Horoscop 22 decembrie 2021

Berbec
Îți petreci o mare parte din viață rezolvând problemele altora. Poate acum este momentul să vă reevaluaţi această „datorie” faţă de ei. Poate că cineva profită pe nedrept de natura voastră bună.

Poate că în sfârșit experimentați dorințe pe care simțiți că trebuie să le îndepliniți. Priviţi în mod obiectiv situația fără a simți vinovăție, tristețe sau frica de a pierde un prieten. Fericirea voastră contează la fel de mult!

Taur
Întotdeauna vezi clar ambele părți ale unei situații, dar astăzi s-ar putea să judeci posibile lucruri care ţin de viitor luând prea mult în considerare trecutul. Valorile anterioare pot fi supuse la încercare, iar opiniile anterioare pot fi revizuite.

Ai putea lua în considerare încheierea unei relații sau intrarea într-una nouă. Acest lucru poate necesita efort, dar va pregăti scena pentru succesul viitor.

Gemeni
O persoană pe care o cunoști de multă vreme poate dispărea din viața ta. Acest lucru te poate lăsa să te simți dezorientat și dezamăgit.

Ideile tale despre adevăr, onoare, etică și moralitate ar putea necesita unele revizuiri în lumina evenimentelor recente. O schimbare de profesie s-ar putea să vă aducă prosperitate.

Rac
Deși comunicarea este unul dintre punctele tale forte, s-ar putea să nu îţi iasă la fel de bine şi de data asta. O discuție deschisă și sinceră ar putea fi ceea ce ai nevoie acum.

Ideile și valorile tale se schimbă și s-ar putea să ai nevoie de îndrumare pentru a-ți pune noile convingeri la bătaie. Oamenii dragi îţi sunt alături în acest proces.

Leu
Problemele de sănătate provocate de stres ar putea forța reevaluarea situației tale actuale, în special a locului de muncă. Puteți să vă uitați bine la abilitățile dumneavoastră și să vă gândiți la modul în care acestea pot fi utilizate în alte domenii.

Pe seară, nişte veşti o să vă binedispună. Este timpul schimbării şi nu trebuie să te împotriveşti.

Fecioară
Copilul tău interior iese la suprafață. Amintirile din vremurile bune aduc în evidență latura ta jucăușă. Pe plan amoros, ai parte de multă iubire, îţi faci planuri cu partenerul de cuplu şi pui la cale chiar o călătorie în viitorul apropiat.

Sărbătorile ce vin te binedispun, mai ales că o să îi ai alături pe oamenii care te fac cu adevărat fericit.

Balanţă
Se apropie sărbătorile, dar sunteți copleșite de sarcini apărute pe ultima sută de metri. Nu ezitați că cereți ajutor, dacă simțiți că nu vă mai descurcați.

Sprijinul s-ar putea să vină de la persoana de la care vă așteptați cel mai puțin. Fiți pe fază pentru niște vești legate de carieră.

Scorpion
Trebuie să fiți mai economi în această perioadă pentru a vă pune la adăpost pentru viitor. Cel mai indicat ar fi să vă orientați după liste de cumpărături, făcute acasă, fără alte tentații.

După sărbători plănuiți o excursie cu cei dragi.

Săgetător
Se anunță zile pline, dar și entuziasmul vostru este la cote maxime. Această perioadă vă încarcă cu multă energie pozitivă și abia așteptați să petreceți sărbătorile alături de cei dragi și să vă relaxați. Aveți planuri mari pentru 2022.

Capricorn
Amintiri fericite și dureroase din copilărie îți invadează mintea azi și te fac să înțelegi cum experiențele din primii ani îți afectează situația curentă. Informații neașteptate ar putea să îți ofere o nouă perspectivă asupra prezentului și viitorului.

Ai putea realiza că un drum personal sau profesional nu este potrivit pentru tine. Nu lăsa teama să îți copleșească nevoia de tranziție.

Vărsător
Deși te-ai putea simți confortabil în mediul tău, ai putea primi un semnal inconfundabil că este timpul pentru o schimbare. Asta ar putea implica un nou job, dându-ți ocazia să îți etalezi abilități și talente care zăceau nefolosite.

Nu lăsa lucrurile mici dar necesare să te facă să abandonezi noua direcție. Reprezintă un punct vital în dezvoltarea ta personală.

Peşti
Succesul financiar brusc ar putea produce schimbări în stilul tău de viață. Așadar regândește situația actuală și ia în considerare urmarea visurilor vechi și prețuite pe care poate le-ai abandonat. Obiectivele și interesele spirituale se pot schimba.

Vechii prieteni ar putea fi lăsați în urmă și pot începe noi prietenii. Este important să reții că, odată ce pornești pe această nouă cale, nu va mai exista cale de întoarcere.