Horoscop 6 ianuarie 2022

Berbec
Berbecii sunt visători și predispuși la a lua decizii bazate doar pe emoții de moment. Iar asta nu e ceva neapărat rău, atât timp cât mizele sunt mici.

Pentru decizii care vor avea un impact major pe viitor, însă, nativii Berbec trebuie să acționeze cu grijă și să dea dovadă de maturitate.

Taur
Taurii ar putea primi o veste bună cu privire la o persoană apropiată sau chiar cu privire la partenerul de viață. Este genul de anunț de care se bucură toată familia și care aduce o gură de oxigen după o perioadă tensionată și presărată cu multe obstacole.

Acum poți privi viitorul cu ceva mai multă încredere.

Gemeni
Nativii Gemeni îşi pot face liniştiţi planuri de călătorie. Veţi putea pleca în vacanţa mult aşteptată mai devreme decât visaţi, iar cu această ocazie entuziasmul va creşte la cote maxime.

O serie de evenimente neaşteptate vă va surprinde plăcut în viitorul apropiat, aşa că eu vă recomand să lăsaţi pesimismul acasă şi să vă bucuraţi de concediu cu inima deschisă.

Rac
Pentru nativii Rac, ziua se anunţă deosebit de palpitantă. Aveţi toate şansele să fiţi surprinşi de o întâmplare neaşteptată, care va face visele să devină realitate.

Evenimentul va întrerupe ritmul obişnuit al vieţii, dar acesta nu e un lucru rău: rutina era oricum inamicul numărul unu. Astrele arată că veţi fi nevoiţi să luaţi şi o decizie majoră, aşa că fiţi atenţi la riscuri şi gândiţi în perspectivă!

Leu
Dacă în prezent nu ești implicat din punct de vedere romantic, ai putea întâlni pe cineva care te va face să simţi fluturi în stomac.

Poate fi vorba chiar despre cineva din trecut căruia nu îi dădeai importanţă. Din punct de vedere profesional, totul merge ca pe roate.

Fecioară
Nativii văd la orizont câştiguri şi evoluţie la locul de muncă. Tonusul pe care îl manifeşti în aceste zile o să vină în ajutorul tău.

Ai în plan să organizezi o ieşire cu prietenii apropiaţi, dar este destul de dificil să te organizezi. Încearcă să fii maleabil şi să înţelegi că unii dintre ei au un program complicat.

Balanță
E o zi bună pentru reconciliere și pace. Îți vei întări relațiile după ce vei dezvălui unele secrete. Sub aripa lui Saturn, inimile și trupurile se vor încinge pentru cei singuri. Ai putea încerca o relație, probabil cu un Vărsător.

Toate zonele tale de conflict se vor îndrepta spre pace, așa că mintea ți se va odihni o perioadă. Marte te va împinge să îți forțezi norocul în plan financiar. Nu ezita!

Scorpion
Neptun te transformă într-o persoană moleșită, iar partenerul tău nu se va plânge de asta. Vor fi însă scântei în dormitor grație influenței lui Uranus, care îi ajută și pe cei singuri să profite de oportunitățile care le ies în cale. E un moment bun să lucrați și la proiecte comune.

Ai multe idei geniale, dar nu vrei să le pui în practică la serviciu. Preferi să lucrezi singur, pentru că ți se pare că ești distras de munca în echipă. Te adaptezi bine în mediile noi și la schimbările de ultim moment, așa că jos pălăria.

Săgetător
S-ar putea să te simți deosebit de aventuros astăzi. Rutina te obosește și s-ar putea să simți nevoia să prinzi pe cineva de mână, fie un prieten, fie persoana iubită, și să mergi într-o aventură la munte sau la mare.

Cu siguranță ai nevoie de o pauză. Ai muncit foarte mult și meriți un moment de relaxare.

Capricorn
Trebuie să ai mai multă grijă de tine, în adevăratul sens al cuvântului. Asta nu înseamnă să te complaci în excese, ci mai degrabă opusul.

Fă un efort suplimentar cu alegerea hainelor și acordă-ți mai mult timp pentru îngrijirea aspectului fizic. Îți va da mai multă încredere în propria persoană și te va binedispune.

Vărsător
Chiar dacă a început un an nou, iar sărbătorile au trecut, Vărsătorii nu vor decât distracţie. După un an greu, care te-a epuizat, vrei în continuare să petreci și să te relaxezi. De asemenea, mare atenţie la ce îţi doreşti pentru viitor, pentru că se poate îndeplini.

Eu te sfătuiesc să te fereşti de conflicte, mai ales în sânul familiei. Poţi răni persoane la care ţii foarte mult. Orice situaţie dificilă trebuie rezolvată delicat şi cu multă diplomaţie.

Pești
Nativii Peşti trebuie să înveţe să-i asculte pe cei din jur, să încerce să privească lucrurile şi dintr-o altă perspectivă. De asemenea, mare grijă la cumpărăturile inutile, încearcă să achiziţionezi doar lucruri de care ai nevoie.

Spre seară, cineva s-ar putea să îţi ceară ajutorul, iar eu te sfătuiesc să nu fii egoist. În plan personal, partenerul te va surprinde cu un cadou la care visai de mult timp.