Horoscop 3 decembrie 2021

Berbec
Berbecii se simt romantici, dar nu vor să facă nimic în privinţa asta. Este posibil să fiţi separaţi temporar de cineva special din viaţa voastră sau o persoană faţă de care aveţi sentimente s-ar putea să se îndepărteze de voi.

Nu fiţi trişti, fiecare obstacol aduce şi noi oportunităţi pentru voi. Petrece timp cu cei dragi.

Taur
Astăzi s-ar putea să adresezi o invitație unei persoane apropiate să te viziteze, dar nu îţi pune toate speranţele căci s-ar putea ca aceasta să nu îşi poată face apariţia. Dezamăgirea te-ar putea face melancolic, dar nu lăsa astfel de gânduri să te învingă.

Cheamă un bun prieten pe la tine sau ieşi în oraş, distrează-te, bucură-te de timpul tău.

Gemeni
Vei primi veşti nu tocmai plăcute de la muncă sau în ceea ce priveşte sănătatea. Un telefon din partea unui prieten apropiat te va face să uiţi de probleme şi să te simţi mai bine.

Nu lăsa veştile proaste să îţi strice ziua.

Rac
Cheltuieşti prea mult pe produse de lux, iar acum e momentul să strângi puţin cureaua. Nu lăsa grijile financiare să-i afecteze ziua.

Invită un prieten la un film sau la un concert pentru a trece mai uşor peste acest moment

Leu
Probleme minore de familie te-ar putea face mohorât azi. Poate că un membru al familiei e plecat sau poate că există nişte certuri mărunte în casa ta. Alţii ar putea dori să invite prieteni acasă, dar tu să nu te simţi foarte sociabil.

Cufundă-te în proiectele tale. S-ar putea să îţi dea un sentiment de împlinire, dezamorsând starea de spirit dezamăgită şi stârnindu-ţi entuziasmul. Încearcă!

Fecioară
Boala unei rude sau a unui vecin s-ar putea să te facă să te simţi deprimat azi. Vestea e la mâna a doua, aşa că s-ar putea să nu fie atât de rea pe cât a ajuns la urechile tale. În cazul proiectelor tale, munca poate fi lentă, pentru că te-ai putea confrunta cu un blocaj mental temporar cu privire la ce să faci în continuare.

Poate ar trebui să le laşi deoparte deocamdată. Odată ce ies din gândurile tale conștiente, soluția poate veni spontan.

Balanţă
Prietenii sau grupurile din care faceți parte s-ar putea să vă irosească timpul, astăzi. Ca persoană generoasă și orientată spre munca în echipă, aveți tendința de a fi de acord cu ceea ce își doresc alții.

Este în regulă, dar nu slujiți pe nimeni și nu exagerați cu munca. Trebuie să economisiți puțină energie și pentru mâine.

Scorpion
Deși, de obicei, Scorpionii sunt extrovertiți, astăzi s-ar putea să se simtă mai timizi și mai rezervați, poate din cauza gândurilor melancolice de dragoste sau prietenie. Cineva la care țineți s-ar putea să fie plecat și să îi duceți dorul.

De asemenea, oamenii pot încerca să profite de bunătatea voastră. Vulnerabilitatea care vă înconjoară astăzi le permite să facă asta. Fiți rezervați și atenți la tot ceea ce se întâmpla în jurul vostru.

Săgetător
Nu lua de bun tot ceea ce auzi astăzi. Un prieten apropiat sau un iubit poate fi departe și te poți simți singur.

Cea mai bună modalitate de a trece peste separare este să fii ocupat, poate cu studii, cercetare sau activități artistice.

Capricorn
Întâlnirile cu prietenii ar putea să nu meargă la fel de bine ca de obicei astăzi. Vă simțiți mai rezervat și poate preocupat din cauza unui prieten sau a unui partener romantic cu care ați stabilit să ieșiţi.

Destul de ciudat, a ieși cu alții este probabil cea mai bună terapie, în ciuda timidității tale crescute. Poate cel mai bine este să ieși singur acolo unde oamenii se adună.

Vărsător
Nativii Vărsător au parte de o zi de vineri superbă, vor lua cele mai bune decizii, bine gândite și analizate. Cel mai probabil, vei fi avansat la serviciu sau șefii îți vor răsplăti efortul din ultima vreme cu o primă substanțială.

În această perioadă, ideile tale sunt incredibile, iar dacă le vei pune în aplicare s-ar putea să fie extrem de benefice pentru viitorul tău profesional.

Peşti
Astăzi, Peștii sunt dinamici și dornici să experimenteze. Ești deschis provocărilor și nimic nu pare dificil sau de neînvins.

Este o zi în care poți învăța cu multă ușurință tot felul de lucruri noi și interesante. Faci cunoștință cu o persoană influentă, care te poate ajuta în cariera profesională.