Horoscop 30 decembrie 2021

Berbec
BERBECII s-ar putea să se simtă epuizaţi, mai ales pe plan mental.

Evident, relaxarea şi odihna sunt recomandate, dar nu strică să vă faceţi planuri de călătorie.

Taur
Pentru TAURI bucuriile vin pe plan amoros. Poate chiar pregătiţi o surpriză sau inventaţi ceva pentru partenerul de viaţă.

Gemeni
GEMENII care primesc mesaje de la corpul lor că ceva este în neregulă, ar trebui să verifice acest aspect şi să apeleze la ajutorul unui specialist.

Eu vă sfăuiesc să luaţi în consderare şi medicina complentara.

Rac
Nativii RAC este posibil să fie orientaţi spre spiritualitate, mai ales dacă nu au fost atraşi până acum de această sferă. Meditaţiile sunt foarte benefice indiferent de natura lor.

Leu
LEII, în schimb, vor primi bani de la cineva care îi ajută şi să renoveze sau să amenajeze prin casă.

Fecioară
Iar acum avem o veste importantă pentru FECIOARELE care se află într-o relaţie.

Vă gândiţi serios la căsătorie, aşa că este un moment bun să îi propuneţi acest lucru partenerului sau chiar să faceţi pasul cel mare. Cei singuri, însă, sunt avantajate în parteneriate şi cu prietenii.

Balanţă
BALANŢELE se pricep la tot ce ţine de administrare, mai ales la capitolul soluţii. O problemă neprevăzută va necesita azi şi investiţii din partea voastră.

Scorpion
SCORPIONII tind să pună persoana iubită pe un piedestal, dar azi vor suferi o decepţie. Mare grijă cum vă gestionaţi emoţiile.

Săgetător
Nativii SĂGETĂTOR îşi pot dedica această zi achiziţiilor de orice fel. Probabil vreţi să păstraţi secrete unele dintre ele, ceea ce ar fi recomandat.

Capricorn
CAPRICORNII au nevoie de sprijin din partea prietenilor, dar nu pentru problemele din dragoste, ci pentru planurile lor de viitor. Planuri de afaceri mai ales.

Vărsător
VĂRSĂTORII sunt foarte norocoşi azi. În special la locul de muncă vă puneţi în evidenţă abilităţile, intuiţia fiind atuul vostru. Aveţi doar de câştigat.

Peşti
Iar nativii PEŞTI sunt destul de influenţabili într-o chestiune legată o deplasare. Poate fi vorba atât de o vacanţă, cât şi despre o călătorie în interes de serviciu.