Horoscop 28 septembrie 2021

Berbec
Berbecii au o zi excelentă pe plan amoros. Nativii singuri să fie cu ochii în patru căci cineva le va face un compliment menit să deschidă o portiță către inima lor. Fiți deschiși, nu se știe niciodată ce surprize vă pot rezerva astrele la acest capitol.

Taur
Sunteți indeciși cu privire la unele situații care cer atența voastră imediată. Aveți tendința să le amânați, dar termenul limită bate la ușă și nu mai suferă amânări. Încercați să vă responsabilizați, să trageți tare în această perioadă, iar roadele muncii voastre se vor vedea în curând.

Gemeni
Concentrarea gemenilor este foarte importantă astăzi, iar gândirea trebuie să fie una limpede pentru a putea lua cele mai bune decizii. Mintea şi inima vor lucra împreună, iar hotărârile luate vor fi benefice pentru nativi. Cu toate astea, încearcă să vezi dincolo de latura emoţională. Gândeşte raţional!

Rac
Nu lăsa gândurile din trecut să îţi strice ziua. Vezi ce ai de făcut azi şi pe viitor. Acordă mai multă atenţie celor din jurul tău şi încearcă să le arăţi doar părţile tale bune. Poţi trece cu uşurinţă şi peste prolemele din dragoste, dacă îţi foloseşti timpul în mod potrivit.

Fă lucrurile care te fac fericit!

Leu
Iubirea pluteşte în aer azi, pentru nativii zodiei Leu, care trebuie să se pregătească pentru momente romantice cum nu au mai avut parte de ceva vreme. În plus, astrele indică o ocazie perfectă pentru a trece pe listă toate motivele pentru care sunteţi recunoscători şi persoanele care vă aduc fericire. Toate simţurile sunt în alertă, iar ingeniozitatea e la cote maxime.

Atenţie, puteţi descoperi fără efort, dar cu multă creativitate, soluţiile pentru problemele care vă dau bătăi de cap în ultima perioadă.

Fecioară
Poate că a venit momentul să luaţi o mică pauză, să rupeţi ritmul cotidian care nu vă lasă loc de introspecţie. Este o zi numai bună pentru lucrurile mici care vă aduc bucurie, iar totul va fi şi mai frumos dacă aveţi alături persoanele dragi. Emoţiile sunt mai importante decât raţiunea, iar inima conduce pe toate planurile.

Şi ceilalţi se pot simţi mai vulnerabili decât în mod obişnuit, aşa că nu fiţi surprinşi dacă partenerul sau o altă persoană vă va face mărturisiri neaşteptate.

Balanţă
Cu mintea ascuţită şi atenţie la tot ce vă înconjoară, niciun detaliu nu vă scapă astăzi din vedere. Nativii zodiei Fecioară excelează în orice îşi propun, fie că sunt conştienţi sau nu de acest lucru. Rezultatele s-ar putea să nu fie vizibile imediat, dar aprecierea celor din jur nu va întârzia să apară.

Nu uitaţi, însă, să vă rezervaţi şi câteva clipe pentru voi, pentru lucrurile care vă fac fericiţi.

Scorpion
Zi tensionată pentru nativii zodiei Scorpion. Vor fi nevoiți să facă față unor dispute la locul de muncă, însă lucrurile se vor așeza spre sfârșitul zilei. Dreptatea e de partea lor.

Vor descoperi că, atâta timp cât vor rămâne fideli puterii lor interioare, vor străluci în orice vor încerca să facă și indiferent de situația în care se vor regăsi. Scorpionii ar face bine să se angajeze în situații care le promovează punctele forte, în locul celor care le scot slăbiciunile la iveală.

Săgetător
Se întâmplă lucruri interesante în viața nativilor zodiei Săgetător. Au toate motivele să fie entuziasmați de ceea ce li se întâmplă pe plan profesional.

Ajung, în sfârșit, să abordeze proiecte pe care le-au pus de vreme bună în așteptare și vor face progrese incredibile într-un timp relativ scurt. Săgetătorii nu duc lipsă de iubire în viața lor. Mare atenție să nu lăsați emoțiile să vă copleșească.

Capricorn
Nativii zodiei Capricorn acceptă cu greu critica, mai ales din partea colegilor de serviciu. Sfatul meu pentru Capricorni este să încerce să fie mai calmi și să nu se lase influențați de cei din jur, mulți dintre ei pot avea tot felul de interese. Fiţi totuşi atenţi la ce spun. Seara, o veste primită de la un prieten vă va pune pe gânduri.

Vărsător
Nativii Vărsător aleg să tacă sau să fie mai diplomați în loc să se certe. Astăzi nu este recomandat să fie implicați în niciun fel de conflicte. Mai bine comunică nemulţumirile şi astfel, există şansa să le rezolve. Vărsătorii trebuie să fie mai răbdători și să încerce să își argumenteze puternic şi corect părerile.

În caz contrar, pot să apară situaţii pe care le vor regreta mai târziu.

Peşti
Fă tot posibilul să arăţi celor din jur cât de fericit eşti. Rămâi pozitiv pentru că lucrurile din jurul tău te vor ajuta în acest sens. Ţine cont însă şi de faptul că trebuie să iei unele decizii importante, iar la locul de muncă pot apărea mici neînţelegeri între tine şi colegi.

Nu te speria, acest lucru nu îţi va schimba starea de bună dispoziţie.