Horoscop 29 octombrie 2021

Berbec
Ți se pare că de fiecare dată când crezi că ai atins succesul, ceva se întâmplă și lucrurile iau o turnură la 180 de grade. Poate că o altă persoană este geloasă pe tine și face lucruri și gesturi care te determină să te simți nesigur. Poate că starea asta de îndoială vine din interior, care te macină și ”îți spune” că nu meriți mai mult.

Nu te lăsa afectat de asta. Mergi mai departe pe drumul tău și fii mai egoist atunci când vine vorba de planurile tale.

Taur
Ai impresia că, pentru a menține pacea și armonia, trebuie să porți multe măști diferite. Făcând asta, s-ar putea să uiți de ceea ce simți cu adevărat în sufletul tău. Toată această tensiune între exteriorul tău, care este plin de viață și comunicativ, cu interiorul, sensibil și vulnerabil la critici, te consumă mai mult decât ar trebui.

Tu singur ești soluția la problemă. Ai încredere în tine și fii tu!

Gemeni
Drumul tău spre succes poate fi mai dificil decât ai crezut inițial. Poate că implică interacțiunea cu cineva cu care nu vrei să ai de-a face. Știi că trebuie să fii ușor fals ca să puteți lucra împreună, iar asta te consumă. Ești afectat de dilema în care te afli, să fii sincer versurs să fii fals, pentru a reuși să îți atingi scopul.

Ia în calcul toate opțiunile și fii sincer cu tine, mai întâi!

Rac
Indecizia te poate afecta în mai multe aspecte ale vieţii. Pe de altă parte, eşti destul de norocos şi ai şanse mari de câştig. Din punct de vedere emoţional, nu ai cea mai bună stare. O discuţie în contradictoriu te poate pune pe gânduri. Este timpul să îţi reevaluezi abordarea.

Nu toţi cei care pretind că îţi sunt aproape chiar se şi ţin de cuvânt.

Leu

S-ar putea să simți că faci toată munca într-un proiect sau chiar într-o relație și dacă te retragi chiar și pentru un minut, totul se va prăbuși.

Ai grijă să nu simţi că este o povară atât de mare, încât să devii supărat pe toți ceilalți. Te pricepi la a critica acțiunile altora, dar poate persoana cu care trebuie să vorbești despre aceste probleme ești chiar tu.

Fecioară
Este important să rămâi flexibil, dar nu atât de mult încât să nu poți lua o decizie.

Nu agreezi genul de persoane care spun una şi fac alta, aşa că încearcă să pui în practică aspectele în care crezi cu tărie. Din punct de vedere al sănătăţii, este o perioadă în care trebuie să fii precaut, să îţi asculţi corpul şi să faci o vizită la medic dacă simţi că este necesar.

Balanţă
O nouă zi, o nouă șansă să îți dovedești calitățile, mai ales la locul de muncă. Deși ești apreciat pentru luarea inițiativei atunci când situația o cere, în ultima perioadă reacționezi cu întârziere. Scorpion
Astrele te avantajează pe plan financiar. S-ar putea să primești o sumă de bani care te va ajuta să-ți îndeplinești un mic capriciu.

Simți nevoia să te răsfeți, să te relaxezi, să te bucuri mai mult de activitățile care îți fac plăcere.

Săgetător
Riști să te cerți cu persoana iubită, din cauza orgoliului. Trebuie să înveți să faci compromisuri, să mai lași de la tine, mai ales pentru armonia în casă.

Lucrurile vor deveni și mai tensionate pe măsură ce discuțiile ating subiecte din trecutul amândurora.

Capricorn
Vineri este o zi importantă pentru Capricorni. Vei fi nevoit să te adaptezi unor situaţii mai puțin favorabile, mai ales la locul de muncă, iar răbdarea este singurul tău aliat. În plan amoros, încearcă să fii mai inventiv și să abordezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă, poate chiar ieșită din comun.

Dacă vrei să faci o cucerire, nu mai repeta strategii vechi.

Vărsător
Vărsătorii ies victorioşi în faţa unei situații destul de dificile în fața căreia sunt puși pe neașteptate.

Vei avea satisfacția succesului, lucru mult mai important decât orice altă replică acidă. Sfatul meu pentru tine este să încerci să te gândești mai mult la propria sănătate și să nu te mai lași mereu pe ultimul loc.

Peşti
Vineri, Peştii trebuie să se adapteze situaţiilor noi. Dacă cineva încearcă să te încurce la serviciu, încearcă să rezolvi situația cu tact și diplomație. Spre seară vei primi veşti din străinătate.

Vei afla lucruri care îți pot schimba viața și care te vor face să iei o decizie majoră legată de carieră.