Horoscop 23 decembrie 2021

Berbec
Perspectivele pentru această perioadă sunt excelente. Atmosfera oarecum apăsătoare din ultimele zile te inspiră să-ți schimbi atitudinea și să vizitezi locuri noi. De ce să nu plănuiești o mică excursie în acest caz?

Toate semnele indică faptul că acesta este cel mai bun moment pentru a planifica o astfel de aventură.

Taur
Poți observa ce se întâmplă în jurul tău, păstrând totuși o anumită distanță. Ambițiile celorlalți te vor amuza în anumite momente pentru că unele dintre ele nu par deloc realiste.

Dacă faci un pas înapoi te va avantaja foarte mult. Ar trebui să o faci mai des. Din punct de vedere sentimental, nativii singuri au mari şanse să îşi găsească jumătatea.

Gemeni
Iată o zi în care recunoașterea mult așteptată îți iese în cale. Ai terminat cu necazurile pe care le-ai experimentat în ultima lună și ai intrat într-o perioadă mai calmă.

Pe plan profesional, şefii nu găsesc cuvinte suficiente pentru a te lauda. Ai grijă totuşi la relaţiile pe care le ai cu colegii. Unii dintre ei nu prea se bucură pentru succesul tău.

Rac
Deși comunicarea este, în general, unul dintre punctele forte ale nativilor Rac, astăzi s-ar putea să întâmpinați dificultăți la acest capitol. Acesta nu este însă un lucru rău, ci ați putea transforma totul într-un moment prielnic pentru introspecție.

Eu vă recomand să nu vă izolați, totuși, mai ales că discuțiile sincere, deschise, fără ascunzișuri sunt recomandate pentru a depăși problemele de orice fel.

Leu
Stresul acumulat în ultima perioadă pune în pericol starea de sănătate a nativilor Leu. Aveți grijă la echilibrul interior și rezervați-vă câteva momente și pentru lucrurile care vă fac fericiți. Cu atât mai mult că vin sărbătorile de iarnă, iar familia și cei dragi vor să vă aibă aproape.

Schimbarea este aproape, dar fericirea ține și de fiecare în parte. Așa că nu întoarceți spatele oportunităților de a vă simți bine și de a redescoperi pasiuni cărora nu le-ați mai acordat atenție de ceva vreme.

Fecioară
Astăzi, nativii Fecioară sunt cuprinși de nostalgie. Amintirile din copilărie sunt strâns legate de atmosfera Crăciunului, iar reîntâlnirea apropiată cu membrii familiei scoate la iveală spiritul vostru jucăuș.

Energia este la cote maxime și vă simțiți inspirați, lucru ce nu va trece neobservat. Profitați de zilele libere pentru a vă deconecta complet de griji și responsabilități. Până la urmă, mâine este o nouă zi, iar multe probleme nici măcar nu sunt atât de urgente precum par.

Balanţă
Balanţele se bucură de liniştea căminului alături de cei dragi. Cei care aţi lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri înarmaţi-vă cu multă răbdare și cu o listă clară pentru a nu pierde mult timp în magazine.

Scorpion
Focusați-vă pe voi, pe nevoile voastre și investiți în persoana în care doriți să deveniți. Este momentul ideal pentru a evolua, pentru a crește și poate pentru a face o schimbare de direcție în ceea ce privește viața profesională.

Săgetător
Săgetătorii sunt Grinch-ii perioadei. Țineți cont că atitudinea voastră îi afectează mult pe cei din jur și nu vă doriți un Crăciun tesionat.

Faceți un efort pentru cei dragi, să le faceți o bucurie. Merită efortul. Vă gândiți la o vacanță după perioada sărbătorilor și ați început deja să plănuiți.

Capricorn
Ascultă-ți vocea interioară pentru a-ți urmări visele! Lucrurile se vor dovedi benefice pentru tine, atât în ​​sfera personală, cât și în cea profesională. La serviciu, șefii vor aprecia toată munca grea pe care ai depus-o și nu este exclusă o primă substanțială.

Relaxează-te și bucură-te de laude! Mare grijă la cheltuieli, în această perioadă, o greșeală de calcul se poate dovedi extrem de costisitoare. Sfatul meu pentru tine este să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Vărsător
În general, ești într-o fază armonioasă a vieții tale și această zi nu este deloc diferită. În plan profesional, lucrurile ar merge și mai bine dacă ideile pe care le ai să le exprimi cu voce tare și să nu le ții doar pentru tine.

Farmecul tău creativ poate aduce noi oportunități. Este posibiă o scurtă călătorie în prima parte a săptămânii. În plan personal, dacă nu ești implicat într-o relație s-ar putea să îți găsești jumătatea mult așteptată.

Peşti
Credința ta în Dumnezeu te va ajuta acum mai mult ca oricând, deoarece vei putea face față situațiilor neprevăzute. În plan profesional, lucrurile par a fi complicate și extrem de obositoare.

Încearcă să te detașezi și să vezi imaginea de ansamblu. Ia lucrurile pas cu pas și nu te mai consuma cu probleme minore. Apar cheltuieli neprevăzute, așa că încearcă să fii atent cu banii pe care îi scoți din protofel în aceste zile.