Horoscop 29 ianuarie 2022

Berbec
Dragostea și romantismul sunt în topul agendei voastre de astăzi, dragi Berbeci. Alături de partenerul vostru veţi petrece clipe minunate şi pline de pasiune.

Comunicaţi deschis despre lucrurile care vă apasă, faceţi planuri pentru viitor şi nu lăsaţi pe nimeni să vă îndepărteze unul de celălalt.

Taur
Un eveniment festiv are loc fie la voi acasă, fie la cineva apropiat. Vă veţi revedea cu mai multe persoane dragi şi veţi petrece timp de neuitat împreună. Este o ocazie foarte bună pentru a vă destinde, pentru a vă relaxa şi poate fi o modalitate bună pentru a vă reîncărca bateriile.

Vă aşteaptă o săptămână intensă. Veşti bune şi în dragoste, aţi putea face un pas important din punct de vedere amoros.

Gemeni
Cartierul tău este aglomerat azi. Poate e vorba de o adunare publică, poate ceva social sau politic, sau poate chiar de natură umanitară. Mai mulţi dintre prietenii tăi s-ar putea să fie acolo.

S-ar putea să te duci şi tu cu partenerul tău, din curiozitate mai mult. Petrece o vreme acolo, că s-ar putea să descoperi o cauză care ar putea avea însemnătate pentru tine.

Rac
Financiar, lucrurile par să meargă grozav pentru tine acum, aşa că ai putea să planifici o investiţie în casă. Dacă deja ai una, poate e cazul să redecorezi.

Este un timp excelent pentru a-ţi îmbunătăţi spaţiul din jur. Nu uita să te distrezi când faci asta.

Leu
Astăzi e bine să te concentrezi pe prietenii apropiaţi sau pe un subiect de interes major.

O parte dintre prieteni îţi poate împărtăşi preocupările, astfel că aşteaptă-te la discuţii interesante în perioada imediat următoare.

Fecioară
Azi vei vrea să-ţi petreci singur o mare parte din zi, concentrându-te pe un proiect personal.

Imaginaţia e la un nivel înalt, dar nu ezita să ceri şi părerea prietenilor apropiaţi. Rezultatul final va fi exact aşa cum ai plănuit.

Balanță
Așteaptă-te să fii înconjurat de dragoste și afecțiune astăzi. Prietenii, familia și partenerul ți-ar putea acorda mult mai multă atenție decât de obicei. Un eveniment social ar putea să te pună atât pe tine, cât și pe iubitul tău în legătură cu niște oameni interesanți care ar putea deveni prietenii voştri.

Se vor face schimb de multe informații, inclusiv de numerele de telefon şi astfel veţi pune bazele unei noi afaceri. Vă veţi distra!

Scorpion
Dragostea idealistă ar putea să îţi iasă în cale astăzi, dragă Scorpion. Acest lucru ar putea implica un coleg sau, eventual, pe cineva din grupul de prieteni. S-ar putea chiar să fie cineva pe care nu l-ați considerat niciodată mai mult decât un prieten.

Oricine ar fi, poate părea prea perfect pentru a fi adevărat. Ține minte că acesta este primul val de pasiune. Dacă doreşti ca această relaţie să funcţioneze trebuie să iubești și defectele unei persoane.

Săgetător
O călătorie cu avionul, poate în compania unor prieteni, ar putea să îi scape pe Săgetători de rutină. Un grup cu care sunteți afiliat ar putea dori să faceți o excursie împreună, poate într-un loc asociat cu tradițiile artistice sau spirituale.

Partenerul de viață te-ar putea însoți și el, transformând totul într-o evadare romantică sau în aventura vieții voastre. Ia o mulțime de bani cu tine! Prietenii tăi vor dori să meargă în locuri frumoase.

Capricorn
O pauză te-ar putea pune într-o categorie financiară mai mare decât cea pe care o aveai în urma cu doar câteva zile. Problemele de carieră, poate cele care privesc artele, ar putea fi implicate într-un fel.

Probabil că tu și partenerul de viață doriți să ieșiți și să vă sărbătoriți norocul; totuși, asigură-te că nu exagerezi. Vei dori să te simți absolut fabulos, astfel încât să te poți bucura în continuare de succesul tău.

Vărsător
Astăzi, nativii Vărsător au o mulțime de responsabilități. Sfatul meu pentru tine este să încerci să le prioritizezi. Renunță la unele, ca să te poți concentra asupra celor care contează cu adevărat.

Nu este o zi bună să începi un nou proiect sau să intri într-un parteneriat de afaceri, dar este o zi excelentă relația de cuplu.

Pești
Dragi Pești, ideile creative trebuie luate mai în serios, deoarece s-ar putea să dați obțineți ceva de-a dreptul fabulos. Ești plin de energie și ai un entuziasm extraordinar.

Stabilește obiective înalte, astăzi poți să obții orice. Va trebui să-ți ții cheltuielile sub control. Atunci când faci cumpărături pentru acasă, încearcă să fii mai cumpătat.