Horoscop 21 decembrie 2022

Berbec
Berbecii trec prin momente dificile, aspect care le va testa răbdarea. Au parte, însă, de ajutor cât cuprinde din partea celor dragi. Lucrurile se vor rezolva de la sine mai repede decât pare.

Taur
Taurii au câteva probleme de sănătate neașteptate care îi pun pe gânduri.

Nu este nimiv grav, dar se simt scoși din ritm, mai ales că este o perioadă destul de agitată. Pe plan financiar, lucrurile stau mult mai bine.

Gemeni
Gemenii au parte de momente magice în doi. Dragostea plutește în aer, iar gândurile nu vă mai stau deloc la ce aveți de făcut urgent.

Nu trebuie să puneți locul de muncă pe locul al doilea. Încercați să găsiți un echilibru.

Rac
Racii sunt avantajați pe latura comunicării. Sunteți foarte veseli și dispuși să stați la povești cu toată lumea. Atenție, însă, să nu păreți neserioși, mai ales la locul de muncă, unde îi puteți deranja pe ceilalți.

Vă este gândul la vacanță, dar mai aveți de trecut un hop, câteva zile de efort, iar apoi vă puteți relaxa.

Leu
Vin bani din toate părțile pentru Lei. Sunteți avantajați pe latura financiară, ceea ce vă bucură, mai ales că activitatea voastră preferată în această perioadă sunt cumpărăturile.

Vă faceți planuri alături de prieteni să ieșiți mai des, să socializați, la film sau poate în club. Atenție și la sănătate în această perioadă.

Fecioară
Fecioarele se confruntă cu mici probleme de sănătate, iar stresul vă dă peste cap somnul. Dacă vă simțiți copleșiți de probleme zilnice, căutați sprijin specializat, poate veți descoperi că problema e înrădăcinată mult mai adânc decât vă imaginați.

Nu ignorați nici alimentația, dacă vreți să vă repuneți pe picioare.

Balanță
Balanțele își vor putea explora emoțiile și sentimentele ascunse. Poți folosi aceste momente pentru a medita și a afla care sunt nevoile tale reale.

Ai grijă totuși la relațiile cu cei dragi ție și la nevoile lor, în acest fel vă veți putea consolida legăturile și mai mult.

Scorpion
Scorpionii se simt în siguranță alături de cei dragi și își pot explora visele pe care le-au neglijat.

Vei avea mai multă energie, așa că profitați de ea pentru a-ți aprofunda relațiile cu persoanele pe care le iubești și cu care lucrezi îndeaproape.

Săgetător
Atmosfera poate părea un pic prea copleșitoare pentru Săgetători. Îți place să ai libertatea să faci ceea ce îți dorești și s-ar putea să te deranjeze faptul că oamenii din jurul tău nu îți respectă limitele.

Acest lucru ar putea scoate la iveală unele răni vechi care nu s-au vindecat complet.

Capricorn
O zi bună pentru nativii Capricorn. În cazul în care sunteți într-o relație și nu prea știți cum să vă petreceți timpul liber, lăsați partenerul să preia conducerea şi să vină cu propuneri.

Seara, o veste primită de la o persoană apropiată vă va pune pe gânduri.

Vărsător
Vărsătorii ar putea avea parte, miercuri, de discuții surprinzătoare cu cei dragi, din care să tragă anumite concluzii.

Sfatul meu este să încerce să fie mai deschiși și să înțeleagă perspective şi viziuni, chiar dacă nu sunt compatibile cu ale lor.

Pești
S-ar putea ca nativii Peşti să fie plăcut surprinși de un mesaj sau un telefon din partea unui cunoscut cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. În relația de cuplu, totul este minunat și poate trece la un alt nivel.