Horoscop 21 decembrie 2021

Berbec
Marile râuri se nasc din picături de apă. Oportunitatea nu lipsește din viața ta în acest moment. Eeste un moment grozav pentru a vă lega viețile personale și profesionale.

Nu vă feriţi de munca grea, de altfel n-aţi făcut-o niciodată. Vă veţi încheia ziua simţind satisfacţie datorită lucrurilor bine făcute. Aveţi încredere în voi!

Taur
Sunteţi uşor nemulţumiţi de câteva aspecte din viaţa amoroasă, motiv pentru care ar trebui să purtaţi o discuţie deschisă, sinceră, cu persoana iubită. O mare problemă ar putea fi posesivitatea voastră.

Încercați un experiment. Oferiţi partenerului mai multă libertate. Poate vi se pare riscant, dar nu este. Slăbiți puțin frâiele.

Gemeni
Să iubești pe cineva nu este o garanție că într-o zi acea persoană nu va pleca. Trebuie să-ți oferi dragostea liber. Dacă abordezi oamenii cerând mereu garanții sau protecție, îi vei face să simtă că nu ai încredere în ei.

La rândul lor, nu vor avea încredere în tine. Este un cerc vicios. Singura cale de ieșire este să-ți oferi inima necondiționată.

Rac
Acesta este un moment bun pentru a învăța despre un nou domeniu, chiar dacă înseamnă să te pui în rolul de discipol. Este o schimbare minunată pentru tine, mai ales pentru că tu ești adesea cel care îi învaţă pe alții.

Nativii simt că au mai mult curaj să se exprime, au în plan să evolueze şi să obţină profituri mai mari prin surse alternative de venit.

Leu
Nativii simt nevoia să contempleze mai mult. Te va ajuta să faci un bilanț al modului în care te simți pe interior, ceea ce nu ai avut timp să faci de ceva vreme.

Începi să înţelegi că este imposibil să mulţumeşti pe toată lumea, că nu are rost să cauţi simpatia tuturor. Pe plan amoros, simţi tot mai des fluturi în stomac.

Fecioară
Ai grijă la visele cu ochii deschiși, pentru că te îndepărtează de scopul real al vieţii. Nu spune nimeni că nu ai voie să cazi pe gânduri, dar nu trebuie să laşi aceste momente să îţi facă mai mult rău decât bine.

Familia îţi este alături indiferent de obiectivele pe care vrei să le duci la capăt, ai parte de multă încredere şi iubire.

Balanţă
Nu vă lăsați copleșiți de energia intensă a zilei. În loc să vă blocaţi de ea, folosiți-o drept combustibil pentru a vă menține puterea lăuntrică. Ființa voastră interioară are o cantitate extraordinară de atracție care poate conduce masele.

Nu vă împotmoliţi de nehotărâre. Amintiți-vă că orice cale pe care o alegeți este cea potrivită. Nu puteţi greși!

Scorpion
Emoțiile voastre vor fi intense. Există o mare putere în cuvintele voastre. Lasaţi focul să ardă. Energia este contagioasă. Odată ce focul arde, va continua să mocnească mult timp.

Aceasta este una dintre acele zile în care puteţi face schimbări importante în planul vostru. Nu vă fie frică de transformarea dramatică.

Săgetător
Se pot întâmpla lucruri astăzi în jurul vostru. Aţi putea să vă simțiţi ca un spectator care urmărește o producție de teatru străină.

De fapt, energia voastră este necesară în centrul scenei. Echilibraţi drama nebună cu un pic din raționalitatea voastră solidă și puternică.

Capricorn
Îți este ușor să înțelegi probleme complicate și să ajungi la o soluție. Uneori ai tendinţa de a bate pasul pe loc lucru care nu te va ajuta forte mult.

Încercă să nu petreci ore în plus la serviciu şi să te încadrezi în programul stabilit pentru a nu avea bătăi de cap.

Vărsător
Vi se pun multe întrebări, sunteți consultat pentru sfaturi și trebuie să păstrați pacea în probleme delicate. Alții se așteaptă la un anumit nivel de încredere, nu da dovadă de aroganță ca urmare a încrederii acordate în tine.

În caz contrar, oamenii ar putea crede că ești tentat să folosești greșit această deschidere din motive egoiste.

Peşti
Simțindu-te deosebit de bine, cei pe care îi întâlnești, care sunt conștienți de intențiile tale sunt înclinați cu simpatie către tine.

Ești popular, alții te găsesc atractiv și orice abordare pe care o faci față de ei va vea succes.