Horoscop 29 august 2021

Berbec
Astăzi te vei simți fascinată de dragoste, așa că nu lăsa lipsa de încredere să distrugă totul. Lumina ta interioră strălucește puternic și ai putea-o folosi pentru a ilumina calea celor dragi.

Taur
Este posibil să ai o surpriză plăcută în cursul zilei de azi. Atât de interesantă încât ar putea chiar să-ți modifice viața personală. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești de o persoană plină de viață.

Gemeni
Ești mai confuză decât de obicei. Nu știi dacă în următoarea vacanță vei merge singură, nici dacă îți vei lua cu tine prietenii sau partenerul.

Rac
Entuziasmul tău e contagios. Cel puțin, în acest moment, ești dispusă să îi înțelegi pe ceilalți. Dar aceste afinități extraordinare s-ar putea să nu se oprească aici. Și în plan sentimental, o să prinzi mai multă încredere în tine.

Leu
Te concentrezi pe viața de familie, însă indicat este să nu insiști că totul este perfect. Relaxează-te și încetează să analizezi fiecare detaliu.

Fecioară
Ești într-o dispoziție excelentă și îți exprimi cu ușurință sentimentele. Azi vei reuși chiar să-i intimidezi pe cei din jur, însă recomandat este să renunți la atitudinea de superioritate.

Balanță
Cuvintele tale au o forță specială. Te vei simți încrezătoare și forța pe care ți-o dă acest sentiment se va vedea în acțiunile tale din această zi. Spre seară, este indicat să profiți de toate ocaziile care ți se oferă pentru a fi onestă în legătură cu un subiect delicat.

Scorpion
Trăiești cele mai intense momente în compania partenerului tău. Asta te face să uiți de toate problemele, inclusiv de cele de la locul de muncă, de care parcă nu mai scapi.

Săgetător
Este posibil să primești un cadou total neașteptat. Poate ai un admirator secret. Sunt șanse mari ca acea persoană să-ți trimită chiar o scrisoare sau un bilețel care să-ți dea fiori.

Capricorn
Ești dominat de emoții și tinzi să-ți faci păreri greșite despre lucruri pe care nu vrei să le înțelegi. Nu îți face griji în legătură cu asta, probabil sunt efectele perioadei grele care tocmai s-a încheiat.

Vărsător
Ai putea fi un pic agresivă astăzi. Dacă planifici să ieși în această seară, amintește-ți că te poți distra și fără să consumi cantități mari de alcool.

Pești
De-a lungul zilei este posibil să simți nevoia de libertate. Nu trebuie să-ți reprimi trăirile sau să forțezi un comportament doar pentru a pica bine în fața celorlalți.