Horoscop 6 decembrie 2022

Berbec
Berbecii trebuie să fie atenți la aspectul financiar. Mirajul bunăstării nu ar trebui luat ca un fapt permanent, ci trebuie gestionat cu multă precauție.

Există riscul de a investi într-o afacere neprofitabilă, așa că… fiți mai atenți la acest capitol.

Taur
Taurii sunt avantajați la capitolul iubire. Nativii singuri și-ar putea găsi perechea într-un context complet neașteptat, iar cei deja într-o relație vor avea parte de surprize dulci.

Este momentul ideal să faceți pasul decisiv, la care vă gândiți de multă vreme.

Gemeni
Dacă Gemenii și-ar asculta intuiția, ar putea avea rezultate pozitive în sfera banilor.

Pe lângă acest aspect, o mică problemă de sănătate v-ar putea strica planurile de viitor. Fiţi precauţi și la cel mai mic semn de disconfort mergeți la medic.

Rac
Racii se simt invizibili și desconsiderați la locul de muncă. Trec printr-un burnout puternic, iar atitudinea colegilor și, mai ales, a superiorilor nu îi ajută.

Din cauza lipsei de comunicare, lucrurile ar putea lua o turnură negativă.

Leu
Leii sunt avantajați pe partea de creativitate. Sincronizarea este perfectă: vă puteți valorifica ideile prin decorațiunile de Crăciun și cadourile pentru cei dragi.

Vă place să fiți în centrul atenției, iar momentul este cât se poate de potrivit pentru asta.

Fecioară
Curajul este cuvântul ce-i definește cel mai bine pe nativii Fecioară.

Vă impuneți punctul de vedere într-un mod elegant și sincer, iar prietenii vă admiră pentru acest lucru. Totuși, fiți mai empatici cu cei din jur.

Balanță
Balanțele au mare noroc în dragoste, mai ales în această perioadă. Profitați de această energie și fericirea va fi cadoul vostru de Crăciun.

Veselia voastră e molipsitoare, lucru care nu trece neobservat de cei din jur.

Scorpion
Scorpionii primesc atenție și apreciere de la cei din jur. În plus, sunteți pasionali în ceea ce transmiteți, mai ales față de partenerul de viață.

Atenție la cuvintele folosite, mai ales la locul de muncă, unde trebuie să dați dovadă de diplomație mai ceva ca într-o dispută între doi lideri mondiali.

Săgetător
Săgetătorilor le lipsește energia azi. Este recomandat să evitați suprasolicitarea, în special la job. Totuși, veți avea norocul de a câștigă o sumă de bani.

Cel mai bine ar fi să o valorificați, nu să o cheltuiți. Recompensa va veni înzecit, în viitor.

Capricorn
Capricornii riscă să fie îngropați în datorii dacă nu sunt atenți la cheltuieli. Trebuie să înțelegeți că darurile extravagante pentru cei dragi nu vă vor salva în cazul unor cheltuieli neprevăzute.

Mai bine vă regândiți planul de cadouri și vă orientați către ceva ce nu vă împinge către un astfel de efort financiar.

Vărsător
Vărsătorii se confruntă cu dispute în sânul familiei. Nu reușiți deloc să ajungeți la un punct de vedere comun, iar presiunea sărbătorilor aprinde și mai mult spiritele.

Cel mai indicat ar fi să lăsați de la voi, să faceți compromisuri pentru liniște pe termen lung.

Pești
Nativii Pești abordează o altă manieră în care își exprimă ideile. Veți fi înțeleși greșit de către ceilalți, iar criticile nu vor lipsi.

Fiți mai calmi și răbdători altfel imaginea voastră va avea de suferit, iar intențiile voastre vor fi privite cu scepticism.