Horoscop 25 septembrie 2021

Berbec
Conjuncția dintre Uranus și Lună va aduce puțin haos în viața ta. Încearcă să nu te panichezi și să-ți pui în ordine gândurile. Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă mai delicată pentru tine. Ai tendința să cheltuiești mai mult decât e necesar, iar acest lucru se va simți asupra bugetului tău.

Cel mai bine este să fii precaută la deciziile pe care le iei pe parcursul zilei de astăzi.

Taur
Taurii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. Se anunță o zi plină de oportunități pe care nativii Taur nu ar trebui să le ignore. Venus în Scorpion îți va oferi șansa să te faci remarcată în fața celui pe care îl admiri în secret. Ai încredere în tine și lasă-i pe oameni să te vadă în timp ce strălucești.

Ai parte de clipe frumoase alături de oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru tine.

Gemeni
Gemenii trebuie să se detașeze de trecut. Ți-ai neglijat destul de mult partenerul în ultima perioadă din cauza unor sentimente mai vechi care încep să iasă din nou la suprafață. Cel mai probabil nu ai reușit să treci, așa cum ai crezut, peste fosta relație. Încearcă să-ți pui gândurile în ordine și să fii sinceră cu cel pe care-l iubești.

Rezolvați împreună aceste aspecte, iar apoi luați o decizie cu privire la viitorul relației voastre.

Rac
Un prieten apropiat s-ar putea să aibă nevoie de sfatul tău. Fii răbdătoare și încearcă să-i acorzi timpul necesar pentru a-și deschide sufletul complet în fața ta. Știi foarte bine cât de dificil este să te simți singur atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi.

Vei fi o prietenă loială care își va arăta sufletul bun față de cei apropiați.

Leu
Ești pregătită să strălucești. Astăzi îți dorești ca toată atenția să fie ațintită asupra ta. Dorința s-ar putea să-ți fie împlinită, mai ales că astrele îți oferă oportunitatea perfectă de a te face remarcată. Colegii de la locul de muncă vor încerca să-ți facă și ei pe plac.

Un proiect important se află în plină desfășurare, iar tu trebuie să te asiguri că dai dovadă de calități de lider.

Fecioară
A sosit momentul să ieși din zona de confort și să evoluezi. Energia zilei te influențează în mod pozitiv și te ajută să iei cele mai bune decizii de viitor. Conjuncția armonioasă dintre planeta Uranus și Jupiter, planeta norocului și a abundenței te va ajuta să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.

Este o zi productivă pentru toți nativii din zodia Fecioarei.

Balanță
Balanțele trebuie să învețe să fie sincere cu ele, dar și cu cei din jur. Teama de a fi respinsă de către cei din jur te face să minți în privința lucrurilor care te definesc cu adevărat. Nu ar trebui să încerci să te schimbi doar pentru a fi acceptată de grupul de prieteni. Fii sinceră cu tine și asumă-ți deciziile pe care le iei.

La final, oamenii care te apreciază cu adevărat vor fi alături de tine indiferent de diferențele care există între voi.

Scorpion
Se anunță un început plin de speranță pentru nativii din zodia Scorpionului. Aceștia se bucură de reușită după reușită.

După ce au muncit toată vara a sosit momentul să culeagă roadele pentru care au trudit. Viitorul este strălucitor pentru Scorpionii care sunt deciși să muncească pentru ceea ce-și doresc cu adevărat.

Săgetător
Astăzi te simți lipsită de energie. Nostalgia te cuprinde și pare că nimic nu merge așa cum ți-ai dorit. Capul sus, nu uita că momentele astea nu vor exista în viața ta pentru totdeauna. Încearcă să te relaxezi și să nu te gândești la lucruri negative. În schimb, poți să adopți o atitudine pozitivă și optimistă care să te ajute mult mai mult în viitor.

Ai încredere în tine, oportunitățile nu se vor lăsa foarte mult timp așteptate.

Capricorn
Nativii din zodia Capricornului ar trebui să fie mai atenți la relațiile pe care le au cu cei din jur. Ți-ai neglijat destul de mult prietenii în ultima perioadă, iar aceștia s-ar putea să se îndepărteze de tine. Fă-ți timp pentru a socializa.

Fii sinceră cu cei din jur și învață să iei din când în când o pauză de la responsabilități.

Vărsător
Trebuie să înveți că nu poți să-i mulțumești pe toți cei pe care-i iubești. Îți dorești prea mult să faci pe placul celorlalți și uiți să fii pe placul tău. Îți sugerez să te detașezi de la aceste griji și să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor care te fac fericită. Investește mai mult timp și mai multă energie în tine.

Viitorul nu poate decât să-ți surâdă atunci când te pui pe primul loc.

Pești
Te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte de a încerca să-l contactezi pe fostul partener.

Chiar dacă nostalgia te-a cuprins, încearcă să-ți amintești de ce nu a mers relația și de ce ați pornit pe drumuri separate. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa condusă de impulsuri de moment.