Horoscop 23 octombrie 2021

Berbec
A venit momentul să faci anumite schimbări în sfera vieții personale, să faci unele schimbări ce țin de stilul de viață.

Poate anumite obiceiuri nu prea te încântă, poate ai cam exagerat cu alimentația în ultima perioadă sau poate te preocupi mai mult de propria înfățișare, poate faci ceva în acest sens.

Taur
Astazi este o zi favorabila studiului, învățării, dezvoltării personale.

De asemenea, nu mai sări mereu în ajutorul oricui îți cere, oricând apare, caută să delimitezi unele lucruri, să restabilești unele reguli, să fii mai atentă și cu propriile nevoi, nu doar cu ale celor din jur.

Gemeni
Este un cadru astral prielnic pentru a te reinventa, pentru a te exprima, de a spune ce gandesti, dar și pentru a le povesti si celorlalti despre ce idei sau planuri ai.

Este timpul să-ți pui în practică visele și dorințele, să fii mai îndrăzneață, să acționezi.

Rac
Primești unele propuneri, vin idei și informații spre tine, pe care ar fi bine să le analizezi, să le cercetezi, să le reevaluezi. Îti recomand sa fii mai diplomată, daca dorești sa eviti discutiile neplacute.

Dacă cineva pune presiune pe tine, caută să fii zâmbitoare, empatică, pozitivă și evită tentația de a folosi sarcasmul.

Leu
Ești îndrăgostită sau te îndrăgostești. Este un cadru astral deosebit de puternic aspectat în sfera iubirii.

Astăzi este despre profunzime, intimitate, atracție, pasiune. Dacă ești implicată într-o relație amoroasă, s-ar putea să resimți o schimbare în dinamica de cuplu.

Fecioară
Simți că revii, că deții din nou controlul, că ai ajuns la un echilibru dorit.

Vezi lucrurile altfel, se clarifică ceva, de parcă dispare vălul de pe ochi. Sunt bine aspectate activitățile legate de bani, de aceea cumpărăturile sunt avantajate. Per total, o zi interesantă, activă, reconfortantă.

Balanță
Ești veselă, dar și perspicace, dai dovada de multa ingeniozitate astazi.

Deși preferi informațiile pe care le asculți să fie din surse sigure, s-ar putea să ai tendința să apleci urechea și la bârfe, dar mai mult de dragul de a dezbate, de a avea ocazia de a-ți expune propriile păreri.

Scorpion
Ești deschisă, dornică să împărtășești idei, informații, să interacționezi cu ceilalți. Ești dinamică, primești cu brațele deschise sarcinile care vin spre tine și ești proactivă când este vorba de a rezolva diverse probleme.

Per total, o zi cam aglomerata, dar foarte productiva.

Săgetator
Ești eficientă, atentă, bună să organizezi, să planifici, de aceea ar fi bine să faci acest lucru, te sfătuiesc astrele.

Te gândești la viitor, la bunăstarea familiei, la ce ar trebui să schimbi. Este posibil să ai parte de întâlniri neașteptate sau de o revedere cu cineva din trecut sau cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp, iar aceasta să te încarce cu emoții pozitive.

Capricorn
Dacă te gândești la idei și planuri mărețe, e minunat, dar ar fi bine să te concentrezi inițial pe altceva, pe odihnă, pe regăsirea echilibrului.

Este timpul ”să-ți încarci bateriile”, și trebuie să lași deoparte toate acele lucruri care pot fi amânate și să-ți oferi o zi de relaxare.

Vărsător
Astăzi este despre meditație, despre introspecție. Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar azi ai nevoie de momente doar pentru tine.

Sunt favorizate hobby-urile, pasiunile, de aceea oferă-le timp activităților care îți aduc bucurie, care te relaxează, te binedispun.

Pești
Astăzi sunt avantajate întâlnirile de familie, cu prietenii, vizitele, precum și deplasările scurte, escapadele, ieșirile în aer liber.

Ești într-o dispoziție de zile mari și iti doresti să oferi din plin atenție, afecțiune, de aceea vei cauta sa te conectezi la un nivel mai profund cu cei dragi.