Horoscop 28 octombrie 2021

Berbec
Ești foarte stăpână pe propriile puteri și ai tendința să preiei controlul în situații în care nu ar trebui să o faci. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, reacția asta îi poate îndepărta pe oamenii de lângă tine. Sunt oameni care se simt în siguranță știind că te bazezi pe ei. Lasă-i să arate ce pot și nu mai interveni cu propriile idei.

Oferă-le șansa de a fi ei înșiși, de a fi diferiți. Aceasta este calea iubirii.

Taur
S-ar putea să te simți ca un mediator între două tabere sau s-ar putea să fii chiar tu cel care va avea nevoie de intervenția unei terțe părți pentru a media un conflict. Ideea este că vei avea o zi tensionată, cu dispute la tot pasul. Dacă ești în căutarea acelei persoane speciale, care să-ți taie răsuflarea, atunci va trebui să faci lucrurile puțin diferit.

Fii mai deschis și permite oamenilor să te cunoască. Încearcă mai întâi prin a-ți face noi prieteni.

Gemeni
Luați totul ca pe o ofensă personală. Acțiunile neconsiderate ale altora te pot răni emoțional, dar nu ar trebui să fie așa. Atâta timp cât ești capabil să menții o perspectivă sănătoasă asupra situației, vei vedea că multe dintre comportamentele care te supără sunt rezultatul nesiguranțelor altcuiva. În această perioadă ar fi necesară o mică escapadă cu persoana iubită.

Nu căuta ceva ieșit din comun, e suficient doar puțin timp de calitate petrecut împreună.

Rac
Tensiunea de la locul de muncă poate fi frustrantă pentru tine. S-ar putea să te întrebi de ce lumea nu te poate înțelege. Răspunsul poate părea chiar simplu:

Din păcate, există ego-uri mari și atitudini nerealiste implicate care fac comunicarea mai dificilă decât era de aşteptat. S-ar putea să descoperi că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi.

Leu

O stare uşor bizară poate apărea printre prieteni atunci când cineva se simte brusc ca o a treia roată la căruţă. Oamenii au tendința de a face echipă împotriva ta.

Ca parte a unui grup, încercaţi să tindeţi spre ideea de unitate. Împreună sunteți aliați extrem de puternici, iar dacă sunteți divizați, puteţi deveni cei mai mari duşmani.

Fecioară
Spiritul tău plin de viață și de imaginație este în ton cu starea de spirit a colectivului. Simţi nevoia să evoluezi, atât pe plan profesional, cât şi spiritual. Însă, în unele cazuri se prea poate ca visele tale să devină nerealiste.

Nu pierde din vedere obiectivele, chiar dacă cineva va avea tendinţa să îţi pună beţe în roate.

Balanță
Tocmai când o lăsaţi mai moale, simplificați și planificați, lucrurile încep să meargă din nou. Imaginația voastră începe să zboare. Stabilizarea vă împiedică spiritul creativ. Ultimul lucru pe care mintea voastră artistică vrea să-l facă este să încetinească. Rezolvarea acestui conflict interior poate fi dificilă, dar este posibil.

Cele două părți sunt în aceeași echipă, nu opuse. Dacă lucrează împreună, puteți atinge ambele obiective.

Scorpion
Simțul dumneavoastră de joc s-ar putea să vă bage în necazuri. Acest tip de atitudine s-ar putea confrunta cu cineva care încearcă să ia lucrurile în serios.

Poate fi dificil pentru voi să știţi cât de departe să împingeţi o situație. Poate vreţi să forțaţi şi cealaltă persoană să se alăture escapadelor voastre, dar vedeţi și nevoia de a vă acomoda și de a deveni serios.

Săgetător
Gadget-urile și dispozitivele noi care ar trebui să faciliteze realizarea anumitor sarcini pot cauza de fapt mai multă confuzie. De multe ori sunteţi un mare fan să faceţi lucrurile în mod demodat. Chiar dacă oamenii pot râde de voi, aveţi tendința de a insista că vechea cale este cea mai bună.

Faceţi-vă timp pentru a finaliza treburile și sarcinile astăzi.

Capricorn
Unele probleme de sănătate nu vă dau pace și vă faceți timp să mergeți la medic pentru un control mai amănunțit. De asemenea, vă gândiți serios să vă schimbați locul de muncă, poate să optați pentru o poziție care să vă satisfacă mai mult pe partea financiară.

Vărsător
Vești bune pe plan financiar. S-ar putea să primiți o sumă de bani îmrpumutată acum ceva timp. La fix, având în vedere că urmează o perioadă cu cheltuieli mai mari pentru amenajarea locuinței.

Acum vă puteți face planuri concrete în acest sens.

Pești
Soarele răsare pe strada voastră, mai ales pe plan amoros. Nativii singuri să fie cu ochii în patru pentru că s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche unde se așteaptă cel mai puțin. Rămâneți cu inima deschisă.