Horoscop 4 decembrie 2021

Berbec
Berbecii sunt extrem de intuitivi şi avantajaţi la capitolul călătorii. Puteţi planifica o vacanţă sau chiar şi o excursie de o zi.

Bazaţi-vă pe instinct când alegeţi. S-ar putea să vă alegeţi cu amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Taur
Taurii, în schimb, nu sunt susţinuţi pe plan financiar. Încercaţi să evitaţi azi cheltuielile, nu vă împrumutaţi şi nu investiţi bani.

Rămâneţi pe o linie de plutire şi nu riscaţi, altfel s-ar putea să vă alegeţi cu îndatoriri destul de mari.

Gemeni
Astăzi este posibil să te confrunţi cu ceva probleme de sănătate, ori cineva la care ţii te va supăra. Un telefon din partea cuiva drag care locuieşte în străinătate te-ar putea înveseli.

E o zi numai bună pentru a le face o vizită persoanelor dragi cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Nu lăsa veștile triste sau dispoziția proastă să îţi strice ziua.

Rac
Cheltuielile excesive din ultima perioadă te vor face să simți nevoia să strângi puțin cureaua. Acest lucru te-ar putea face să te simți dezamăgit. Nu te învinovăți prea mult. Cu toții facem asta din când în când.

Te va ajuta foarte mult să treci peste această fază proastă dacă te vei întâlni cu un prieten apropiat sau cu persoana iubită. Mergeți la o piesă de teatru, un concert sau un film. Fă-ți timp pentru orice proiecte pe care le ai în lucru.

Leu
Problemele minore de familie ţi-ar putea strica ziua. Prietenii te vor invita în oraş, dar s-ar putea să nu te simți în stare să ieşi. Ocupă-te de proiectele tale.

Ți-ar putea oferi un sentiment de împlinire şi te va face să treci mai uşor peste dezamăgire şi să îţi recapeţi entuziasmul.

Fecioară
Boala unei rude sau a unui vecin te poate face să te simți dezamăgit astăzi. Nu trebuie să te panichezi. Este posibil să fie doar o alarmă falsă.

În ceea ce priveşte munca, este posibil să ai un blocaj mental. Relaxează-te şi totul o să fie mult mai bine.

Balanţă
Prietenii ţi-ar putea cere să petreci mai mult timp cu ei. Pentru că eşti o persoană generoasă și atentă la nevoile celor din jur, ai tendința de a le face pe plac.

Este în regulă, dar nu exagera, nu lăsa pe nimeni să treacă peste linie.

Scorpion
Deși de obicei eşti o persoană extrovertită, astăzi s-ar putea să te simți mai timid și mai rezervat, poate din cauza gândurilor melancolice despre dragoste sau prietenie. Cineva la care ții s-ar putea să fie plecat și îți este dor de acea persoană.

Oamenii pot încerca să profite de tine. Pentru că te simți deosebit de vulnerabil, este mai probabil să-i lași să o facă. Fii atent.

Săgetător
E o zi a căutării interioare şi a regăsirii. Acordă-ţi puţin timp pentru o analiză profundă şi pentru a descoperi aspecte şi calităţi de care nu credeai că poţi fi capabil.

O incursiune în lumea artei te va ajuta să-ţi găseşti liniştea interioară.

Capricorn
Spiritualitatea ar putea fi cheia pentru rezolvarea problemelor tale. O nouă poveste de dragoste te aşteaptă la orizont şi aduce un suflu nou în viaţa ta.

Petrece timpul meditând pentru a descoperi adevărata inspiraţie.

Vărsător
Intuiţia se ridică la cote maxime în cazul Vărsătorilor. Cu toate acestea, trebuie să fii atent, pentru că ai tendința să judeci persoanele înainte să ajungi să le cunoști.

Sfatul meu pentru tine este să încerci să înveți lucruri noi, care te-ar putea ajuta în viitor, în carieră.

Peşti
Şi Peștii ar putea avea parte de schimbări în plan profesional. Secretul este să fii îndrăzneţ și să te folosești de farmecul personal.

Încearcă să fii mai determinat și să arăți ce poți, mai ales în activităţile de grup. Mare grijă la persoana iubită, nu uita să îi acorzi atenția cuvenită.