu. Eu vă recomand să vă acordaţi câteva momente pentru a limpezi gândurile încâlcite, poate chiar să plecaţi pentru scurt timp departe de familie şi prieteni.

În singurătate, răspunsurile corecte vor fi mult mai vizibile. De altfel, o plimbare în parc ar putea fi cel mai bun lucru pe care-l puteţi face astăzi.

Leu
Vă îndemn să profitaţi la maximum de potenţialul acestei zile, care v-ar putea aduce un noroc nebănuit. Nativii Leu vor simţi acea latură sălbatică a personalităţii, pe care nu o scot la iveală prea des în ultima vreme. Aşa că aveţi încredere în voi.

Totul va ieşi exact aşa cum vă doriţi, mai ales în plan profesional, unde aţi putea primi veşti incredibil de bune. Iar odată cu cariera, şi viaţa amoroasă va trece la un nivel superior.

Fecioară
Ziua aceasta aduce provocări pentru nativii Fecioară. Astrele vă indică o cale întortocheată, cu suişuri şi coborâşuri, în special când vine vorba de bani. Poate ar fi nevoie să reevaluaţi cât de necesare sunt anumite cheltuieli şi să faceţi bugetul în funcţie de cifre, nu de dorinţele voastre.

Mai ales în preajma sărbătorilor, cel mai bine e să vă concentraţi asupra emoţiilor şi spiritualităţii, nu asupra lucrurilor materiale.

Balanţă
S-ar putea să trebuiască să renunți la momentele în care stai și-ți imaginezi cum ar trebui să fie viața ta. A venit momentul să rezolvi problemele practice pe care le eviți în mod normal.

Există o mare putere care îți înfluențează emoțiile, iar natura ta este mai agresivă decât de obicei. Folosește această combinație puternică de energie în avantajul tău. Nu-i lăsa pe alții să te îndrume într-o direcție în care nu vrei să mergi.

Scorpion
Nativii Scorpion s-ar putea să se confrunte cu multe probleme emoționale, pe care s-ar putea să le ia foarte în serios. Există în tine un instinct puternic care este gata să-ți apere sentimentele sensibile.

Trucul de astăzi este să rămâi cu picioarele pe pământ și concentrat. Organizează totul din timp și vei reuși să-ți atingi obiectivele. Nu acționa neplăcut dacă cineva te enervează.

Săgetător
Nativii Săgetător se bucură de aprecieri meritate într-un cerc de persoane simandicoase. În plus, ideile voastre chiar funcţionează!

De asemenea, te animă dorinţa de a răscoli în trecutul cuiva drag, astfel că eu te sfătuiesc să eviţi insinuări care pot face rău. În planul carierei, începi o activitate nouă, adiacentă profesiei tale, te va scoate din rutină.

Capricorn
Pentru Capricorni, dacă au grijă să îşi refacă rezervele de energie, totul va decurge pentru ei foarte armonios. Cuvântul cheie este odihna. Din punct de vedere financiar, vei fi extrem de solicitat, de mai multe obligaţii care se suprapun.

Evită, totuşi, să te împrumuţi de bani, orice ar fi. În plan amoros, echilibrul emoţional este perturbat de nişte veşti contradictorii care pot să creeze confuzie. Aşteaptă evoluţia lucrurilor, nu intra în panică.

Vărsător
Se apropie un eveniment pentru care aceşti nativi trebuie să fie pregătiţi. O schimbare mică, dar cu efecte mari. Luarea unei decizii cere să te consulţi cu mai multe persoane, dar încearcă să priveşti serios toate opiniile.

În mare, este o zi ternă, fără prea multe palpitaţii. Savurează liniştea, pentru că urmează o perioadă mai turbulentă.

Peşti
Nativii Peşti se vor simţi lezaţi de comentariile unui amic. E puţin exagerată sensibilitatea ta, asa ca încearcă să priveşti lucrurile mai detaşat. De asemenea, vei fi pus în faţa unor teste, la care vei face faţă mai bine decât te aşteptai.

Este foarte posibil ca astăzi să ai de tras cu un coleg dificil şi inconstant în comportament. Asta e, mergi mai departe fără să te consumi prea tare.