Horoscop 3 august 2021

Berbec

Apar unele vesti, dar si unele oportuntati astazi, de aceea sugestia este sa fii cu ochii in patru si sa te folosesti de acestea. Semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Ai sansa sa fii bine vazut, sa-ti exprimi punctul de vedere, sa cresti semnificativ de mult in ochii celorlalti.

Taur

Per total, ai parte de o zi buna, dar este esential sa fii organizat si eficient cu sarcinile pe care le ai de facut, daca iti doresti ca la final sa fii multumit de cum au decurs lucrurile si de rezultatele pe care le ai. Este esential sa tii cont de atitudinea pe care o afisezi.

Gemeni

Astazi este despre munca, despre cariera, despre planuri de viitor. Semnul tau zodiacal se afla in sfera carierei si esti plin de pasiune, si energie, asa cum nu ai mai fost de ceva timp. Care sunt ideile pe care iti doresti azi sa le dezvolti? Dar activitatile in care sa te implici?

Rac

Nu cumva ai cam exagerat in ultima perioda, fie cu alimentatia, fie nu ai facut suficienta miscare? Ar fi bine sa-ti concentrezi atentia mai mult asupra sferei sanatatii, sa schimbi unele obiceiuri, sa petreci mai mult timp in aer liber, sa te bucuri de natura si chiar sa iei in calcul o scurta vacanta, te indeamna astrele.

Leu

S-ar putea ca lucrurile sa nu para prea limpezi astazi si nici tu sa nu vezi prea clar unele aspecte, de aceea, cel mai bun sfat pe care-l au astrele pentru astazi este sa concluzionezi sau sa faci o alegere abia dupa ce vei fi discutat cu cineva de incredere, care are mai multa experienta.

Fecioara

S-ar putea sa ai parte de o zi mai aglomerata, dar nu te alarma, pentru ca vei reusi sa rezolvi mai multe lucruri. Recomandarea este sa te concentrezi mai mult asupra treburilor legate de camin, de familie. Sunt bine aspectate legaturile cu rudele, dar si discutiile ce au legatura cu mostenirile, terenurile.

Balanta

Astazi nu prea vrei sa respecti regulile, sa te incadrezi intr-un tipar, sa urmezi normele, ci te intriga ideea de a incerca un alt mod de a actiona, o alta metoda. Te atrage neconventionalul, netraditionalul si esti mai deschis pentru a incerca, pentru a-ti asuma chiar si eventualele greseli.

Scorpion

Ai nevoie de activitati sau de un proiect, de o idee pe care sa o dezvolti si sa-ti aduca entuziasm, sa te motiveze, sa te mobilizeze. Te simti extraordinar, asa cum nu te-ai mai simtit de ceva timp si ar fi minunat daca te-ai folosi de aceste energii, daca te-ai lasa purtat de val.

Sagetator

Esti cu gandul la ziua de maine, la viitor, la stabilitate, la siguranta. Este o zi favorabila pentru a-ti pune in ordine gandurile, pentru a planifica si a-ti seta noi obiective pentru perioada urmatoare.

Capricorn

Ai toate motivele sa te bucuri, sa stralucesti, ba chiar sa faci o mica pauza de la toate acele activitati stresante in care ai fost implicat in ultima perioada. Este un moment bun, pe de o parte, pentru o introspectie, o evaluare, o concluzionare, iar pe de alta parte, ar fi minunat sa te inconjori de oameni dragi.

Varsator

Ai de ceva timp unele idei indraznete, unele solutii inovatoare, strategii inca neincercate, la care astrele totusi te indeamna sa te gandesti, pentru ca este o perioada extrem de benefica pentru noi inceputuri, pentru a iesi din zona de confort, pentru a testa noi terenuri.

Pesti

Iti doresti schimbari, transformari, experiente noi in viata, iar cuvintele cheie care ar descrie cel mai bine aceasta zi sunt: echipa, grupuri, asocieri, parteneriate, noutate. Semnul tau zodiacal se afla in sectorul grupurilor, ai parte de suportul celorlalti si de asemenea, stii sa te bucuri de energia primita din partea acestora.