Horoscop 6 decembrie 2021

Berbec
Este o zi bună pentru Berbec pentru a-şi face publice sentimentele. Vorbiţi cu voce tare despre problemele şi frământările voastre, veţi găsi în cele din urmă o soluţie în urma sfaturilor primite de la cei apropiaţi.

Dacă exteriorizaţi ceea ce se află în capul vostru va fi mai uşor de gestionat.

Taur
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului se pierd în tot felul de sarcini casnice. Organizaţi-vă puţin apoi treceţi la treabă. Mergeţi cu paşi mici, până la urmă veţi rezolva toate problemele.

Spre seară vă întâlniţi cu cineva special. Petreceţi timp de calitate împreună şi decideţi ce urmează în viitorul vostru.

Gemeni
Poate fi dificil să te concentrezi. Trucul este să nu iei nimic prea personal sau prea în serios. Fii calm şi lasă frustrările deoparte. Toate se vor rezolva de la sine.

S-ar putea să fii mai productiv dacă încerci să îţi canalizezi energia asupra lucrurilor pozitive din viaţa ta.

Rac
Racii au parte de o perioadă interesantă din punct de vedere emoţional. Veţi purta o discuţie apăsătoare cu cineva drag, se poate lăsa cu o despărţire sau o împăcare. Nimic nu este sigur.

Depinde foarte mult de ceea ce simţiţi, de ceea ce vă doriţi şi, astfel, de ceea ce veţi transmite mai departe. Orice emoții pe care le-ați stocat înăuntru sunt forțate să iasă la suprafaţă într-un fel sau altul.

Leu
Astăzi, aşteptarea îndelungată va pune la încercare răbdarea nativilor Leu. Poate ar fi bine să aveţi la voi o carte sau ceva cu care să vă ocupaţi timpul, pentru că astrele vă aduc în cale obstacole care vă vor reţine din a fi atât de productivi pe cât vă doriţi. Aveţi grijă să nu răbufniţi!

O reacţie impulsivă e ultimul lucru de care aveţi nevoie azi, aşa că cel mai bine e să vă concentraţi asupra lucrurilor bune din viaţa voastră, care vă aduc fericire şi pentru care trebuie să fiţi recunoscători.

Fecioară
Fecioarele se simt extrem de energice azi. Mintea voastră este avidă de cunoaştere, iar discuţiile pe care le veţi purta de-a lungul zilei vă vor conduce către concluzii neaşteptate.

Noile perspective v-ar putea schimba planurile în viitorul apropiat, mai ales că deschiderea pe care v-o oferă se mulează perfect pe ideile voastre despre viaţă. Rămâneţi receptivi şi nu veţi avea decât de câştigat.

Balanţă
Pentru Balanţe, ziua aceasta aduce momente de cumpănă. Vă simţiţi dezorientaţi şi nu ştiţi în ce direcţie ar fi bine să vă îndreptaţi pe plan profesional sau în viaţa amoroasă. Vă sfătuiesc să vă concentraţi energia în mod constructiv aşa că, în loc să rămâneţi blocaţi în dreptul unui zid de frustrări şi aşteptări false, cel mai bine ar fi să schimbaţi unghiul din care priviţi problema.

Sfatul unui prieten v-ar putea fi de mare folos, aşa că nu ezitaţi să cereţi ajutorul celor dragi, care nu vă vor decât binele.

Scorpion
O veste surprinzătoare vă va influenţa starea de spirit în perioada următoare. Nativii Scorpion se vor alinia cu energiile prezentului, fiind gata să renunţe la obiceiurile mai puţin sănătoase pe care şi le-au însuşit în trecut. Nevoia de schimbare se va materializa azi într-o formă benefică, aşa că nu vă faceţi griji!

Un nou început este exact ceea ce vă doreaţi, oricum, dar poate că nu aveaţi curajul să faceţi pasul cel mare. Discutaţi cu familia, prezentaţi-le visul vostru, şi bucuraţi-vă de sprijinul lor, dar şi de cel al astrelor.

Săgetător
Luni, la început de săptămână, vin veşti bune pentru nativii zodiei Săgetător. Toate problemele care au umbrit relația ta cu persoanele dragi se rezolvă, iar lucrurile reintră pe făgașul normal. În plan financiar, totul este cât se poate de mulţumitor, banii nu lipsesc; ba mai mult, este posibil să primeşti şi mai mulți în scurt timp. Sfatul meu pentru tine este să începi să fii mai atent la ce mănânci şi să începi să reiei anumite obiceiuri sănătoase pe care le-ai abandonat.

Capricorn
Pentru nativii zodiei Capricorn, începutul de săptămână ar putea să însemne mult stres şi momente dificile, greu de digerat. Încearcă să găsești un echilibru între dorințele tale și starea de fapt, realitatea.

Sfatul meu pentru tine este să fii mai calm în această perioadă, situațiile tensionante pot deteriora grav starea de sănătate. Şi fizic, dar mai ales psihic.

Vărsător
Pentru nativii zodiei Vărsător, ziua de luni ar putea fi una exrem de agitată. Ești nerăbdător şi vrei să faci cât mai multe lucruri, într-un timp foarte scurt. Atenție, însă! Epuizarea și stresul pot aduce probleme, așa că nu uita să te mai și odihnești.

Seara, partenerul de viață îți va da o veste neașteptată. S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o călătorie de câteva zile, pentru a rezolva o problemă legată de familie.

Peşti
Nativii Pești sunt relaxați și au o stare de bine cu care molipsesc pe toată lumea. Totul merge ca pe roate, în toate planurile. În relația de cuplu este armonie și nu se vede nicio furtună la orizont.

Dacă ești singur, astăzi poate să fie ziua cea mare. Sunt șanse să întâlneşti o persoană specială, de care să te îndrăgostești iremediabil.