Horoscop 23 ianuarie 2022

Berbec
BERBECII tind să fie critici, poate chiar trebuie să îşi spună părerea cu privire la cineva.

Încercaţi să fiţi diplomaţi, obiectivi şi să nu spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că vă poate dăuna pe viitor.

Taur
Egoişti şi încăpăţânaţi. Aşa vor fi azi TAURII, care dacă nu îşi aleg cu atenţie cuvintele, i-ar putea marca pe cei din jur.

Gemeni
GEMENII s-ar putea să caute ceartă din orice. În raport cu cei dragi, ar trebui să comunicaţi eficient sau să vă demonstraţi sentimentele prin fapte şi să lăsaţi vorbele pentru altă zi.

Rac
Nativii RAC s-ar putea simţi epuizaţi din cauza jobului şi a dorinţei de a face totul perfect. Este un moment bun să vă odihniţi ca să vă încărcaţi bateriile.

Leu
LEII ar trebui să spună NU speculaţiilor financiare de orice timp. În conversaţiile cu cei dragi, s-ar putea să atrageţi critici, aşa că aveţi grijă.

Fecioară
FECIOARELE sunt extrem de conştincioase şi în weekend. Voi decideţi cât de mult din timpul vostru merită locul de muncă, aşa că să nu vă plângeţi dacă veţi fi epuizaţi.

Balanță
Astăzi BALANŢELOR le lipseşte diplomaţia, aşa că este posibil să existe discuţii aprinse, indiferent de cercul în care vă învârtiţi.

Scorpion
Pe SCORPIONI nu îi pasionează nimic şi nimeni. Au o lipsă de interes amplificată, aşa că se vor retrage de unii singuri.

Săgetător
SĂGETĂTORII tind să fie uşor agresivi în planificarea obiectivelor de viitor. Aveţi, însă, susţinerea prietenilor şi a partenerul de viaţă.

Capricorn
Nativii CAPRICORN trebuie să aibă grijă la conexiunile pe care le pot crea azi. Tind să fie dizarmonice, aşa că nu riscaţi prea mult.

Vărsător
VĂRSĂTORII au şi ei parte de relaţii tensionate şi rivalităţi, pornite de la atitudinea lor. Mai multă încredere în cei din jur, în special în persoana iubită va calma unele situaţii.

Pești
Iar PEŞTII sunt şi ei predispuşi la conflicte, dar pot şi soluţiona certurile în această zi. Pe plan financiar, s-ar putea să nu câştigaţi banii la care speraţi, dar păstraţi-vă calmul.