Horoscop 28 ianuarie 2022

Berbec
Nativii Berbec îşi fac prieteni noi în această zi. Bucuraţi-vă de clipele frumoase, discutaţi deschis şi nu încercaţi să păreţi ceva ce nu sunteţi.

Modestia trebuie să vă recomande. Spre seară petreceţi timp cu persoana iubită.

Taur
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului nu vor să se impună, dar trebuie să găsească o rezolvare într-o chestiune destul de importantă.

Dacă aveţi nevoie de bani încercaţi să găsiţi resurse la o persoană apropiată. E o perioadă bună pentru împrumuturi, dar nu exageraţi.

Gemeni
Azi e o zi în care vei dori doar să stai întins pe spate şi să te uiţi la nori. Latura ta artistică va repera imediat unul care seamănă cu un dragon, unul cu un scaun şi altul care seamănă cu mama ta.

Ia cu tine pe cineva şi arată-i ce vezi. E un motiv pentru care mintea ta vede anumite forme şi nu altele. Caută indicii importante despre aceste informaţii.

Rac
Vei fi foarte atras de lucrurile pe care nu le poţi avea. În loc să te superi şi să fii frustrat de faptul că nu primeşti ceea ce vrei, caută să tragi învăţăminte din această situaţie şi motive pentru care chiar nu ai nevoie de acele lucruri.

Lucrurile cu mare valoare sentimentală pentru tine s-ar putea să pară foarte importante acum, dar poate e un motiv pentru care trebuie să renunţi la ele şi să te îndepărtezi de acel sentiment.

Leu
S-ar putea să te trezești uitându-te la o pagină goală timp de ore în șir în timp ce încerci să redai pe hârtie ceea ce simţi şi ce vrei cu adevărat să spui. Poate că motivația ta scade.

Mintea ta este cu capul în nori astăzi și poate fi greu să te concentrezi. Cu toate acestea, odată ce te mobilizezi, lucrurile vor intra pe făgaşul normal.

Fecioară
Ar trebui să-ți examinezi viața mai atent şi asta pentru că te simţi uşor pierdut şi foarte obosit. În loc să încerci să găseşti cele mai bune mijloace de evadare, încearcă să găseşti cele mai bune mijloace pentru a-ţi face viața mai plăcută.

Asigură-te că ești fericit cu tine și cu lucrurile pe care le faci. Dacă nu ești, este timpul pentru o schimbare.

Balanță
Păstrează-ţi buna dispoziţie şi azi, dar ai grijă să nu faci glume nesărate pe seama altcuiva. E posibil ca asta să ţi se întoarcă mai târziu.

De asemenea, mare atenţie şi la discuţiile cu cei din jur: nu împrăştia zvonuri şi informaţii de care nu eşti sigur.

Scorpion
Nu te lasă condus de emoţii şi nu lua decizii sub impulsul momentului. O să regreţi în viitor. E posibil ca azi să întâlneşti persoane care fie sunt încăpăţânate, fie sunt instabile emoţional.

Cel mai indicat e să eviţi interacţiunea şi să amâni discuţiile pentru data viitoare.

Săgetător
Îmbogăţeşte timpul petrecut cu alte persoane, petrecând în contrast o perioadă absolut singur. Cu cât energia concentrată asupra ta şi a gândurilor tale este mai mare, cu atât îţi vei încărca mai mult bateria emoţională şi vei petrece timp valoros cu ceilalţi.

Fii mai egoist cu energia ta în ideea să te asiguri că ai grijă şi de tine.

Capricorn
Participă la o conferinţă sau discuţie intelectuală cu oameni care îşi exprimă în mod activ ideile şi părerile. Este important pentru tine să simţi pasiunea altcuiva care este foarte concentrat pe visul lui.

Fii inspirat de cei care vorbesc cu pasiune, chiar dacă nu eşti neapărat de acord cu ce spun. Dacă nu eşti de acord, răspunde cu o retorică cel puţin la fel de pasionată.

Vărsător
Astăzi, nativii Vărsător nu trebuie să exagereze cu farmecul personal. Sfatul meu pentru tine este să fii un pic mai rezervat. Anumite gesturi pot fi interpretate greșit.

În plan amoros, dacă nu ești implicat într-o relație, sunt șanse să îți găsești marea dragoste.

Pești
Peștii au tendința să se impună, mai ales la locul de muncă. Încearcă să nu o faci într-un mod deplasat, ca să nu îți atragi energii negative.

Păstrează-ți entuziasmul în tot ceea ce faci, fii tu însuți și încearcă să ai mai multă încredere în tine. Seara, persoana iubită te va surprinde cu un cadou.