Horoscop 5 noiembrie 2021

Berbec
O persoană apropiată vouă vă poate face o vizită astăzi. S-ar putea totuşi să purtaţi o discuţie nu tocmai plăcută, ci una în care să vă trezească anumite stări de nesiguranţă. Nu acţionaţi sub impuls, rumegaţi problema şi trataţi totul cu tact şi blândeţe.

Taur
Taurii trebuie să ţină telefonul aproape astăzi. S-ar putea să fiţi solicitaţi de tot felul de persoane, fie din familie, fie de la serviciu. Oferiţi ajutor celor care au nevoie de voi, inclusiv sfaturile sau vorbele blânde pot fi necesare în momentele grele.

Gemeni
Chestiunile legate de bani ar putea necesita atenție astăzi. Facturile trebuie plătite, cecurile depuse sau contractele executate. Ușurarea pe care o obțineți din gestionarea acestui lucru ar trebui să vă ridice moralul considerabil. Ieșiți la aer curat, faceți o plimbare și epuizați-vă o parte din energie.

Sunaţi un prieten și petreceţi seara în oraș. Aţi muncit din greu și meritați.

Rac
Sunteţi într-o dispoziție grozavă și sunteţi dornici să mergeţi oriunde. Energia voastră fizică este mare, aşa că este indicat ceva exerciţii, eventual sport. Poate doriți să faceți o scurtă excursie în afara orașului sau să începeți un nou curs de studiu sau să încercați să scrieți.

Entuziasmul și optimismul vostru sunt mari, așa că cerul este limita.

Leu
Te așteaptă o vizită surpriză din partea prietenilor dragi și o veste legată de o mutare în străinătate, ceea ce te face să-ți regândești toate deciziile de până acum. E un sentiment care nu-ți dă pace de ceva vreme și te tot întrebi unde ai fi putut ajunge acum, dacă erai mai curajos în tinerețe.

Fecioară
Mici probleme de sănătate nu-ți dau pace și îți faci curaj pentru o programare la medic. E mai ușor să previi decât să tratezi. La locul de muncă este agitație, dar deja te-ai obișnuit cu atmosfera și știi cum să gestionezi sarcinile astfel încât totul să iasă ca la carte.

Balanţă
Ziua de astăzi este numai bună ca să rezolvi tot felul de probleme pe care le amânai sau pur şi simplu este o zi numai potrivită ca să găseşti răspunsuri pentru problemele care te frământau de ceva vreme. Este posibil să fi observat anumite aspecte care te deranjau.

Este momentul potrivit să schimbi această situaţie. Te va ajuta foarte mult dacă vei împărtăşi aceste nemulţumiri cu un prieten sau cu o rudă.

Scorpion
Uneori, oamenii îți pot reproșa că nu ești plin de tact în ceea ce priveşte relațiile cu cei din jur. Pozițiile planetelor din această perioadă te vor ajuta să fii mai sensibil. Vei simți că ai dintr-o dată o capacitate mult mai mare de a asculta.

Fie că este sau nu adevărat, cei din jurul tău au impresia că nu mai ești atât de egocentric.

Săgetător
Documente cu privire la bani pentru care ai muncit în ultima vreme ar trebui să fie gata azi. Asta îţi va îmbunătăţi starea de spirit doar pentru simplul motiv că ai scăpat de o problemă de pe cap. Te vei simţi vorbăreţ, entuziasmat şi pasional.

S-ar putea să îţi doreşti să programezi o întâlnire romantică seara cu partenerul tău. Distracţie plăcută!

Capricorn
O întâmplare negativă cu privire la carieră, familie, călătorii sau educaţie ar putea provoca o reacţie explozivă a unui prieten, coleg sau partener. Această persoană ar putea să fie imprevizibilă – bucuroasă pentru un minut, apoi în depresie în următorul. Nu încerca să îi dai vreun sfat sau să îi ridici moralul.

Se va transforma în furie. Fereşte-te din calea ei şi lasă persoana respectivă să îşi rezolve problemele.

Vărsător
Pentru nativii Vărsător, deciziile luate vineri vor avea un impact foarte important asupra viitorului lor apropiat și vor face diferența între ei și ceilalţi. Atât în carieră, cât și în viața de cuplu.

Simți nevoia unei mari schimbări, visezi cu ochii deschiși, ești deschis la nou. Din păcate, nu ești foarte încrezător în tine, iar asta ar putea să îți pună piedici în a realiza ce îți dorești. Sfatul meu pentru tine este să ai mai mult curaj.

Peşti
Pentru Pești, începe o perioadă cu multe satisfacții, din toate punctele de vedere. Singurul lucru la care trebuie să fii un pic mai atent este invidia celor din jur, în special a colegilor de serviciu.

Rezolvi probleme care par imposibil de rezolvat, iar asta poate stârni răutatea unora. Te sfătuiesc să îţi asculţi instinctele, să nu apleci urechea la ideile celor din jur, pentru că s-ar putea să te încurce.