Horoscop 20 decembrie 2022

Berbec
Nativii Berbec trebuie să fie atenți la modul în care își gestionează emoțiile. E posibil să vă certați cu o femeie, iar cuvintele dureroase sunt mai greu de uitat.

Taur
Și Taurii ar trebui să fie atenți la conflicte, în special cu o persoană de la serviciu.

În schimb stați foarte bine la capitolele carieră și afaceri, iar o femeie vă ajută într-o problemă delicată.

Gemeni
Gemenii excelează în zona comunicării, mai ales în legarea unor relații care se pot dovedi de lungă durată. Totuși, ar fi bine să evitați împrumuturile financiare.

Rac
Racii stau foarte bine la capitolul financiar, însă, mai au de lucrat pe sectorul relațional. Un conflict va fi inevitabil, în cazul în care nu apelați la diplomație.

Leu
Nativii Leu au succes în carieră. Veți purta și discuții legate de o negociere, un contract sau un nou proiect. Mai ales că vreți să vă puneți ideile în aplicare.

Fecioară
Fecioarele sunt în formă maximă și debordează de energie pozitivă. Însă, ar trebui să facă lucruri noi pentru a ieși din rutina zilnică. În plus, evitați drumurile lungi.

Balanță
Balanțele vor să-și crească veniturile. Puteți apela la o persoană apropiată pentru a primi sfaturi și îndrumări. Mare atenție în negocierea unor contracte.

Scorpion
Scorpionilor le este greu să se concentreze, ceea ce le poate cauza câteva probleme la serviciu. Sancțiunile nu vor întârzia să apară, așa că fiți mai atenți.

Săgetător
Nativii Săgetător sunt îngrijorați de situația financiară, însă, nu au motive. Stați foarte bine la acest capitol. Mai bine vă îndreptați atenția spre gestionarea banilor.

Capricorn
Capricornii sunt energici chiar dacă pot fi copleșiti de problemele celor din jur.

Încercați să nu băgați în seamă tot ce vi se spune, mai ales atunci când oamenii încearcă să-și descarce emoțiile negative.

Vărsător
Vărsătorii pot primi ajutor din partea unui coleg de la locul de muncă. Poate fi vorba de o colaborare importantă, așa că… nu mai stați pe gânduri.

Totuși, nu lăsați emoțiile să vă copleșească.

Pești
În schimb, Peștii trebuie să facă alegeri importante în carieră. Și în plus, vor rezolva ceva ce nu părea să aibă soluție.

Mai mult de atât, prietenii vă pot influența în direcția greșită, așa că mare atenție pe zona aceasta.